MotoNews.pl
12[OT] Oklejanie auta dla sponsora 126p (166768/132) - Strona 2

[OT] Oklejanie auta dla sponsora 126p - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakoś z czarnym mu nie do twarzy

Cytat:
2006-11-25 10:45:39, bimber1 pisze:
reklama Ad polska,blagam,sciagnij ta reklame,pracuje w ad od 3 lat i wszystko co mi sie kojarzy z ta firma mam ochote spalic wiec nie zdziw sie jak kiedys Ci maluch spłonie

AD ora psyche każdy kolejny dzień w AD jest dniem straconym

Dzieki wszystkim za fotki . A mam jeszcze pytanie, ile wolac za takie oklejenie ? Chodzi mi o to ile mam wziasc za to. Daje auto (126p) gosc na swoj koszt okleja a mi do reki ile daje... ? Oraz przez ile taka reklame wozic ?

P.s.
Nie chce zniechecic potencjalnego sponsora podajac jakas duza sume, ale tez zarazem nie chce byc wykorzystany za grosze...

moje oklejenie kosztowalo 350pln-ow .. przynajmniej tyle sponsor zaplacil...

moje oklejenie kosztowało 300 zeta , wszystko zalezy jaka folią jest to robione i jaka bedzie powierzchnia wyklejona, u mnie było robione chyba najtanszą a trzyma sie rewelacyjnie juz ponad półtorej roku

a moj jest pomalowany

Chodzi mi o to, ile ja mam dostac za wozenie tej reklamy, ile mu powiedziec zeby bylo rozsadnie?

duza ta reklama? ja mam 3 rozne reklamy, mniej wiecej zajmuja po 1/3 widocznej powierzchni i dogadane tak: 150 zl do reki, 150 zl w paliwie, 2 opony / mc.

ja z 2 małe owalne naklejki ktore i tak nic nie mowią mam 100zł/msc

Oooo to sporo, trzeba bedzie to dobrze przemyslec

to wszystko zależy ile startujesz i jak sie dogadasz, ale ogólnie albo na miesiac dostajesz kase, albo np na konkretny cel, np kjs, czy zakup czegoś do autka, oponek, paliwa itp.

ja dostawałem za reklamy po 100pln od każdego sponsora a było ich 3.
jeden miał zajetą pokrywe przód, drugi tylne błotniki a trzeci dół drzwi. za reklame wulkanizacji na bokach pokrywy miałem co jakis czas opony za free i przekładki w kazej ilosci do bólu..
jeden płacil mi na początku roku cała sume, drugi dawał przed zawodami, trzeci w ratach z kazdym miałem umowe podpisaną, kasa szła na konto klubu a ja przedstawiając faktury za cośtam na klub dostawałem kase. system prosty i czytelny.

trza sie zabrać za kompletowanie budżetu na nastepny rok

ja dostawałem za reklamy po 100pln od każdego sponsora a było ich 3.
jeden miał zajetą pokrywe przód, drugi tylne błotniki a trzeci dół drzwi. za reklame wulkanizacji na bokach pokrywy miałem co jakis czas opony za free i przekładki w kazej ilosci do bólu..
jeden płacil mi na początku roku cała sume, drugi dawał przed zawodami, trzeci w ratach z kazdym miałem umowe podpisaną, kasa szła na konto klubu a ja przedstawiając faktury za cośtam na klub dostawałem kase. system prosty i czytelny.

trza sie zabrać za kompletowanie budżetu na nastepny rok

Cytat:
2006-12-05 20:01:05, kobzacz pisze:

kobzacz a skąd ty wziąłeś te wzory budy malucha?? tzn te projekty do zagospodarowania

Cytat:
2007-03-03 00:50:09, CEHU pisze:
kobzacz a skąd ty wziąłeś te wzory budy malucha?? tzn te projekty do zagospodarowania

Oklejenie robilem w firmie Wena i tam mają dokładne wzory wszystkich aut w plikach Corela. Wygodne, bo od razu masz całe auto zwymiarowane, wiadomo gdzie są przetłoczenia, etc. i nie ma poźniej sytuacji że np. nazwiska są dłuższe niż szyba.

a nie masz takiego wolnego projektu tzn czystego białego malucha...

dobra juz sobie jakoś poradziłem co o tym sądzicie

bez obrazy "zielona kupa" maluchowi w takim kolorze nie do twarzy i to jeszcze z kolkiem takie moje zdanie

innego koloru nie będzie bo taki jest a przemalowywać go nie będziemy bo to ma jeździć a nie wyglądać...