Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-11-29 21:53:45
pisac mam prawo... wolny kraj... a po Twojej wypowiedzi idze wywnioskowac ze tuning skonczy sie na nakladkach na pedaly... ew jeszcze lepiej ... na tym ze Ci klubowicze/forumowicze udziela rad i finito... |
roper daewoo espero ostroleka | 2006-11-29 22:06:08 ok, pozyjemy zobaczymy, co wyniknie z tego zapalu.
nie zabranialem Ci pisac na forum, ale po co zaraz taka zlosliwosc? wystarczylo napisac, a nie zaraz sie unosic. a propo nakladek na pedaly-to jest wola wlasciciela samochodu, nie wszystkim sie podoba, ale przeciez nie musi ![]() dosc przekomarzania sie ![]() pozdr |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-11-29 22:16:13 dziwne że jeszcze piotrek nie dopierd..... swojej opinii ![]() ![]() |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-11-29 22:19:23
wiesz... w skrocie powiem Ci tak... gdy dostalem esperaka od ojca... od razu pierwsze co wszedlem na forum... o sciemnianiu i innych pierdolach pisalem... bylem innymi slowy napalony... tuning ...uh i ah... piekna sprawa... pisze o tych nakladkach bo w moim przypadku na tym sie skonczylo wlasnie... nie przelewalo mi sie... i zawsze byly jakies ciekawsze wydatki... a autko robilo coraz wiecej km... po cos kolo 80tys jezdzenia z zamiarem robienia jakichs zmian optycznych auto mialo cos kolo 200tys ... i doszedlem do tego ze nim zainwestuje w jakis tam tuning kilka/kilkanascie tys zl to lepiej wymienie auto... no... oby w Twoim wypadku tak nie bylo... zycze wytrwalosci... np klubowy Viper czy inne klubowe fury sa fajne... jednak w nich tkwi sporo pracy... jesli Twoj esperak stanie sie do nich chodzby w czesci zblizony to pogratuluje... jesli sie skonczy na nakladkach ew ciemnych szybkach... to ... heh... nie skomentuje tego ![]() a za zlosliwosc wybacz... czeka mnie 800km we mgle... to moze dlatego... 3m sie, jade... pozdro |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-29 22:36:32
A po co mam się udzielać? Ja już emeryt jestem, a Wy sami doskonale dajecie sobie radę. |
![]() zuku19 omega Warszawa | 2006-11-29 22:39:12 ceny podałem
to są aktualne ceny ja robię to powoli narazie przednia nakładka na zderzak bo nie mogłem już patrzeć na ten dziób. ![]() dalej będą chyba progi tyłu nie ruszam bo jest ładny w orginale a dalej zobaczymy? |
![]() zuku19 omega Warszawa | 2006-11-29 23:03:38 blenda na szybę ?
jest to nakładka na górną część szyby przy dachu maluje się ją pod kolor karoserii, powoduje to optycznie zmniejszenie szyby w połączeniu ze spoilerem nadaje agresywnego wyglądu tyłka ![]() ![]() ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-29 23:36:41 a wiec tak.. żeby nie było to co napisze to tylko moje prywatne zdanie...
podstawa to ładne felgi.... rozmiar 15" ... góra 16" ale wtedy musisz bardziej uważać na dziury...... spoiler na klapę bagażnika moze też być dokładka przedniego zderzaka... progi i dokładkę tyłu bym odpuscił....wg mnie tylnia dokładka nie wygląda za ciekawie... bez niej esperak wygląda LEPIEJ ... (mówie o dokładce robionej przez Jędrasika) jak założysz progi to bez tylniej dokładki wygląda to nijako..... z tylnim tłumikiem też trzeba coś zrobić... a co to zależy od inwencji właściciela... ciemne szybki popieram, lekkie obniżenie zawiechy ... czemu nie ?? P.S. Po co Ci firma tuningowa??? wiecej satysfakcj bedziesz miał jak przeróbek dokonasz sam ![]() P.S. 2 nie pakuj brewek, ani lotek nad tylnią szybę ... jak chcesz coś zrobić z przednimi światłami to polecam pomalowac okulary na czarno.... coś w ten deseń ![]() ![]() pozdro |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-29 23:37:51
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-11-30 00:00:27
zaraz agresywnie zwymiotuję....mogę czy tego też nie wolno ?? ![]() ![]() |
![]() Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-11-30 00:03:28 heheh wies spiewa i tanczy ![]() PLASTIX FANTASTIX ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-11-30 01:43:14 w tej kwestii to chyba tylko armani i bartus moga powiedziec cos nieosmieszajacego tej idei ![]() ![]() ![]() ja nie twierdze ze nie da sie poprawic wygladu espero nawet stosujac jakies body kity..ale poniewaz nikt nie zrobil czegos takiego profesjonalnie jak dotad dlatego smiem twierdzic ze albo sie wyda podwojna wartosc espero na te przerobki i zrobi to z glowa i wyczuciem ![]() ![]() zreszta pewnie bedzie jak zwykle..duzo gadania i potem zadnych efektow.. jeszcze mala wskazowka jak nie przerabiac espero..wystarczy w wyszukiwarce poszukac zdjec esperaka niejakiego johnnego ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-30 06:39:46
Coś a'la sraluch 1982 rocznik z motorem 650 cm3... Co do auta Johnnego, to gościu jak je zaprezentował to w try miga spalił się ze wstydu i opuścił nasze forum. |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2006-11-30 21:31:34
Ale skórkje to ma (miał) kozak |
![]() zuku19 omega Warszawa | 2006-11-30 21:54:05
niestety zdjęć nie ma , a szkoda |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-30 22:01:57
wszystko jest ![]() ![]() ![]() ![]() prawda , że piękny?? ![]() |
![]() zuku19 omega Warszawa | 2006-11-30 22:29:38 racja kasztan totalny, tył spi.....lił
A TA LOTKA przód był by niezły tylko za mocno wyjechał . |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2006-11-30 23:29:21
![]() |
![]() Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-12-01 00:40:38 ... zobaczcie jak mocno ma wyjechany przod i jak daleko i przednia krawedz zderzaka jest od kola, i do tego gleba - koles musi miec problemy z wjechaniem na nawet delikatna gorke nie mowiac o mostach ![]() |