(S)Dywaniki Samochodowe Welurowe z Logiem - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A to co innego. Tylko mógłbyś lepsze zdjęcia umieścić pozwoliłoby to dokładnie ocenić.
Pozdrawiam

ja bym reflektował na B czarne z gumą, logo najlepiej jakieś małe nie oczojebne , jakby jeszcze jakies fotki w dobrym stanie gdzies zobaczyć

[ wiadomość edytowana przez: morion dnia 2006-12-06 08:19:40 ]

1 komplet do C - czarny z gumą u kierowcy logo obojętne.

Z przeliczeń na szybko mamy już wystarczającą ilość...

W takim razie prośba do Gradz: ustal jak ma wyglądać formularzyk zamówienia i co powinno się w nim znaleść, coby potem nie było nie domówień, biadolenia i chlipania po kątach.

Pzdr
G.

Zamówienie powinno wyglądac w nastempujący sposób:
Nick z forum/model auta/kolor dywanów/kolor nitki obszywającej/kolor loga (białe niebieskie lub czarne)(chyba wszyscy zdecydowali sie na logo LOBU?- ale potrzebuje dostac od kogos logo lobu w dobrej rozdzielczosci bądz w wektorach w corelu)/ inne uwagi.

np: 1.Gradz/omega B-C/czarny/czarna/białe/bez gumy pod piety
2...
3...
Kazdy zamawiający wpłaca mi pieniadze na konto podane ma mojej stronie www.tshirt4you.pl 60zł + 10zł przesyłka (prosze podac w przelewie nicka z forum- oraz okresilc z jakiego forum, oraz dokładny adres do wysylki.

Kazdy inny kolor dywanów niż czarny, granotowy i szary to doplata 10zł.
Istnieje mozliwosc zamówienia do zestawu wykładziny do bagaznika- 85zł + 15zł koszty transportu.

Kazdy indywidualny napis, np LOTUS Omega to dodoatkwy koszt 30zł- warunek- logo nie moze byc skomplikwoane i zbyt małe.

Oki. Jestes opisany jako Warszawa/Siedlce - mieszkam w Warszawie, oraz rowniez u jej wylotu wlasnie przy drodze na Siedlce. Czy jest mozliwosc odbioru osobistego? (mysle ze wielu warszawiakow byloby tym zainteresowanych) Oczywiscie pieniadze moglbym przelac wczesniej na konto - jak rowniez moglbym zaplacic przy odbiorze.

Drugie pytanie: jaki bylby czas realizacji zamowienia? Wplacam zalozmy jutro, to kiedy wysylasz/mozna odebrac?

edit: ort

[ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2006-12-06 16:52:06 ]

Cytat:
2006-12-06 16:26:44, Gradz pisze:
... logo LOBU?- ale potrzebuje dostac od kogos logo lobu w dobrej rozdzielczosci bądz w wektorach w corelu)/ ..... logo nie moze byc skomplikwoane i zbyt małe.

Inicjatywa ciekawa ale...

Dywaniki, smycze, szlafroki itp każdy robi i opisuje sobie w/g własnego uznania, potrzeb i widzimisię.
Nie ma czegoś takiego jak logo LOB. A jeśli jest to zastrzeżone bo:

Jedynym znakiem rozpoznawczym Klubu LOB była, jest i będzie niezmiennie żółta naklejka.

Amen

rozumiem że zamówienie wysyłać na priv? kaske na konto... a jakie terminy realizacji? no i jakiś wzór na fotce tych dywaników by sie przydał jak już pisałem wczeniej, chociażby po to aby wiedzieć jak te logo ma wyglądać, tzn wielkość itp

tez bym z mila checia obejrzal dywanik z logiem
Tak jeszcze sa wersje do automata? Chodzi o nieszczesny kickdown, zeby wyciecie bylo

co wy chcecie sobie w logo lob osrane buty wycierać?
brak slów
mam nadzieje że żle to zrozumiałem

[ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2006-12-06 23:15:07 ]

ja tam sobie butów nie obsrywam , poza tym jak Zbynio wspominał lob-owego logo raczej nie ma więc jak juz to logo opla wchodziłoby w gre, choć ja tam jestem za wersją "ordinary black"

Cytat:
2006-12-06 23:11:46, fomin pisze:
co wy chcecie sobie w logo lob osrane buty wycierać? brak slów mam nadzieje że żle to zrozumiałem [ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2006-12-06 23:15:07 ]

do kluski wlazisz z osranymi butami????????
Za cos takiego powinni z klubu wywalac, zero szacunku dla kochanej kluseczki
Jak mi ktos wlazi z brudnymi buciorami to opieprzam i wywalam z samochodu by wyczyscil buty i dywanik czasem Porzadek musi byc
Skoro logo LOB odpada (osobiscie myslalem o samym napisie LOB), to moze napisa Omega zamiast Opel

Cytat:
2006-12-07 09:58:19, fatboy82 pisze:
do kluski wlazisz z osranymi butami????????
Za cos takiego powinni z klubu wywalac, zero szacunku dla kochanej kluseczki
Jak mi ktos wlazi z brudnymi buciorami to opieprzam i wywalam z samochodu by wyczyscil buty i dywanik czasem Porzadek musi byc

A pędzelek do czyszczenia przycisków z kurzu masz?

Witam! Tez byłbym chętny. Omega B. Oczywiście jesli można się jeszcze włączyć.
Ale faktycznie dobrze byłoby zobaczyć cosik na wzór. Jeśli możesz wklej gdzieś zdjątko .

Pozdrawiam

Cytat:
2006-12-07 10:02:57, Immo pisze:
A pędzelek do czyszczenia przycisków z kurzu masz?

hehehehe no bez przesady, dbam o czystosc w samochodzie, ale jest roznica miedzy zabloconymi buciorami a kurzem miedzy przyciskami Papierosow w aucie tez nie toleruje, przez to z ojcem sie raz ostro pogryzlem i juz nie chce ze mna jezdzic

A ja proponuję coy na dywanikach był napis KLUSKA.

temat rzeka..................
fakt faktem w szmaciane dywaniki dobrze psie kupy wchodzą a z gumowego dobrze ale zchodzą

a czy jest wersja dywanika koloru czerwonego, na tyle duża aby po otwarciu drzwi rozwijała sie na zawnątrz?

Przestańcie pierd......ć jak nie jesteście zainteresowani to się nie odzywać . A o logo LOB u nie trzeba się martwić bo go tam nie będzie,to już było powiedziane.Pozdrawiam Szuwarek

Cytat:
2006-12-06 16:51:47, Zbynio pisze:
Jedynym znakiem rozpoznawczym Klubu LOB była, jest i będzie niezmiennie żółta naklejka.

Czyżby weterani nie zmienili na blaszke