Fiat 126 Abarth...legeda nadchodzi:)) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
super, że jednak naprawdę był(y) maluchy abartha tzn, że ten maluch miały, z chromami i poszerzeniami to tak naprawdę jakiś home-made??

jestesmy na 100% pewni ze to co widzicie na zamieszczonych przez nas zdjeciach to Abarth 126. dzis zamieszcze na naszej www zdjecia poliestrowych nakladek na nadkola zdjetych z 126 Abarth - dokladnie takich jakie widzicie na zdjeciach.

Tak naprawde to pasuje do tego rysunku co jest na planszy

fele, ten pasek z boku. Chociaz tak naprawde spodziewałem sie ze maluch abarth wyglada inaczej

No napiszczie (tak po cichu...) coś o tych finach.

http://home.tiscali.se/avdic1/perrasfiat.html
tutaj macie podrobe )
i wszelkie info po cichu o finach

mnie najbardziej zszokował zawias /dość wysoki/. a czy macie jakieś informacje o silniku??

.
Cytat:
tak stoi i marnieje. Czy jest kogos czy nie tego nie ustaliliśmy ale stoi na posesji drukarni Dziennika Krakowskiego.
Nie wiem czy seryjne 500 miały taki znaczek z przodu ? bo ten co stoi wlasnie w Krakowie ma taki, tylko środek loga jest wyrwany...

Koniu, dało by sie zrobić jakieś foty?

Podaj tez w przybliżeniu jej stan..o ile da sie do tego podejść bliżej!

Również pisze sie na nr. REJESTRACYJNE

moze uda mi sie znalżć właściciela mam...kontakty

pozdr

numerów rejestracyjnych nie ma... stan jest raczej fatalny :/ kupa rdzy, naderwana przednia listwa ze znaczkiem, lusterko plastikowe od 126p itd. ...niestety wjazdu na parking nie ma, a koleś który pilnuje twierdzi że "nie jest na sprzedaż", choć nikt się fiacikiem nie interesuje od dawna...

będę dzwonił do tej drukarni może się czegos dowiem więcej...

ok! licze na info!

szukam 500 juz jakiś czas

A ma ktos linka do tego niebieskiego...wiecej fotek i opisik techniczny moze...

Madcar, tu jest wszystko, tyle że język nieprzystępny (jak dla mnie przynajmniej)
Cytat:
2003-05-29 12:18:29, Abarth-GMR pisze:
http://home.tiscali.se/avdic1/perrasfiat.html
tutaj macie podrobe )
i wszelkie info po cichu o finach

zgfodnie z zapowiedzia choc z lekkim opoznieniem przedstawiamy komplet zdjetych z Abartha 126 poliestrowych nadkoli.

.....pewnie formy juz robicie

co chłopki?

a jak ktoś by chciał takie poszerzenia abarthowskie kupic to jaka bylaby ich cena ?

tak przygotowujemy sie do ich reprodukcji - tych orginalnych nie bedziemy uzywali - zostana u nas. Pierwszy komplet kopii natomiast pojdzie do repliki 126p Abarth. Co do ceny - jak zrobimy to powiemy ale bedzie podobna do cen innych poszerzen z naszej oferty - zawsze mozecie skorzystac z watku barter z GMR ))

i tak ... oczywiscie nie moglismy sie doczekac jak to wyglada itd ...
i "zalatwilismy" malucha na potrzeby testow ...

oto wstepna przymiarka

troszke tu i tam potraktowalem PS, zeby wyciac moje nogi )

poszerzenia sa ogromne i wygladaja swietnie.
(z daleka bo na tych fotkach trudno to ocenic )

oj tak...szerokie to one sa napewno...jakies 10 cm)

ciekawe jak to bedzie sie prezentoeac z daleka...moze jakies foto?

..tak od tyłu

problem jest nastepujacy - zeby to zalozyc tak zeby sie trzymalo jakos sensownie trzeba by bylo zdjac plastiki z malucha i oczywista zderzaki, maluch nie bardzo ma na to ochote a jego wlascicielka jeszcze mniej

Abarth-GMR Team
http://www.abarth-gmr.be

[ wiadomość edytowana przez: Abarth-GMR dnia 2003-05-30 12:00:25 ]

pokażcie żeby zdjąć zderzaki to po 2 min na każdy!! a te plastiki po prostu się wyciąga na siłę...

Panowie -powoli.
maluch byl u nas 10 min przejazdem i nie po to zeby go rozbierac )
wlasniego na chwile obecna nie mamy ...
mam nadzieje ze juz teraz wszystko jasne ...