Ach, te wspomnienia .... - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-03-07 21:19:47, -JACO- pisze:
ale stara gwardia udziela się już sporadycznie. Tomek M Zoltar Qlogic Pycel KeyJay Qbaj MaciekGT Łukasz Gajer Bartek1112 piotrek Jak o kimś zapomniałem to niech się dopisze Klub Espero bardzo się zmienił, kadra się odnowiła, nie mówię oczywście że na gorsze. Zmiany, zmiany zmiany

Ja ci zapomnę !!!!

KaZaK !!!

Cytat:
2007-03-08 10:40:58, KaZaK pisze:
Ja ci zapomnę !!!! KaZaK !!!

Wisz co KaZaK...myślę że Jackowi należy się /za Ciebie to już na pewno!!/...klubowy wpierdol

Cytat:
2007-03-08 10:44:42, bogdan1 pisze:
Wisz co KaZaK...myślę że Jackowi należy się /za Ciebie to już na pewno!!/...klubowy wpierdol

Wielkie "dzienki"

wogóle to przy okazji się trochę wytłumaczę z mojej czasowej nieobecności na forum....:

1. Rodzinka......
....
....
4. Masa pracy
5. co raz mnie czasu

Ale solennie obiecuję poprawę...

Cytat:
2007-03-08 10:50:23, KaZaK pisze:
Wielkie "dzienki" wogóle to przy okazji się trochę wytłumaczę z mojej czasowej nieobecności na forum....: 1. Rodzinka...... .... .... 4. Masa pracy 5. co raz mnie czasu Ale solennie obiecuję poprawę...

Spoko spoko jak co to wiem gdzie mieszkasz i cie za uszy z domu wyciagne na zlota

Cytat:
2007-03-08 12:28:43, maltoron pisze:
Spoko spoko jak co to wiem gdzie mieszkasz i cie za uszy z domu wyciagne na zlota

)))

no fakt, istnieje taka możliwość

A pamiętacie Ptaszynę i jego "Dziewczyny" ?
To chyba był jeden z pierwszych klubowiczy z rozpórką na przednim zawieszeniu (by nieszczęsny "Mike-Tuning" czy tak jakoś !)
Jeszcze Dominik Olechnowicz z okolic Szczecina mi się przypomina
Nie sposób zapamiętać, a co dopiero wymienić wszystkich tych, którzy tworzyli ten Klub i tych, którzy się przez przez niego "tylko przewinęli" !
Chyba kilkunastu "Gości" się z Klubu wykruszyło, ale teraz panuje swoista moda na takie powiedzenie: "to jest oczywiste" !!!

Serdecznie pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych fanów oraz sympatyków Espero

Nic sie nie wykruszylo ... ja na forum Espero czesto wpadam poczytac ino nic nie pisze.

Jaco.. ja to Ci tylko nie daruje ze zapomniales o Krzysku (Diacon)

Bogdan dobrze prawi... "wpierdol" jak nic bedzie...

Jak sie na zlocie nie pojawisz to ja wiem gdzie Cie w tym TVN szukac... znajdziemy i na miejscu "zloimy"

I jeszcze jedno... ile lat bedziesz sie uczyl pisac KEY JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY !

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2007-03-08 16:39:42 ]

Cytat:
2007-03-07 21:19:47, -JACO- pisze:
ale stara gwardia udziela się już sporadycznie. Tomek M Zoltar Qlogic Pycel KeyJay Qbaj MaciekGT Łukasz Gajer Bartek1112 piotrek Jak o kimś zapomniałem to niech się dopisze

JACO...

a kolega Lasombra z tego co czytałem to był to załorzyciel forum

Ja jestem caly czas ale praca i szkola czasami niepozwalaja mi przyjezdzac na zlot

Cytat:
2007-03-08 17:52:16, markon pisze:

I największym piździelcem... Wczesne dziecko neostrady

Cytat:
2007-03-08 17:52:16, markon pisze:

Nie no to jakieś nieporozumienie
niejaki lasombra NIGDY nie był założycielem forum, ani klubu ani niczego podobnego. Przez pewien czas był chyba moderatorem i wówczas napisał że był założycielem forum... Powtarzam - to nieprawda!!

Oj kociaki, co wy wiecie o starej gwardii. Czy ktoś w ogóle pamięta z jakim trudem powstawało to forum?

A wiesz, że stare wciąż działa. I wegetuje sobie...

Fakt, księga gości oraz pierwsze forum, ale szczątkowo jeszcze działa.

Cytat:
2007-03-08 21:42:19, DENWER pisze:
Oj kociaki, co wy wiecie o starej gwardii. Czy ktoś w ogóle pamięta z jakim trudem powstawało to forum?

...a i owszem, niektórzy pamiętają...

i późniejsze "wojny" z i o lasombrę...

tylko pisać już czasami nie ma czasu, jedynie poczytać co młodzież wymodzi .

O ile dobrze pamiętam, to jednym z pierwszych "szefów" tego forum był Adminek - niestety, choroba wylkuczyła Go z tej funkcji, a raczej wspomniany Lasombra to uczynił
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie !!!

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2007-03-09 07:44:55 ]

Najpierw były czasy księgi gości i forum na nethit.pl

Założył je Adminek.

Potem Lasombra założył to forum i nazwał się największym z największych

Potem było kilka akcji... Jego wpadek i brzydkich zachowań... No i tak powstało stanowisko dla mnie