Maluch Racer ! - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja tez chętnie zostane beta testerem tej gry, a w szczegulności tej częsci o fiatach 125

panowie programiści, chyba nie zapomnicie o umieszczeniu w grze modeli : MONTE CARLO , ACROPOLIS i GTJ( tego z tymi poszeżeniami i poteżną lotką z tyłu?

Również mogę być testerem

A ten pomysł aby wstawić tam auta klubowiczów - w sumie nie głupie

Z grafą nie jest tak źle, ta wygląda jak z pierwszego NFS-a i ja do dziś w nią tłukę jak szalony! Wozy klubowiczów - cool, ale jak nie będzie mojego... to ja się nie bawię - mogliby go walnąć chociaż jako ukryty!!! Plizzz...

Cytat:
Wozy klubowiczów - cool, ale jak nie będzie mojego... to ja się nie bawię - mogliby go walnąć chociaż jako ukryty!!! Plizzz...

kto w ogóle powiedział że będa nasze fury?... zostaliśmy na razie poproszeni o testowanie...

a wiadomo chociaż, kiedy dostaniemy gierkę do testów??

od tworców nie uzyskalem zadnej odpowiedzi...
tyle wiem ze gra ma kosztowac 19zl

a pamięta ktoś adres stronki z gry maluch sim , co można było bobrać gierke ?????

mniam już nie moge się doczekać

niedługo bedzie gra a tutaj coś na zachete

wszystko jest podobnno jescze w czasie prac ale zapraszam do oglądnięcia stronki tutaj

jak dla mnie to look zajebisty, jeszcze tylko pozostaje sprawa modelu jazdy

nawet link do stronki działa

szkoda że demo zdjęli
ale z tego co wyczzytalem to juz mozna kupić za 19zł

Link do stronki moze i tak, ale gorzej z tym co na stronce, niewiele tego jest i ciezko sie laduje - maja serwer na SDI czy co ? W download demo nadal nie ma, jest jedynie trailer - ale tez wolno schodzi, jak zejdzie to cos powiem.
Cytat:
Obecnie trwają prace nad grą. W grze będziesz mógł pojeździć trzema maluchami o różnych charakterystykach oraz innymi (jeszcze nam nie znanymi) pojazdami ... Pejzaże jakie zobaczysz w grze będą Ci się kojarzyć z polskimi klimatami. Wyścig będzie się toczył z wieloma przeciwnikami - wykazującymi się różnym cechami prowadzenia pojazdów. Gra bedzie sprzedawana w niskiej cenie 19,90zl i bedzie zawierała min 3 rozległe trasy i możliwość gry po sieci. Będzie również ver Deluxe z Mini Cooperem i nowymi trasami oraz możliwością upg. przez internet.

Aha, doczytalem:
Cytat:
Demko zostalo zdjete narazie z serwera ze wzgledu na olbrzymie obciazenie lacza przez sciagaczy ... hehe spokojnie Panowie i Panie... kazdy dostanie (jak zamowi hehe). A demko moze ulokujemy gdzies indziej ... jak cos sie zmieni w tej sprawie to napewno pojawi sie jakas informacja. Pozdr. PS. ...aha zapomnialbym dodac ... wywalczone zostalo usytulowanie kamery na zderzaku,masce,lub w kokpicie (jakas opcje napewno wybierzemy) Cya all...

Bedzie Poldek, 125 i Trampek
Cytat:
Dobra Panowie ... garstka odpowiedzi na wasze pytanka... Samochady,samochodziki itp... Maluch bedzie w paru roznych wersjach (od zwyklego kaszlaka az po wymaxowany model), co do innych to konkretnie jeszcze nie wiemy co dokladnie bedzie , ale opuszcze troche zaslony tajemnicy i dodam ze sa w zanadrzu modele poldka, trampka, gdzies tam 125p mi sie po oczach obil, mini moris (ten stary)... ale , ale ... to ze o nich wspominam nie znaczy ze beda one uwzgladnione w pierwszej oslonie Maluch racer! (uwierzcie ze spekulacje trwaja bardzo gorliwie... - w koncu jesli polozymy max wysilku zeby wcisnac inne fury to premiera znowu sie odsunie o pare ladnych tygodni , a tego napewno nie chcecie). Narazie piescimy wszystkie detale , optymizacje i rozne duperele (roboty jest max). Wyciskamy wszystko co mozna w tak niedlugim terminie uzyskac z gry. ok dalej .... Patch z Multi ... raczej nie - predzej w nastepnych (ojej co ja mowie! ... jeszcze jednej nie skonczylismy hehe) czesciach. Widoki... jeden zza samochodu drugi z freecam (wolnostojaca kamera na trasie)... Polski MidtownM. ? hmm Napewno w nie tej czesci - wybaczcie ale dopiero sie rozgrzewamy Beda nastepne gry , a w nich kto wie ... hehe napewno wiekrzosc waszych uwag bedzie uwzgledniona. OK - styka tego uchylania tajemnicy ... niedlugo pewnie sie odezwe z jakimis informacjami na temat finalnej wersji... Pozdr. i dzieki za pozdrowka dla teamu...

Teraz zla wiadomosc:
Cytat:
Witam ... mam dwie wiadomosci (nieoficjalne), złą i złą ... Ano sytuacja wyglada tak ze niewiadomo czy Multi bedzie (normalnie zwalilo mnie z nog - ehhh), druga rzecz nie jest taka zła jak pisałem hehe , tras jest 6 (rozniste - starowka , wiocha , minsk maz. itd....). Prace trwaja nad usowaniem buguf w grze (piski opon na trawie ?! heh , i sporo innych niedorobek) , chcemy abyscie dostali maxymalnie dopracowana gre, szkoda ze moze to sie odbyc kosztem trybu Multi (naprawde zaluje), ale Maluch Racer 1(?!HEHE) to nie nasze ostatnie slowo - dopiero wchodzimy na ten rynek i mysle ze nastepne tytuly wywolaja nie mniejsza sensacje jak Maluch Racer .... Dobra ... Tera mam mała prosbe ... Napiszcie jakich widokow uzywacie (wolicie) w grach typu Maluch ? Chodzi o to czy ma to byc widok z za samochodu (tyl - patrz screenshoty wyzej), czy moze preferujecie widok ze zderzaka , maski lub srodka... to tylko ankietka , ale kto wie ... moze cos zmieni ... ) Pozdr.

Troche jeszcze do poczytania:
Cytat:
Pare odpowiedzi .... Furki beda niestety 3 , na otarcie lez dodam ze w wersji Delux bedzie i czwarta ... i raczej nie bedzie to maluch Co do tuningu ... to nie bedzie takiej opcji ... ale , ale ... W planach pojawia sie na to lekarstewko ... pod roboczym tytulem "Tuning Racer". Napewno bedzie akcja typu : Jak zrobisz cos dobrze , wyrobisz sie w okreslonym czasie , czy spelnisz wymagania scenariusza to odblokuje Ci sie bardziej stuningowany model malucha itd ... Hmm - sprzeglo... Bedzie mozliwosc ruszenia z miejsca normalnie lub pilowania gum (baczki, itd...) - to ma robic za symulacje sprzegla przy ruszaniu. Prace trwaja nieprzerwanie zebyscie mogli sie cieszyc ta gra maxymalnie. Cena ma was odwiesc od zakupu tej gry u panow na bazarkach w niewiadomych kopiach itd... (po co placic te same pieniadze za kopie skoro mozna miec orginal!). Taka polityka Na koniec dodam ze Maluch Racer bedzie mial clony regionalne (czyli np. w Czechach bedzie "Skoda Racer", w Rosji "Wolga Racer" itd... czy cosik podobnego - takie sa narazie plany. Ale narazie skupcie sie na Maluchach bo to jest aktualnie na fali , na reszte przyjdzie czas. Pozdr.

Cytat:
Full wersji jeszcze nie ma ... ...ale uchyle nico rabka tajemnicy , ano ... Jest juz cala starowka w Warszawie... chopaki sie nachodzili po niej narobili planow , a teraz mozna juz po niej popomykac maluchem od zamku pod kolumna Zygusia az do murow barbakanu no i oczywiscie po rynku itd... Kolega pytal o reczny... ano bedzie! Co do kierunkow , tez raczej zostana... nie szpecily wiec po co zadawac sobie prace i je wymazywac z kodu gry Silniki beda pracowaly tak jak powinny - sample byly zgrywane z prawdziwych 126p. Kokpit ... hmmm ma byc ... ale do premiery jeszcze troche czasu zostalo. Beda bodajze 3 modele do wyboru , rozniace sie przedewszystkim stopniem tuningu , ale nie tylko - BIS700 chyba zawarczy tez. Muzyczka bedzie pogrywala w klimacie techniawy... ciekawe jak sie to zmiesza z jazda maluchem )) Tyle na teraz ... jak bedzie wiadomo cosik wiecej to sie odezwe. Pozdr.

Cytat:
aha ... i jeszcze jedno ... wyscigi w grze sa przewidziane , wiec nie bedzie pusto. Gre mozna zamowic juz teraz , ale nikt nie dostanie jej wczesniej niz ja wypuscimy (ze zrozumialych powodow) okolo 20 lipca dopiero bedzie pozdr.

jak tak to czytam to dochodze do wniosku ze oni sami jeszcze nie bardzo wiedza co robia, cos tam robia i cos tam moze im wyjdzie, a co - to sie juz okaze...Obawiam sie niestety o efekt i grywalnosc

fajne furki ale mogli by wkleic takiego MALUSZKA

Cytat:
2003-07-17 17:14:57, Bratek pisze:
fajne furki ale mogli by wkleic takiego MALUSZKA

hmm, jak dla mnie, to tam już jest wystarczająco dużo takich VT, cieszę się, że jest maluch z włoch (ten niebiesko-czerwono-srebrny)... brakuje jakiegoś klasyka - wymiatacza /ale same samochody to raczej nie problem, mały patch i tyle, albo po prostu wgrywanie jak w maluch sim/. za najważniejszy nadal uważam model jazdy /nawet kosztem grafiki/. co do widoków, to jak dla mnie obowiązkowe to zza auta oraz ze środka /tylko żeby te "środki" się różniły, np na początku seria, potem białe zegary, a na koniec goła blacha i dużo wskaźników /. a tak czytając wypowiedzi /tak sądzę/ jednego z twórców, to przypomina mi się nasza dyskusja klubowa o organizacji zlota - pierwszy raz jest najtrudniejszy...

tak...... wazne zeby auto zachowywalo sie naturalnie.. i zeby kazde prowadzilo sie inaczej

mam pytanie czy jako klub i patroni czy jakoś tak nie powinniśmy mieć chociaż dema?

proste ze powinnismy (wedlug mnie)

Wlasnie dostalem smsa od Dori - szefowej Wegierskiego Klubu 126p z prosba o zalatwienie tej gry. Pytanie jest do was, czy jestescie w stanie zalatwic jeden egzemplarz i wyslac go na Wegry? Ewentualnie jesli nie jestescie w stanbie wyslac na Wegry, to podeslijcie go do mnie i ja wysle. Chyba, ze jest mozliwosc sciagniecia z netu (w co watpie zakladajac cene za gierke). A jak wyglada Dori, mozna zobaczyc ponizej

i dolna jej czesc:

ja gdzies mam demko maluch sim... ma ktos juz wersje do testu???