MotoNews.pl

126p opony zimowe Ultra GRIP ..Markgum- nalewki - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam PT Państwa,

Kiedyś tu troszkę bywałem, a potem wessało mi konto, więc zakładam sobie nowe Zresztą kogo to obchodzi A zakładam, bo sprawa wydaje mi się ważna.

Cytat:
2007-11-02 19:58:42, LOBUZ88 pisze:
Znalazłem cena - 45 zeta sztuka [ wiadomość edytowana przez: LOBUZ88 dnia 2007-11-02 19:59:30 ]

Przejdźmy do konkretów. Panowie i Panie, muchy w kiblu bym z tą firmą nie ubił, a co dopiero jakiś interes. Kiedyś spróbowałem, efekt wyglądał następująco:

http://groups.google.com/group/pl.misc.samochody/msg/6cd4ded4234272b6

Jeśli to Markgum, to czemu nie kupić bezpośrednio?

Pozdrawiam, r.

ja ostatnio kupowalem z tej firmy opony i obylo sie bez najmniejszych problemow

btw dzisiaj na dupowoz wjechaly Good Year UltraGripPerformance i powiem jedno - na lepszej zimówce jeszcze nie jeździłem

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2007-11-28 01:20:40 ]

firestone bardzo dobre, i palą się na biało-niebieski dymek

ciekawą masz historię nocman. BTW taki żeczy można zalatwiać przez rzwecznika praw konsumenta i już nawet nie mówię o tym żeby coś zyskać tylko uważam że takie sk..stwo to już jest wystarczający powód do tego żeby komuś namieszać w interesie

Cytat:
2007-12-04 01:13:49, rosck pisze:
firestone bardzo dobre, i palą się na biało-niebieski dymek

bo jest to najważniejsze w oponie

bylem u znajomego wulkanizatora powiedział żeby nie kupować bieżnikowanych opon z netu bo tam jest sprzedawany najczęściej 2 sort, a oni zawsze sprawdzają przy transporcie... także uważajcie ja jeżdżę osobiście w zime na BARGUM-ach (r13 147/70) z tyłu i nie narzekam przód frigo r12

to gdzie w detalu mozna kupic te markgumy z pierwszego sortu? Najlepiej okolice Krakowa ewentualnie Slask.

Ja kupiłem oststnio nalewki TARGUM cena 72 PLN sztuka. Gatunek I rozmiar 175/70/13 - wzorek MICHELINA do asfaltu się kleją jak głupie. Są OK. Jak co polecam

Cytat:
2007-12-17 20:57:44, markus-orange pisze:
to gdzie w detalu mozna kupic te markgumy z pierwszego sortu? Najlepiej okolice Krakowa ewentualnie Slask.

w czeladzi - bezposrednio u producenta mozesz sobie wybierac w magazynie...

Cytat:
2007-12-18 15:51:51, CarvMachine pisze:
w czeladzi - bezposrednio u producenta mozesz sobie wybierac w magazynie...

Ooo, nie wiedzialem o tym. Przyjade po slicki kiedys (za rok, dwa, hehe :lol

Cytat:
2007-12-18 16:49:11, yapko pisze:
Ooo, nie wiedzialem o tym. Przyjade po slicki kiedys (za rok, dwa, hehe :lol

co do slickow to w tej fabryce ich nie robia, sprowadzaja z poznania chyba na zamowienie.

jest ktos kto mialby ochote sie do producenta wybrac i kurierem wyslac, tym razem nie po drodze mi czeladz

Cytat:
2007-12-18 23:51:46, CarvMachine pisze:
co do slickow to w tej fabryce ich nie robia, sprowadzaja z poznania chyba na zamowienie.

nawet napewno

Slicki sa robione na sprzecie Avona, podobno Avon przysyla kogos z UK i robia partie opon a pozniej zamykaja wszystko do kolejnej wizyty. Ale moze to tylko legenda...

Cytat:
2007-12-18 23:51:46, CarvMachine pisze:

nie z Poznania a ze Stęszewa [jakieś 20km od Poznania]