[BR] [S] Cały malec 1.2MPi na części. - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dave napisz mi konkretnie co i jak na priv, dogadamy sie jakoś.

Żuraw w cenei 80zł proponuje Ci blachy kotwiczne, jarzma i zaciski. + wysyłka

czyli jak narazie:

Dar00- skrzynia

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

marcin126-szczęki FERRODO

neo203 - maglownica

Cytat:
2007-11-17 08:24:58, Dar00 pisze:
czyli jak narazie: Dar00- skrzynia AndrzeY - bile Spawn_AD - tripody bartong44 - wahacze marcin126-szczęki FERRODO neo203 - maglownica

Jestem drugi na bile

Panowie już moge wysyłas wszytskie części, więc piszcie na priv to sie dogadamy jak z kasa i wysylką

zostaje ci zmienic opis pod avatarem

a lapa silnika i belke masz?? jak cos to jaka cena? jezeli masz to klepie oczywiscie;] chlodnice masz;]?? jaka?

Qba745 i co teraz? Sprzedaż malca i jak to teraz modne się stało kupisz e30 do jazdy na codzień...?

wstepnie klepie flansze(blache) pod SC nitro

cybul, mam łape silnika 1.1/1.2 z poduszkami. sprzedam za 50zł belki nie mam.

Mam jeszcze dwie klapy z eleganta. Jedna seria, druga z powycinanymi żeberkami co drugie.

biore!! to sa od sebcyca?? jakies fotki jeszcze daj. co masz jeszcze ciekawego? odp na priv --> zegary masz, z czego?
czyli jak narazie:

Cybul-łapa i poduchy

Dar00- skrzynia

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

neo203 - maglownica

[ wiadomość edytowana przez: cybul dnia 2007-11-18 01:18:24 ]

Zegray są z Łady 2107, białe tarcze sa wsadzone, stan idealny tez to sprzedam za 170zł razem z nowa wiązką przednią instalacji El która jest przerobione pod te liczniki specialnie ( wszystkie kostki są zrobione pożądnie)

czy te zegary masz juz jakos opracowane zeby je wsadzic i skrecic i "graja" czy trzeba rzezbic dopiero obudowe cala do nich i to pasowac?

wlew oryginalmny sparco, razem z kolanem do zbiornika paliwa. Cena 150zł (nowy kosztuje kolo 400zł)

liczniki zabudowane.dodatkowo do nich daje przełącznik zespolony z Una (światła włacze się poprzez przekręcenie)tak jak na foto:

I obiecane foto zacisków:

jakie et kbsów?

nie wiem jakie dokąłdnie al ewiem że małe. wystają kolo 4cm za nadkole w seryjnym malcu.

Buda wolna, do wzięcia.....

Cybul-łapa i poduchy, tapicerka, zegary

Dar00- skrzynia

AndrzeY - bile

Spawn_AD - tripody

bartong44 - wahacze

neo203 - maglownica

[ wiadomość edytowana przez: cybul dnia 2007-11-18 22:10:05 ]

Panowie daje temat do góry. Poczytajce liste bo jest tam sporo części o które kiedyś wiele było pytań. Malca juzpomalu rozbieram wieć śmiało kupujcie

mam jeszcze nówki Lampy ZELMOT H3 - 30zł za dwie
i nowe uszczelki drzwiowe- 25zł za dwie

jezeli to lampy na przod to okragle halce to klepie;]