MotoNews.pl

TUNING DAEWOO ESPERO ! ! ! - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-11-26 19:25:05, REKIN3 pisze:
no dokladnie dokladnie pare dodatkow i furka niedopoznania ale jak pare osob tylko w sile wieku to tak jest jak jest wsumie na wsi tylko sie jezdzi seicento i lanosem to nic dziwnego pozdro Nerwica ;]

Żebyś sie nie zdziwił jak to seicento Ci na światłach odjedzie...
Ja nie rozumiem, najpierw piszesz że espero to limuzyna, a potem chcesz do niego ładować jakieś plastikowe spoilery

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2007-11-26 19:25:05, REKIN3 pisze:
no dokladnie dokladnie pare dodatkow i furka niedopoznania...

Pierwsza osoba na tym forum, która jest po tej samej stronie barykady

Cytat:
2007-11-26 19:40:40, Nerwica pisze:
Pierwsza osoba na tym forum, która jest po tej samej stronie barykady

DR JACKYL & MR HYDE

Skwaszona świnia

o co wam chodzi to nierozumiem troche polotu kto nie lubi tuninguto nawet calibry by nie tuningowal taka prawda a spojler na bagaznik to nic zlego !

nie no nerwica znalazl bratnia dusze
Moim skormnym zdaniem mozna cos do esperaka dolozyc ale ze smakiem, ktorego w/g mnie brak niektorym klubowiczom

[ wiadomość edytowana przez: el_pashchaco dnia 2007-11-26 20:04:53 ]

ja tam lubie jak moje auto wyglada dostojnie odkładam na lakierowanie na nowo bo jest tak obrysowany i pobijany od kamulców ze szkoda gadac... pozatym po 7 grudnia ląduje u tapicera na obszycie tylnych i przednich siedzen za co w sumie płace mniej wiecej jak za pokrowce na miare...

wiosna konserwacja podwozia i przeglad silnika odnosie jedrasika myslałem nad światkiem ale to przy kapitalce....

[ wiadomość edytowana przez: greenberg dnia 2007-11-26 20:06:08 ]

Cytat:
2007-11-26 20:02:24, Nerwica pisze:
Skwaszona świnia

nie przeginasz?

wlasnie chcialem to zauwazyc chyba niemacie w tym klubie poszanowania dla drugich klubowiczow i odnosicie sie do siebie tak po chamsku ze jeszcze w zadnym klubie takiego odczucia nie doznalem ale zreszta wasze zdanie wasze wychowanie pozdrawiam milych klubowiczow esperala

Cytat:
2007-11-26 20:08:46, REKIN3 pisze:
wlasnie chcialem to zauwazyc chyba niemacie w tym klubie poszanowania dla drugich klubowiczow i odnosicie sie do siebie tak po chamsku ze jeszcze w zadnym klubie takiego odczucia nie doznalem ale zreszta wasze zdanie wasze wychowanie pozdrawiam milych klubowiczow esperala

ehhh jest jeden zNerwicowany koleszka ktory wlasnie wprowadza niezdrowa atmosfere ale to do czasu...a co do odmiennych zdan odnosnie tuningowania esperaka to przeciez od tego jest forum zeby sie wymieniac pogladami,ale w kulturze i ze smakiem...co do wyzwisk nie jest to tolerowane

Cytat:
2007-11-26 20:08:46, REKIN3 pisze:

To nie klubowicze, to znow nerwica poszedl po bandzie

a czemu tak wogole nerwica ma naklejke klubowom z tylu esperala ?podobno zolto dzioby niemoga jej miec dopiero po 2 miesiacach ? nierozumiem tego wkoncu sa tu jakies zasady czy nie ma ?

a tak na marginesie to niemowilem zeby z espero zrobic choinke

Cytat:
2007-11-26 20:19:13, REKIN3 pisze:
a czemu tak wogole nerwica ma naklejke klubowom z tylu esperala ?podobno zolto dzioby niemoga jej miec dopiero po 2 miesiacach ? nierozumiem tego wkoncu sa tu jakies zasady czy nie ma ?

a ktorys z klubowiczow mu ja dal i pewnie teraz zaluje...

dokładki od jędrasika są dość oklepane i wcale urodą nie grzeszą....

lepiej samemu wymyśleć jakiś koncept i przerobić całe zderzaki

ciekawie przerobione jest np to espero

klikkkk

jest przynajmniej niepowtarzalne

pozdro

Cytat:
2007-11-26 20:13:58, desperos pisze:
ehhh jest jeden zNerwicowany koleszka ktory wlasnie wprowadza niezdrowa atmosfere ale to do czasu...a co do odmiennych zdan odnosnie tuningowania esperaka to przeciez od tego jest forum zeby sie wymieniac pogladami,ale w kulturze i ze smakiem...co do wyzwisk nie jest to tolerowane

Po co wkładać kij w mrowisko chcesz to se tjóningój i nie patrz na innych poza tym tym lepiej wykopać trupa z wyszukiwarki niz zakładać nowe wątki
Osobiście podoba mi sie TYLKO MOJE Espero które nie ma zadnych udziwnien typu pługi ma Alu i ciemne szyby i wystarczy ew spoiler w oryginale na tylną klape
No dobra jeszcze Darka544cośtam tez mi sie podobało dopuki nie było deski do prasowania (teraz sam włozyłem kij w mrowisko ale co tam) Przynajmiej On nie wypisywał jakichć pierd.ł na forumie tylko zrobił pokazał CI ci byli obejzeli w wiekszym lub mniejszym zachwytem ale najwazniejsze ze Jemu sie podoba bo tylko po to robi sie takie rzeczy. Robisz je pod siebie a nie pod Bronka z Zadupia
Cytat:

Mody sie sprawcą zajmą

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-11-26 20:33:32 ]

Cytat:
2007-11-26 20:14:32, el_pashchaco pisze:
To nie klubowicze, to znow nerwica poszedl po bandzie

Wydaje mi się że też należe do klubu, ale to tak na marginesie tak zwanym..A co do Ciebie El.. coś tam
to nie mądrzyj się tak bo jeszcze zaledwie pare dni temu byłeś żółtym..dziwne, że tak szybko zmienił się ten status..

Nikt nie mówi o ropbieniu choinki Ale dobra stylizacja nie zaszkodzi.

Cytat:

Tez bym chciał wiedzieć, nawet o to pytałem, to nikt sie nie chciał przyznać. Ale czasowych reguł nigdy nie było, kwestia zachowania i angażowania sie w życie klubu(nie tylko wirtualne), niektórzy dostają membera po 3 dniach, a niektórzy pół roku walczą z żółtodziobem

-----------------
czasem tu zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2007-11-26 20:36:44 ]

Cytat:
2007-11-26 20:31:36, Nerwica pisze:
.A co do Ciebie El.. coś tam to nie mądrzyj się tak bo jeszcze zaledwie pare dni temu byłeś żółtym..dziwne, że tak szybko zmienił się ten status..

Bycie na Zlotach bardzo pomaga

P.S To jest ElPaszczak

W kazdym razie jakość zdjęcia Esperaka z jego profilu wprost kapitalna

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-26 20:39:23 ]