MotoNews.pl

Richard Burns rally - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Colin to typowa komercha i 3 i 4 (oryginały wygrałem w raiooo) po dłuższych treninngach idzie przejechać tak samo jak i 2 w ogole bez hamowania, a fizyka w 3 i 4 była zupełnie ta sama. Dawniej lubiłem rally championship 2000 bo to była pierwsza rajdówka gdzie sie zużywaało auto i drogi były wąskie a teraz to tylko RBR RBR i jeszcze raz RBR. Ja stawiam na realizm prowadzenia i podoba mi sie jak gierka jest trudna narazie pauzuje bo kiera nei wydoliła;P

A takie małe OT Jezeli chodzi o możliwości grzebania w furze to jedynym słusznym królem jest REDLINE LEGAL STREET RACING, żadna inna gierka nie daje tyle możliwości grzebania

pzdr

no tak w street legal grałem i coś w tym jest bo są uszkodzenia itd a jeśli chodzi o dirta to nie grałem zbyt wiele -raz się przejechałem ale czuje klimat że można się pobawić itd a rysiek pomimo że często mnie wku....rza to i tak do niego wracam juz od 2 lat..

a grywa ktoś w Live For Speed?

Ja ale czesto jako zabawa drifcik ew. raz na czas jakis wyscig 4 napedówką

LFS grywam, ale tak jak przedmówca głównie do zabawy, może dlatego że trzeba płacić za gre w sieci ale drifty tam ładnie wychodzą, też gratulacje dla programistów

no fizyka tam tez jest dobra ;d driftowac mozna ze ho ho ;d probowaliscie robic osemki lub kolka dookola pacholkow?? trudna sztuka. zklaszcza bez kiery. na klawiszach ciezko to juz lepiej myszka ^^

Cytat:
2007-12-07 10:26:26, -insekt- pisze:
a propo czasow takie pytanie mam do 5turbo... masz kierownice? jakie auto i czy bawisz sie setup'ami?

Mam momo force z dolozona sprezyna jeszcze jedna pod hamulec. Troche inne wrazenie niz w momo racing force. Przesiadlbym sie na G25 ale sie shiftery pie.... .

Jezdze teraz glownie 306 maxi i impreza WRC 2006. Sety mam z RBR rank. Ale dawno nie sciagalem stamtad. Teraz na tapecie mam jednak rFactor z modem DBR9
http://www.youtube.com/watch?v=fAWvQOUkNgM

Oraz oczywiscie Formula 1 z roku 1979.

http://www.youtube.com/watch?v=Kcf7xbWO8uY

a teraz niech ktos mi powie dlaczego RBR wywala sie na radeonie 9600?? wczytuje sie menu i po 2-3 sek zwiecha :|

Cytat:
2007-12-14 22:09:22, Vyzn-R pisze:
a teraz niech ktos mi powie dlaczego RBR wywala sie na radeonie 9600?? wczytuje sie menu i po 2-3 sek zwiecha :|

próbowałeś z patch'em? link

U mnie na radeonie 9550 wywala jak mam grafike na "high" w grze ustawioną, na "low" normalnie idzie grać

u mnie na 9550 po wgraniu patcha wszystko smiga jak chce

ma ktos rbr na ps2

smiga musiałem poprostu wyłaczyc cienie i poszło xD Az sie prosi ta gierka o dobrą kierownice

a jakies w miare dobre rajdowanie odpali na lapie z zintegrowana grafika ?

zalezy jaki lap i jaka karta bo to ze zintegrowana nie znaczy ze zla

Panowie mam pytanie. Ma ktoś gdzies w PDFie poradnbik ten co jest w pudełku gdy kupujesz OPolska wersje Gry. Ja kupiłem czeska i o ile język zmieniłem bez problemu to przydałby mi sie oryginalny poradnik po polsku bo ja czeskiego nie kumam (mimo że pracuje w czeskiej firmie ).

Z góry dzięki.

P.S Dzisiaj siadam pierwszy dzien do jazdy jak tylko posprzatam na biurku na tyle by sie z kierownica rozłozyc

mała tragedia

od dzis zacząłem grać, gra miażdży wszystkie coliny ( nie wiem jak DIRT bo nie grałem jeszcze)

super super , tak jak LFS - ładnych pare lat gram z przerwami i zawsze jak powracam to zaskakuja mnie ulepszenia gry ktora juz wczesniej była super, podobnie RBR

bhmotorsports.com polecam stronke

znacie jakies inne z ulepszeniemi RBR ?

i kto mi wytłumaczy jak dodac łade ?