MotoNews.pl

Zyczenia Bozonarodzeniowe i Sylwestrowe - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

własnie to chciałem zapodać kristof

wesołych świąt ewribodi

Żeby oleju nie brał, żeby opony dobrze trzymały, żeby moment obrotowy wzrastał, żeby się zbierał od dołu i trzymał do 7 tys, żeby go rdza nie brała, nadwozie nie pękało, żeby długo jeździł i ładnie wyglądał - WASZ FIAT tego wam życzę. Wesołych Świąt. Spokojnie z sokiem z gumi jagód

`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
WeSoŁyCh ŚwIąT
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸

Wszystkiego dobrego na Swieta, by pasja do rajdówek nie przemijała w nowym roku, duzo wytrwałosci jeszcze wiecej pieniedzy i wolnego czasu...

Niech każdy kto zwątpił zawróci na właściwą droge...

Mery Christmas Ho Ho Ho Ho...

http://126fan.sk/images/upload/pf_126_xcopy.JPG

Cytat:
2007-12-24 11:19:56, Matuska pisze:

Wesołych i przedewszystkim ZDROWYCH!!
No i zeby ten 2008 nie był gorszy od 2007 a bedzie dobrze!! Pozdrowionka

fiurjaci zycze Wam zdrowych wesolych i spokojnych swiat super zabawy sylwestrowej i szczesliwego nowego roku i co by bylo lepiej a nie gorzej

no to ja tez sie dolacze do zyczonek. wiadomo zdrowych pogodnych wesolych i zajebiaszczej imprezy sylwkowej i powodzenia w sezonie 2k8

Przyjemnych Świąt, spełnienia marzeń i założeń na a.d. 2008, aby zawsze był o wiele lepiej niż źle

Wszystkiego dobrego!

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia , życzę wszystkim Spokoju ducha i spędzenia tych świąt jak najmilej w rodzinnym gronie i trochę odpoczynku od tego pędzącego świata

zdrowych i wesołych oraz pozytywnego ogolnie nowego roku

Zdrowych i wesołych świąt!

Zdrowych wesolych Swiat , a przedewszystkim suuuper Sylwestra

Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku.

Zycze wszystkim Wesolych Swiat, duzo sniegu i malo soli na drogach,

Mali

[ wiadomość edytowana przez: MaLi dnia 2007-12-24 16:31:19 ]

Życze wszystkim zdrowych i Wesołych Świat oraz udanego wejścia w 2008 rok. Jak zwykle ognia na tłokach

moje zyczenia

ja w taki inny sposob wlasnoreczny zloze Wam zyczonka no i wyjeba**go w kosmos sylwka i nowego przyszlego 2008 roku
pozdro Lesne Skrzaty