MotoNews.pl
11 [126p] klasyczny maluch 600 z 1975 roku (206029/257) - Strona 2

[126p] klasyczny maluch 600 z 1975 roku - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-03-26 12:08:36, Gie pisze:
Pewno byl bity

Nie dosc ze bity to jeszcze zgwalcony innymi blachami

Cytat:
2008-03-26 09:16:21, Mariusz126p pisze:
dave-rallymaniak tak sie przygladam i widze ze masz włoskiego maluszka znaczek fiat 126 bez p uchwyt otwierania klapy torino a z przodu byl .... fiat , sygnatura sie zgadza wiec ??

radzę obejrzeć temat od początku - wtedy wszystko będzie dla Ciebie jasne

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

Gumbasie sledze temat od poczatku wiec niemam co szukac ......

heh to Polski Fiat tylko tak na próbę jak będzie wyglądał założyłem znaczki z włocha teraz ma takie jak powinien czyli polskie
błotniki z tyłu niestety były wymieniane ale te przetłoczenia zawsze można usunąć

znaczek we wlochu byl nizej...

zależy w tym miejscu też bywał:

Cytat:
2008-03-26 19:21:23, Mariusz126p pisze:
Gumbasie sledze temat od poczatku wiec niemam co szukac ......

na detektywa to Ty sie nie nadajesz - przecież na pierwszych fotach widać jak byk, że ma znaczek 126p i zwykły zamek klapy - włoch jak skurczybyk

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

moje dwie pasje: Rajdy i klasyczne Fiaty

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2008-05-10 18:32:16 ]

Hehe Dejw widzę, że masz podobne wgniecenie jak w moim (w przednim błotniku obok lampy) Próbowałeś coś z tym robić? Bo tam troche gówniany dostęp jest i nawet ni ma jak tego klepnąć...

Od środka są dziury, chyba do konserwacji, rozcinasz tam blachę, wkładasz jakiś klocek i walisz młotkiem, nawet daje rade, ja tak klepałem. No chyba, że masz młotek bezwładnościowy.

Cytat:
2008-05-10 19:44:43, 130TC pisze:
Hehe Dejw widzę, że masz podobne wgniecenie jak w moim (w przednim błotniku obok lampy) Próbowałeś coś z tym robić? Bo tam troche gówniany dostęp jest i nawet ni ma jak tego klepnąć...

Wpakuj tam piłkę do gry w gałę (bez powietrza) i napompuj, moze wyjdzie

Korzystając z urlopu ostro zabieram się za zabytka maluch wraca na drogi Dziś doszła naklejka od Tabiego i bagażnik dachowy, który dostałem razem z autkiem.

Lewy przedni błotnik najprawdopodobniej idzie do wymiany.

no miło, że się przydała

pojedzie sobie człowiek na rajd pokibicować i już mu fotki robią

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2008-08-18 19:35:44 ]

zrób cos z tym autem...bo chyba tylko dolewasz

Na razie wolę go zostawić w spokoju bo znając mnie to jakbym wziął się za remont to ten maluch by go nie przetrwał Jakieś poprawki lakiernicze, uzupełnianie detali, malowanie felg i wystarczy.
Poza tym całe hamulce wymieniłem teraz bo popsułem no i naklejkę nakleiłem

to Ty byles wczoraj Dave, bo wlasnie sie tak zastanawialem jak wchodziliscie do auta(ja akurat wyjezdzalem) czy czasem to nie jest z klubu ktos teraz juz wiem. Fajnie malec sie prezentuje

ano to byłem ja

z cyklu maluszkiem w plener...

maluch z lat 70-tych, drajwer prawie jak...