MotoNews.pl

Zdjęcia mojego czarnucha :) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w zasadzie ja lasombry niecierpię ale kierunki mi się podobają, czegoś więcej spodziewałem się po tym "zawracaniu gitary" na forum z lakierem , acha i jeszcze spojler przód: moja koleżanka z robótki powiedziała: o kur.... ale klucha , a mnie się podobuje! te 3 przeloty boczne dodają zadziora baby do kuchni, kościoła i do dzieci!!!
pozdrawiam wicio

I każda stłuczka, oj...

stłuczka zawsze jest oj i zawsze boli
pozdrawiam wicio

ja już wyraziłem opinię tuzdjęcia czarnucha Lasombdy

mówiąc prawde....... trzeba zobaczyć na żywo.....ale sądząc po fotkach nie podoba mi się - zderzak zupełnie nie pasuje do reszty samochodu, za wysoko podniesiony tyłek, ze zderzaczkiem wyglądającym jak cienki paseczek wycięty z przedniego....

Ciężko jest oceniać samochód tylko po fotkach......

....zresztą mam zjebany humor bo wczoraj w nocy zerwał mi się rozrząd i autko stanęło na środku drogi za kiełpinem.....

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2003-07-17 23:21:33 ]

I te lampy, one są przyciemnione ?

Przez to tez wygląda dużo gorzej. Lampy mają się odznaczać, ukazując piękny kolor...

Zmyć to szybko

Ludzie! Wam chyba baby nie dają Wazeliniarstwo?? To nie jest wazelina tylko zwykły krem NIVEA
i przestańcie tak stale WSZYSTKO krytykować! Odrobinę życzliwości dla bliźnich!...

juz napawam wzrok zdjeciami...
jest oryginalnie i to bardzo... kolor GIT...
jeszcze troszke dopiescisz zderzak i
gratuluje... i jesli Ty jestes zadowolony to najwazniejsze.

jak dla mnie to... nie za zbytnio... to nie ten styl ktory preferuje...

ile Cię kosztowało przemalowanie?

Cytat:
2003-07-17 23:21:07, Tomek-Mydlowski pisze:
nie podoba mi się - zderzak zupełnie nie pasuje do reszty samochodu, za wysoko podniesiony tyłek, ze zderzaczkiem wyglądającym jak cienki paseczek wycięty z przedniego....

Podpisuję się pod tym co Tomek-Mydlowski napisał obiema rękami !
Przedni zderzak wygląda (i jest) jak nie od tego auta !
Ale ponieważ Lasombra na razie się nie może bronić (wyjazd) to poczekajmy co na te wszystkie opinie powie jak wróci, a najważniejsze co z tym zderzakiem zrobi ...
Natomiast boczne kierunkowskazy i sam kolor za******y !!
Cytat:
Plump pisze:
i przestańcie tak stale WSZYSTKO krytykować! Odrobinę życzliwości dla bliźnich!...

Ot co !! Przecież Lasombra auto wymalował dla siebie !

[ wiadomość edytowana przez: ejpi dnia 2003-07-18 17:20:08 ]

WITAM
Jak wróci imperator to proponuję SPOT aby można było ocenić to na żywo.
Mi się podoba (w dziury siatka i jest OK)

Piszę co myślę i jest to moja prywata.

IMPERATOR bedzie sie bronił bo zabrał " la ptoka" i będzie on-line, tak że uważajcie na zawartość postów bo ON zlikwiduje jak by było nie halo
pozdrawiam wicio

Wszystko widze..
macie przerabane

a tak na serio.. nie lubie krytyki dla samej krytyki i przekonania ze "moje espero" jest najpieknijesze i zadne inne nie maja przy nim sznas...

jak bede mial wiecej czasu to wiecej napisze

Nóweczkaaaaaaa!! O Mamo! ale śliczniutki lakierek!! ...no i te przednie kierunki!...jak stworzone do tego auta!! ........................a na marginesie po nocnej parkingowej wizycie chiba "wyznawców pana Szatana" mam na każdyjm elemencie karoserii /za wyjatkiem zderzaków/ wyrąbany gwoździem /?/ krzyż

Witam wszystkichNie no jak pukne moim esperakiem albo ktos mnie to przemaluje go na czarno-kolor jest KLASA!!!Tylko jakos nie widze tego zderzaka do espero-jakis taki za bardzo hardcorowyJa osobiscie postanowilem nic w nim nie zmieniac tylko doloze fele.Pozdrawiam

debili nie brak Bogdanie! Niestety
pozdrawiam wicio

Taaak, teraz wzorem naszego Imperatora Lasombry autko stoi u lakiernika /nie szaleję więc kolor taki sam/ ale tak patrzem i siem zastanawiam ile mogą kosztować te kierunki z Alfy? ...może bym zdążyłem je dać lakierowi coby to wkomponowali?? Hmmmm...podobno ..."nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło"...

Coś masz Boguś ostatnio pH do lakieru nic tylko współczuć pokrzywdzonym i rączki łamać skur...nom

GG

ja tez jestem ciekaw ile te kierunki waza na wadze cenowej b mi sie podobaja...

Kierunki sa od Alfa Romeo 156 kosztowaly 110 z na allegro.

zakada sie je cholernei trudno i trzeba ciac blache...
no i zarowki mam jeszcze stare ale po prostu musze sobie kupic porzadne pomaranczowe zaroweczki i tyle

uszczelka jest ze starych kierunkow, wiec wszystko jest ok, a efekt... hmmm super

Macie jeszcze jakies pytania ?