Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-05-13 09:56:09
To chyba 15 lat temu. Bułgaria w UE jest gdybyś nie wiedział. |
![]() lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2008-05-13 10:57:28 Nie wiem co ma do mojej wypowiedzi fakt bycia Bułagrii w UE. Chodziło mi o te przydrożne Bułgarki bo jakoś innych lasek, które polecą na Espero w Polsce sobie nie wyobrażam. |
![]() Paint Klubowy Weteran Espero 1.8 CD Wa-wa Grochów | 2008-05-13 12:15:21
![]() Ze mna było podobnie; -najpierw kupiłem esperaka, -potem zacząłem coś szukać w necie na temat -znalazłem forum i zacząłem je przeglądać -zarejestrowałem się na motonews i dostałem do klubu -no i potem ocz zlot ogólnopolski w Sielpi na dzieńdobry wszystkim w ramach wkupienia sie w szeregi klubowiczów wymyśliłem naszą Nagrodę Przechodnią ......i tak oto jestem już ponad 2 lata z wami ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2008-05-13 16:04:01 a ja trafiłem do klubu w 2000 roku... kiedy klub liczył kilka sztuk klubowiczy ![]() potem w 2002 jako pierwszy wpadłem na pomysł zrobienia naklejki klubowej, i jako pierwszy takową wykonałem i nakleiłem - wielką na tylnej szybie - taki był pierwszy projekt... potem ktoś zaproponował aby taką samą zrobić na blendę w zmniejszonej formie... i tak też się stało... niedługo potem razem z Adminkiem zrobiłem ulotkę klubową która w niezmienionej formie przetrwała do dziś ![]() (na komputerze mam ponad 2000 zdjęć klubowych począwszy od roku 2001 - czyli praktycznie cała historia naszego klubu) |
![]() Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2008-05-13 19:48:10
To może wrzuć to na ftp niech inni lizną histori ![]() |
![]() slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2008-05-13 21:24:23
Jak nie chce Ci się czekać aż taka ilość zdjęć przepchnie się przez łącza ,to możesz wypalić je na płytce i przywieźć na zlot pod M1. ![]() Serwer ftp stoi u mnie w pracy koło biurka (Jacek "JaRabbit" widział) więc będę miał tylko dwa kliknięcia i zdjęcia wrzucone ![]() [ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2008-05-13 21:25:39 ] |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2008-05-14 00:04:43
słuszna koncepcja tak też zrobię ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2008-05-14 00:32:13
![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2008-05-14 18:33:39 Ja z kolei informacji o jakimś klubie espero szukałem w 2003 roku jak zacząłem myśleć o kupnie prywatnego esperaka.Po natłuczeniu x kilometrów służbowym ( od 1998 ) stwierdziłem,że jednak to fajne auto, tym bardziej że japończyk już się wykrwawiał (ruda kończyła ucztę) i trzeba było pomyśleć o czymś nowszym.
Zapisałem się no i jestem ![]() |
![]() mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | 2008-05-14 21:30:04 A ja tu trafiłam przez mifiego i Cezariusza.
Mifi po kupnie naszego esperka szukał wiadomości na jego temat, trafił na stronkę i zapisał się do Klubu. Czasami czytałam Forum. Pierwszy raz spotkałam Klubowiczy na Ogólnopolskim w Sielpi. Tam zostałam namówiona przez Moda do zalogowania się. Tak też uczyniłam i jestem z Wami do dziś. Później zabraliśmy na spocik warszawski mifcię i tu Paint wykonał mistrzowską agitację klubową i w ten sposób Klan mifi`ego liczy juz trzy osoby ![]() |
Dzidziul Nubira combi Warsiawka | 2008-05-14 22:23:44
Zapomniałeś dodać, że zaraziłeś Klubem również żonę ![]() Ja wpisałam się w poczet Klubowiczów po zlocie w Iłkach w 2006, gdzie przyjęto mnie bardzo ciepło. Byłam wtedy baaaardzo gruba. Do Sielpii już nie pojechałam, bo było nas już o jednego Królika więcej ![]() |
![]() Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2008-05-14 22:58:59 A ja pojechałam na zlot śląski...
Zachwyciłam się i namówili mnie żeby się zarejestrować i oto jestem... ![]() Pozdrawiam !! !! |
![]() Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2008-05-14 23:11:01 acha...
zapomniałabym!! Największą zasługę w tym że jestem na forum mają dwie osoby... Mój braciszek krzychu_ch, który zabrał mnie na ten dziewiczy zlot... I... KOLBER ponieważ na jednym ze spodów został moją walentynką!! ![]() Hi... ![]() |
![]() franko25 Member Klubu Espero Daewoo Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2008-05-14 23:38:22 to i Ja sie dołacze jako "świerzak klubowy"
po zakupie bryczki, odstawiłem "rower" i jako stały bywalec innego Forum o tematyce komputeroewj, nie problem było znajśc Klub Espero. nie wchodząc odrazu na głęboką wodę, przyobserwowałem TO i OWo a pożniej LOGIN ! i tak przy okazji, w chwili dostania się do Klubu załapałem się dzień póżniej na Zlot w Katosach KRZYCHU_CH ![]() a pozaty: tego miejsca Pozdrowionka dla Śląska i okolic. Peace ![]() ![]() |
![]() Marcin_J Espero 1.5 Gniezno | 2008-05-15 12:35:02 Ja to standardowo.
Kumpel namówił na kupno, poszukałem co o naszym cudzie ludziska piszą w necie, znalazłem stronkę, kupiłem złomiaka i się zapisałem. A co mi to dało? Przynależnośc do ekskluzywnego forum (naprawdę inne do pięt mu nie dorastają - merytoryka, szybkość reakcji użytkowników na posty i ogólna atmosfera) oraz sporo wiadomości na temat niestety częstych napraw dupereli. |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran ![]() gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-05-15 12:42:41 A ja nie pamiętam jak tu trafiłem... ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2008-05-15 13:42:08 Na klubową stronkę trafiłem jeszcze w 2003r., kiedy to szukałem informacji na temat ESPERO, jednak zapisałem się dopiero w 2004r. gdy pojawił się problem z poduchą silnika i szukałem pomocy.
Warto też zaznaczyć, że pierwszą osobą, która do mnie zagadała i mi pomogła to Bartek... |
![]() Skorupa-S1 Klubowy Weteran Nie pomógł ani razu Wieluń | 2008-05-15 14:36:24 Ja szukałem w necie informacji na temat Espero - zdjęcia, tuning itp...
Trafiłem TUTAJ. Dostrzegłem na jednym ze zdjęć naklejkę z adresem stronki klubowej, a stamtąd już prosta droga do forum ![]() Dzięki niemu, czyli Wam wiem o Espero prawie wszytko, każda usterka sprawia, że najpierw zaglądam tutaj, a później albo do garażu (zazwyczaj), albo do mechanika (rzadziej) ![]() No i Kolber... zainspirowałeś mnie i też mam foteliki z Vectry GT ![]() O głośniczkach 16cm z przodu i przeróbkach instalacji elektrycznej nie wspominam ![]() I wiele, wiele innych patentów. Jednym słowem: to forum sprawiło, że Espero zostało u mnie ![]() |
_jedrus_ Espero 1.8 Warszawa | 2008-05-18 08:06:04 Ja tu trafilem ze wzgledu na ambicje. Jestem nowym posiadaczem uzywanego Esperka 1.8 i gdy tylko "gozownik" wystawil mi f-rke za uruchomienie sprzetu, to sie wystraszylem i postanowilem wziazc sprawe w swoje rece i sam dokonywac wymiany zuzytych/niesprawnych czesci. Przeciez "Polak potrafi". Przegladajac google trafilem na Was i jestem ![]() |