Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() CarinowiEc ->Toyota Parking Only<- Carina E 1,6 GLi Szczecin | 2008-05-28 23:21:22 Do Aso owego udałem się razu pewnego, by mi babcię do kompa podłączyli i kody błędów ABS odczytali. Trwało to 1,5 godziny! Skasowali na 150PLN i numerki na kartce wypisali. Nie potrafili jednak wytłumaczyć co te numerki oznaczają bo (cytuję) : "...książka kodów jest w Goleniowie." ! Myślałem że rozerwę debili na strzępy...! Awantura była karczemna ![]() Słyszałem ostatnio, że w Zdrojach jest dobry i tani zakład japończyków (gdzieś na Leszczynowej). |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-05-31 00:00:19
I bardzo slusznie ,ja bym cie 200 policzyl za odczyt bledow i ich interpretacje...za lenistwo trzeba placic ![]() ![]() Albo wstukac w google i masz gratis. Naszczescie nie tylko w Goleniowie maja ksiazki z tabela kodow ![]() ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() CarinowiEc ->Toyota Parking Only<- Carina E 1,6 GLi Szczecin | 2008-06-03 15:42:11
Co nazywasz lenistwem? Nie posiadanie komputera diagnostycznego? Odczyt samodzielny nie powiodl mi sie (kontrolka nie gasla). Wiem ze jestes bardzo dobrym fachowcem, wiec nie powinienes brac w obrone partactwa i chamstwa. Jakbys sie poczul na moim miejscu? Lekarz powinien umiec postawic diagnoze, a nie stwierdzic: pan jest chory. Pozdro |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-06-04 00:18:43
Co sie tyczy lenistwa to jak wstukasz w google to i sposob i tabele kodow ci wyskocza ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | 2008-06-07 22:19:13 Jak podłączaja do kompa to musza dac wydruk z komputera oraz powiedziec co jest ! Jezeli tego nie potrafią lub nie umią, niech tego nie robia za 150 złoty tylko za free |
![]() czeredrecki Lubuskie | 2008-06-11 18:53:35 witaj
Drogi kolego na wstępie TYLKO NIE ASO TOYOTY w Gorzowie Wlkp Tylko nie Stolarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - jeśli chodzi o zakup auta to dokładnie RAV4 to spoko ładnie witają pod czas zakupu fotki kawa i takie tam duperele a potem szkoda gadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |