MotoNews.pl

Zgniłe podłużnice-foto. Jeździł ktośna gorszych? - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i ppodłużnice zrobione. Razem z łataniem paru dziurek i zabezpieczeniem 700 zł w plecy(około bo jeszcze inne rzeczy robiłem). Minus że napawał blachę 2 mm ocynk na starą zardzęwiałą podłużnicę i tera zauto stoi wyraźnie wyżej z tyłu. Plus że tylna belka sie nie oderwie na drodze.

Cytat:
2008-07-22 22:40:33, pytlar pisze:
to to widze, ze nic!! ja w escorcie to mialem.... a raczej nie mialem juz prawie nic jak by mi ktos w du** wjechal to by sie zatrzymal na desce rozdzielczej pewnie

Byłby na Allegro jako auto po lekkiej stłuczce... chłodnica uszkodziła radioodtwarzacz...

Gdzie jest fotka z tymi osławionymi podłużnicami , nigdzie jej nie widzę. Nowy tu jestem , więc proszę o wyrozumiałość, a podłużnice chętnie obejrzę

Cytat:
2008-08-06 15:09:51, szczenka pisze:
Gdzie jest fotka z tymi osławionymi podłużnicami , nigdzie jej nie widzę. Nowy tu jestem , więc proszę o wyrozumiałość, a podłużnice chętnie obejrzę

na pierwszej stronie

u mnie cud miód orzezki, zero rdzy na podłuznicy.... wymiana tłumika i "hm co to za pekniecie" - młotek....."ale dziura".
juz mi znajomy pospawał, ja wyciełem skorodowana blache, wyprofilowałem nowa, wspawane zajeło mu chwile

Co na to powiecie? 8lat wymieniam i jakoś się przybrać niemogę.

No stary w kategorii MK III chyba prowadzisz. Tylko żeby nagroda za życia była wręczana

Cytat:
2008-07-20 23:35:39, Grand_XR3i pisze:
ideał, cała podłoga ideał. wzorzec zero korozji na całym aucie.

Ale ideał od nowości czy już po naprawach ?

Maniutello, co to za sprężyna z zerowym skokiem. Jakoś nie kapuję ?

U mnie podłużnice zmienił poprzedni właściciel wraz z nadkolami i progami. Jedno nadkole tylko musiałem poprawić i rdze w podwoziu przy tylnej belce (niebezpieczną, aczkolwiek był to nieduży ubytek).
W piątek daje auto, żeby mi zrobili podszybie, mam nadzieję, że przy wycinaniu szyba nie pęknie, bo mam jeszcze oryginalną i do tego podgrzewaną i nie mam zamiaru wstawiać nowej .
Następne auto będę kupował w ocynku.

Cytat:
2008-08-06 21:34:46, Mirekm11 pisze:
Maniutello, co to za sprężyna z zerowym skokiem. Jakoś nie kapuję ?

Całej nie widać dlatego dziwnie wygląda.