undefinedtutaj skopiowałem kilka postow z konkurencyjnego forum...Nikt nawet nie sprobowal mi tam pomoc...Bez komentarza Panowie.I jak tu nie chciec byc z Wami!Pozdrawiam!
nieprzeczytany Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Oceń Temat Wygląd
Wczoraj, 22:44 #9
lendio
Województwo: podkarpackie
Auto: Omega B
Silnik: 3.0 V6 X30XE (211 KM)
Cytat:Napisał kameo
Zapytalem bo MIALEM PROBLEM-chyba we własciwym dziale.-nie musze przeciez wiedziec gdzie mam szukac i pytac.Zamiast konstruktywnych sugestii prob pomocy czy chocby opisow wlasnych doświadczeńop....lacie mnie ze cos nie tak robie...Moze zle trafilem?Moze to Elitarne Forum Dla Wszystkowiedzacych Weteranow I Specjalistow Od Opla Z Naciskiem Na Omege Ktorzy Nie Myla Sie NigdyHeh....wlasnie...szkoda gadac...
Zeby wiedziec gdzie szukac trzeba poswiecic troche czasu i przegladnac dokladnie forum i poszczegolne dzialy, ale to wymaga troche wysilku.
Pozatym troche za szybko oceniles nasze forum i chec pomocy, ale to juz twoja sprawa.
Wczoraj, 20:37 #8
przybek83
Wilk przybył z północy...
Województwo: łódzkie
Silnik: 2.0 16v X20XEV (136 KM)
Tu panuje zasada korzystania z "szukaj". Jak szukajka nic nie podpowie to dopiero zadajemy pytania i c i e r p l i w i e czekamy na odpowiedz. Na forum nie ma dyzurnej wrozki, ktora by odpisywala z predkoscia swiatla.
Sory za OT
Wczoraj, 20:08 #7
kameo
Województwo: mazowieckie
Silnik: 2.5 V6 X25XE (170 KM)
Cytat:Napisał adam-iza
Porady ogólne
Odpukać: problemik z Opel Omega ?? Jeżeli nie wiesz w jakiej kategorii zadać pytanie, pisz tutaj.
tu wlasnie zadalem pytanie.Gdybym znał kategorie defektu to po co mi pytac..?a co do wypowiedzi o jednorazowej rejestracji to ze tak powiem szukam miejsca dla siebieI powiem Wam ze troche sie dziwie...Zapytalem bo MIALEM PROBLEM-chyba we własciwym dziale.-nie musze przeciez wiedziec gdzie mam szukac i pytac.Zamiast konstruktywnych sugestii prob pomocy czy chocby opisow wlasnych doświadczeńop....lacie mnie ze cos nie tak robie...Moze zle trafilem?Moze to Elitarne Forum Dla Wszystkowiedzacych Weteranow I Specjalistow Od Opla Z Naciskiem Na Omege Ktorzy Nie Myla Sie NigdyHeh....wlasnie...szkoda gadac...
Ostrzeżenia: (0%)
Wczoraj, 18:22 #6
adam-iza
Województwo: zachodniopomorskie
Silnik: 2.5 V6 X25XE (170 KM)
Cytat:Napisał painkiller
Następny, który się zarejestrował, żeby rozwiązać swój problem i myśli, że wszyscy sie rzucą, żeby mu wpisy porobić. Później zniknie i pojawi się przy kolejnej "sprawie nie cierpiącej zwłoki". Nie wie jak podzielone jest forum na poszczególne działy, pisze w pierwszym lepszym i ma potem pretensje. Szkoda gadać.
Porady ogólne
Odpukać: problemik z Opel Omega ?? Jeżeli nie wiesz w jakiej kategorii zadać pytanie, pisz tutaj.
Wczoraj, 17:58 #5
painkiller
Województwo: lubelskie
Auto: Omega B FL
Silnik: 2.2 16v Z22XEV (144 KM)
MOżna na Was "liczyć" nie ma co...Dobrze że jest Los Omegas Bestiales.Tam mi pomogli.tutaj faktycznie mozna poczuc sie "członkiem"A problem rozwiazalem dzieki LOB
Następny, który się zarejestrował, żeby rozwiązać swój problem i myśli, że wszyscy sie rzucą, żeby mu wpisy porobić. Później zniknie i pojawi się przy kolejnej "sprawie nie cierpiącej zwłoki". Nie wie jak podzielone jest forum na poszczególne działy, pisze w pierwszym lepszym i ma potem pretensje. Szkoda gadać.
Ostatnio edytowane przez painkiller ; Wczoraj o 18:00
Wczoraj, 17:38 #4
beast
Vauxhall Killer
Województwo: pomorskie
Silnik: silnik po tuningu
MOżna na Was "liczyć" nie ma co...Dobrze że jest Los Omegas Bestiales.Tam mi pomogli.tutaj faktycznie mozna poczuc sie "członkiem"A problem rozwiazalem dzieki LOB
czujnik walu. wystarczylo w szukajke wpisac blad 19 i bys wiedzial bez czekania.
poza tym od problemow z silnikiem jest dzial o silnikach a nie ogoln