MotoNews.pl

[MKVII] Naprawa tylnych podłużnic. Cena/y ? - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj byłem na wycenie naprawy. Koszt naprawy to bedzie 500 zl. Po 250 zł od strony ale to razem z konserwacja calego podwozia i naprawą wlewu. Wiec koszt dosyc spory ale do przyjęcia. Postaram sie zrobic zdjecia po naprawie. Pozdrawiam.

Mi sie zdarzało brać za podłużnice 300 zł a i 1500 zł tez ale to z podłogą i była naprawde tragedia!
Ogolnie z podłużnicami robota jest cholernie niewdzieczna, jezeli ktos Ci to robi za 500 zł z konserwacja całego spodu i wlewem to dobrze sprawdz jakos roboty!! Sama porzadnie wykonana konserwacja to ponad 300 zł, ale spod musi byc suchy, oczyszczony szczotka przynajmniej, bo takie tylko zapryskanie barankiem to nie ma najmniejszego sensu! A co do podłużnic, jak załatają Ci tylko to co widac bez zrzucania baku, wydechu tylko zeby było, to tylko klopotow sobie narobisz, bo podluznice beda gnily dalej pod ta konserwacja i moze Ci odpasc belka!!
No i do naprawy musi byc wykorzystana gruba solidna blacha, zeby podluznice spełniały swoja funkcje dalej, a nie załatac blaszką jedynką
Nauczcie sie koledzy, lepiej zrobic troche drozej a porządnie niz tanio i za rok miec jeszcze wieksze problemy! :/

[ wiadomość edytowana przez: FAROW dnia 2009-11-21 10:46:21 ]

Mi tego goscia polecil wlasnie znajomy i naprawde blacharke ladnie mu zrobil. mowil facet ze nie ma tragedii a nie blache jaka wezmie tam to 2 albo 2.5 jak dobrze kojarze. Jeszcze pojezdzi na tym ale chce zrobic zeby sie nie rozlecial za chwile. A cena tez taka promocyjna

[ wiadomość edytowana przez: Marcino23 dnia 2009-11-21 13:36:53 ]

500 z konserwa to promocja jest faktycznie.

lewa 35 cm.
prawa 15 cm.
konserwa- 5 warstw baranka

900 zł.

[ wiadomość edytowana przez: kris2629 dnia 2009-11-21 16:25:21 ]

ja się nie czaiłem 3blaszke zapodałem i 3 dni i gitara zrobione po znajomości

Dzis zaprowadzilem... Kolega mial racje z konserwacja calego spodu 300 zl wiecej ale tam juz jest po robieniu progow. Bedzie zrobiona konserwacja tylnej czesci podwozia. Czyli calość 600 zl. Mysle ze to dobra cena... . Zapodam foty po naprawie.