Kraków - Spot 23.01, 17 ta, parking pod Decathlon - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed Gorą Borkowską, tam jest takie centrum jakby: Kino, Carefour i coś tam jeszcze, możemy gdzie indziej zrobić spot, jeżeli ktoś nie może trafić. mi to obojętne.

[ wiadomość edytowana przez: Zett dnia 2009-12-24 15:59:28 ]

widze sluszna inicjatywe, bo dawno nic sie nie działo
o ktorej godzinie chcecie sie spotować>???
wiecej konkretów, bo znowu niezdecydowanie spowoduje ze nic z tego nie bedzie
pozdro

14 godzina, jutro!
obecność obowiązkowa!
Carefour(Parking), Zakopiańska.

wpadnijcie dziś w nocy do Skały

Ja też bym się chętnie gdzieś przejechał... ale wstyd takim zaniedbanym autkiem

Trzeżwi czy pijani dzisiaqj o 14 pod cerfourem w borku połamiemy się opłatkiem! Jak potrzeba to brudnym autkiem i piechotą tez można wpaść najwyzej sie kolegów poodwozi

panowie o 14 mam uroczysty obiad i ni jak wyjsc z domu nie da rady rodzina to by mnie wyklela.

To ja już nie wiem, to może jutro spot ? żeby wszyscy mogli, no bo we dwóch nie będziemy łamać sie opłatkiem..

W pewnym mieście na zachodzie tak powiadają:..a w Krakowie to są tam krowy które dużo ryczą a mało mleka dają... i tak można określić organizację w grodzie Kraka Zett no problem w innym terminie się spotkamy kiedy ktoś się zdecyduje jak nie to sami może w weekend lub po nowym roku(na gg dogadamy się) pozdro idę schlać ryja

ja moge po nowym roku dopiero, ale damy rade. trzeba rozruszac krakow

Trzymam Cię za słowo po nowym roku wykombinujemy coś tak na 100% zwołamy wszystkich obowiązkowo

powodzenia

Amen

i tak musi być spot!
i sie uda..

to robimy coś w tym Kraku czy nie?

Cytat:
2009-12-27 20:59:21, Zett pisze:
to robimy coś w tym Kraku czy nie?

tak,
cały czas robimy...
debatujemy, ustalamy, narzekamy że się nie da...

jak tacy jesteście że sie nikt nie chce ustawić na spot to nie do mnie pretensje i aluzje.. ;]

Cytat:
2009-12-28 15:50:18, Zett pisze:
jak tacy jesteście że sie nikt nie chce ustawić na spot to nie do mnie pretensje i aluzje.. ;]

Wiem, że to nie moja sprawa ale kolego, ustal konkrety, jakiś termin dobry. Ustal miejsce.

Zrób listę.

Myślę, że wtedy prędzej ktoś się pojawi.

Zaproponuj jakieś atrakcje, nie wiem...

[ wiadomość edytowana przez: kylo32 dnia 2009-12-28 15:57:29 ]

Jak tu sie nikt nie pali do spotu a wszyscy narzekają.

Cytat:
2009-12-28 16:05:28, Zett pisze:
Jak tu sie nikt nie pali do spotu a wszyscy narzekają.

Spróbuj jak Ci napisałem Zett, wtedy pojedziesz na takiego spota. Może nie będziesz sam. Za sobą mam dopiero parę spotów, ale widzę że tak najprędzej coś zdziała się.