Lista przebojów - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2003-09-06 12:24:16, DeeJay pisze:

To moje zdanie na temat hip-hopu

Ja slucham doslownie wszystkiego. W tym takze oczywiscie hiphop, jestem bardzo tolerancyjny choc pomimo tego nie slucham smieci typu liroye czy inne wzgorza yapa3. Ostr, Fokus, czasem Peja, to jest dobry hiphop.

Moja top5 lista w tym miesiacu.

peja - randori (nadal, jiujitsu nigdy mi z serca nie ucieknie i to z sentymentu)
The Chemical Brothers - Influence
ATB - Long Way Home
Linkin Park - Somewhere I Belong

piatki nie bedzie bo musialaby byc i szostka, siodemka itp...

1.The Rasmus-In the shadows
2.Berenice-I'd rather sleep alone
3.POD- Sleeping Awake
4.50 Cent-In Da Club
5.Sean Paul-like Glue

To jest moje top 5

Poza tym muzyka klubowa w samochodzie jak :
DJ Meli, DJ Cangu, DJ Omen, Klubbheads, i oczywiscie prawdziwe techno z Loveparade-Westbam, Members Of Mayday, Paul Van Dyk, Moguai

Oczywizda, że jestem tolerancyjny. Niech każdy się wsłuchuje w co chce. Jeżeli ktoś lubi to może sobie wsadzic zapalonego peta za ucho i wtedy słuchac Jarre'a. To oczywiście taki żarcik.
Ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Wow ! A tego głównie będę słuchał, jadąc na zlot do Katowic w sobotę :
1. Staccato - Move your body
2. Rocco - Generation of love
3. Within' Temptation - Ice queen
4. Casteam - Holiday time
5. Lumidee - Never leave u
6. Moby - Jam for the ladies
7. Black Eyed Peas - Where is the love ?
8. Blu Cantrell & Sean Paul - Breathe
9. Benny Bannassi - Able to love ( na tym prawie lusterka odpadają, piękny basik )

Umpa, umpa

A u mne to wyglada tak:
1. Owal/Emcedwa - Przepraszam
2. Owal/Emcedwa ft. Mezo/Lajner - Pełen Pokus
3. DKA - Jakgby to bylo
4. DKA - Swait juz tu byl
5. Owal/Emcedwa - Rapnastyk
6. Peja - Materialne dziwka
7. K.A.S.T.A. Squad - Peryferie

Cytat:
2003-09-05 19:50:13, Maciej75 pisze:
Ja od zawsze, obecnie i nieustajaco Appetite for Destruction

Gunsów? Widzę, że kolega ma bardzo dobry gust

Cytat:
2003-09-05 19:40:06, DJDAB pisze:
A na MTV Classic panie znawco leca wlasnie bardzo czesto klubowe i popowe kawalki z ostanich 10 lat.

Trochę wątek się rozrósł, a ja nie zauważyłem. MTV Classic niestety obniżyło od września loty. Tęsknię za VH1.

Cytat:
A tak nawiasem bardzo nie lubie osob co maja klapki na oczy i sluchaja tylko jednego rodzaju muzyki i uwazaja tych co sluchaja innych gatunkow za kogos gorszego.

Niestety miałem okazję posłuchać tego innego gatunku muzyki... właśnie na MTV i Viva. A Ci inni... a niech sobie słuchają póki mi nie przeszkadzają.

Cytat:
A tak nawiasem DEF LEPARD ma swoje miejsce w historii, ale dzisiaj juz coraz mniej osob wie kim byli i co grali.

Ale oni dalej grają, a zobacz ilu jest teraz wykonawców jednego czy dwóch kawałków.

Moja lista przebojów:
1. Viva Las Vegas - ZZTop
2. Self Control - Laura Branighan
3. 51 - TSA
4. Oddział Zamknięty - Oddział Zamknięty
5. Ciułała (jak to się pisze - nie wiem) - DJ Bobo

Cytat:
2003-09-24 08:24:51, piotrek_nowakowski pisze:

Ciułała (jak to się pisze - nie wiem) - DJ Bobo

Buhahahahahahahahaha

Chihuahua...

To podałem po to, aby nie było, że nie słucham innej muzyki. Czasami ze względu na córkę muszę - w niedziele czeka na ten kawałek oglądając listę MTV - toteż nie skłamałem.

Ja zlewam z burackiej pisowni...

Łokej. Słyszem ciułała - piszem ciułała

To i ja się dopiszę - piotr'ek nie będzie wyjątkiem słuchającym czegoś z lat 80-tych. Stary jeszcze nie jestem, a umc, umc, umc nie trawię. Muzyka ma być muzyką, a nie efektami samplingu, resamplingu, czy innymi wydziwami.
Jak dla mnie - Floyd, Dire Straits ("Alchemy" to mistrzostwo świata, a "Brothers in Arms" to mistrzostwo wszechświata), Def Leppard, z Polski: Perfect (ale nowe rzeczy to niestety w większości chała), Budka Suflera (j.w.), Dżem, Kult.

Ja też trochę mieszawszy bo zawsze przytaczałem muzę związaną z moją robotą. Ale to nie wszystko. Są jeszcze kultowe :
1. Fiction Factory - Feels like heaven
2. Mike Oldfield & Maggie Reilly - Moonlight shadows
3. Bee Gees - You win again
4. Billy Joel - Uptown girl
u.v.a.

Uffff... aż mi się lepiej na duszy zrobiło

DeeJay - dzieki serdecznie. podoba mi sie Twoja muza. Wlaczam wyszukiwarke i slucham. Podaj jak mozesz jakies Twoje listy np. TOP DeeJay 30

Chętnie...Dołącze też inne
1. Horny United & Just 4 Funk - Crazy Paris
2. Jan Wayne meets Daniele - 1,2,3
3. Mickey Harte - We've got the world
4. Lance INC - Cold as ice
5. Base Attack - Nobody listens to techno
6. Flipside - Juliet
7. Mark'oh - Stuck on you
8. Fuel - Do 4 love
9. Plummet - Dammaged
10. Jazzy M - Jazzin' all the way you know

rjsunset - w sobotę przejrzysz sobie moje płytki z autka

Niestety DeeJay, Roberta nie będzie w sobotę na Zlocie
Właśnie wczoraj dostałem od niego taką wiadomość - praca mu nie pozwala na spotkanie z nami
Ale może następnym razem sie uda

Dzieki za liste....szkoda tej czerwonej kartki.... Poczytam po zlocie posty i bede zalowal, ze mnie nie bylo, ale jak sie czegos dlugo chce, to im dluzej sie dazy to jest to tym wiecej warte i przynosi wiecej radosci...Tak mysle o spotkaniu z Wami (nastepnym)

Cytat:
2003-09-26 17:44:23, rjsunset pisze:
Dzieki za liste....szkoda tej czerwonej kartki.... Poczytam po zlocie posty i bede zalowal, ze mnie nie bylo, ale jak sie czegos dlugo chce, to im dluzej sie dazy to jest to tym wiecej warte i przynosi wiecej radosci...Tak mysle o spotkaniu z Wami (nastepnym)

No sam nie bedziesz... Tak to jest, ja kasy na dalszy wyjazd po prostu nie mam, a jak juz zlot na slasku to strzela mi pasek... łee . No w kazdym razie nie teraz, to na nastepny raz.

Milej zabawy Panowie !!!