Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2010-12-31 17:53:34 BMW X5 3,0 disel spełnia twoje kryteria ? ![]() za 10 koła euro można już znaleźć ![]() |
![]() AndrzejMT LOB NET MEMBER Omega A Radom | 2011-01-01 16:12:05 ..X5 - porażka samochód.. Wieczne problemy z elektroniką, aku pada to wszystko siada - generalnie - dupowóz za worek pieniędzy doprowadzi Cię do nędzy ![]() .. Ja osobiście skłonił bym się raczej na Toyote RAV4 - niezawodne.. |
![]() arti-77 LOB WETERAN OmegaA/S6+/SenatorB Łódź | 2011-01-01 21:54:51
Odwieczna prawda się potwierdza. "Sprzedać auto jest bardzo ciężko, ale kupić dobrze dopasowane - wielka sztuka." Ja jestem na etapie poszukiwania Subaru Outback ale Forester też fajny. Popatrz jeszcze na discovery albo pajero. |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2011-01-03 14:21:12 skoro dizel odpadł to pajero i patrol raczej spadaja, większosc jest w własnie w dizlu |
![]() fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2011-01-04 09:07:27 pajero 2.8 odpada, silniki sie za dobrze sprzedają , pękaja króćce do chłodzenia , zanim sie połapiesz dziad sie zaciera, goły motor to wydatek około 3500 pln, pajero 2.5 , nie jedzie, dodam że te same motory sierdzą w galloperze, pajero 3.0 to juz totalny komputer, nissan czemu nie , terrano 2.7 tdi z lat 98 02 , silniki leżą i odpoczywaja ,niesprzedajne osprzęt bardzo wytrzymały , nie jest to piorun prędkości ale właściwości jezdne super, w terenie spisuje sie b dobrze, miałem terrano 99 rok przez 2 lata 2.7 tdi , nie zwaliło sie nic , dostawał po dupie na okrągło, dyfry ,skrzynia i cała mechanika bez zarzutu. ![]() ![]() ![]() |
Maly_1 LOB MEMBER Nissan Pickup Warszawa | 2011-01-04 09:27:47 Ostatnio miałem podobne problemy. Jeszcze się nie zdecydowałem ale rozglądam się za Suzuki Vitarą( Long, XL7 lub GrandVitarą z V6 + gazownia( poprzedni model).
Dość wysoki, całkiem dzielny, napęd na tył + dołączany przód i redukcja. I jeszcze na ramie( w przeciwieństwie do wersji 2006) Fomin słusznie pisał terrano z 2.7 dizel chodzi bardzo fajnie, niexle się zbiera i silnik prawie nie do zajechania, no ale to dizel... Mały |