[125p] Smerf - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2011-09-12 23:13:37, Pyksel pisze:
zasady interpunkcji najpierw bo nic z tego nie rozumiem.

Podłączam się do tej prośby.

Myślę, że komentarze powinny pozostać. Dla potomnych i dla Ciebie jak będziesz go sprzedawał to sobie je poczytasz i może pomyślisz nad nimi...
Nadal uważam, że zmarnujesz fajny samochód z fajnego rocznika. Niestety ale tak właśnie będzie. Niech to będzie przestrogą dla wszystkich - jak się kupuje samochód wymagający gruntownych napraw i renowacji i nie zamierza się ich przeprowadzać to lepiej NIE KUPOWAĆ!!! BO I PO CO?

Cytat:
2011-09-13 13:16:09, Furiosus pisze:
Myślę, że komentarze powinny pozostać. Dla potomnych i dla Ciebie jak będziesz go sprzedawał to sobie je poczytasz i może pomyślisz nad nimi... Nadal uważam, że zmarnujesz fajny samochód z fajnego rocznika. Niestety ale tak właśnie będzie. Niech to będzie przestrogą dla wszystkich - jak się kupuje samochód wymagający gruntownych napraw i renowacji i nie zamierza się ich przeprowadzać to lepiej NIE KUPOWAĆ!!! BO I PO CO?

W końcu mądra logiczna krytyczna wypowiedz podparta argumentami. Odnośnie sprzedania tego egzemplarza nie ma na chwilę obecną takiej możliwości jeśli już takowa zaistnieje na pewno nie zostanie sprzedany kana małolatowi który go potnie i sprzeda na złom a teraz ... dajcie mi trochę czasu by pokazać że wiele osób zbyt pochopnie , za wcześnie mnie skrytykowało pozdrawiam.

ja nie widzę problemu w spotkaniu zapraszam
a za rok wspomnisz moje słowa i będziesz mi mówić mistrzu...

Jo pierdut , zobaczymy czy kolega podjedzie do tego kanta powaznie

Fakt, coraz mniej juz i to widac ale kurwa niech se robi co chce

Wystawilem go w dziale sprzedam , mogl go ktos inny brac....

Jako ze wiele osob powatpiewalo w to ze bede posiadal kanta dluzszy czas itd postanowilem udowodnic ze fiat ma sie niezle i jeszcze jest w moim posiadaniu .W niedziele z powodu awari dupowoza zmuszony bylem jezdzic smerfowym fiaciorem .Musze sie przyznac ze wiele frajdy mialem z mozliwosci obudzenia smerfa (stal 1,5 miesiaca nieuzywany).

Jak widac na fotce fiat ma naklejona klubowa naklejke(ktora udalo sie dostac na zlocie na sosinie a ktora znalazla sie pewnego razu pod reka).Takze z nowosci moge wymienic tylko ta naklejke w miedzy czasie udalo sie zdobyc komplet zdrowych drzwi do wiosny mam nadzieje zanabyc droga kupna reszte czesci blacharskich by odnowic blacharke i polozyc nowyu lakier.

a czemu on stoi pod chmurą a nie w garazu?

Czemu on ma klubową naklejkę?

Cytat:
2011-12-06 12:24:42, pwr79 pisze:
Czemu on ma klubową naklejkę?

lepsza cena na allegro

naklejka klubowa jest dla osoby, która jest klubowiczem... spełnia określone wymagania itp. chyba, że coś sie pozmieniało

Cytat:
2011-12-06 11:43:26, Poochaty pisze:
a czemu on stoi pod chmurą a nie w garazu?

Bo zostal z niego wyciagniety(awaria dupowoza).A odnosnie naklejki klubowej sam juz nie pamietam jak ona znalzala sie w moim posiadaniu .Mam nadzieje ze nikt nie poczuje urazy do jej naklejenia.

Naklejka klubowa tak jak napisałem parę minut temu jest dla klubowiczów i nawet jak jesteś w jej posiadaniu nie powinieneś jej naklejać na auto. Jak zrobisz auto i zostaniesz klubowiczem, to oczywiście nie widzę probelu. W obecnej sytuacji sam rozumiesz...

Cytat:
2011-12-06 12:47:10, pwr79 pisze:
naklejka klubowa jest dla osoby, która jest klubowiczem... spełnia określone wymagania itp. chyba, że coś sie pozmieniało

też mi się tak wydawało... no cóż, może klubowicz go kupi - to w sumie pewnie gdzieś ... za rok

jak klubowicz kupi to sobie naklei, w tym wypadku naklejki nie powinno być....

właściciel napisał, że chce odnowić blacharkę i nowy lakier położyć, więc pryśnie się szprejem po naklejce i sam sie problem rozwiąże
btw. jestem członkiem klubu mojego dupowozu (vw polo) i dopiero po opłaceniu składki członkowskiej i oficjalnego przynależenia do klubu dostałem wlepę na samochód, także faux pas lekkie

Cytat:
2011-12-06 15:45:53, bimber1 pisze:
jak klubowicz kupi to sobie naklei, w tym wypadku naklejki nie powinno być....

Odklej to stary bo zaraz staniesz sie złodziejem klubu, klubowym bandytą albo co gorsza klubotrolem

Tak na marginesie panocki naklejki to dla WAS(członków klubu) darmowa reklama powinniście je za darmo rozdawać, inne firmy płacą za naklejenie naklejki. Z drugiej zaś strony macie całkowitą racje naklejki są własnością klubu i klub nimi rozporządza, kare powinien dostać ten kto je rozdaje.

naklejki są bardziej identyfikacją klubowiczów/ członków niż reklamą, to tak jak za oceanem są gangi i znaczą swój teren różnymi kolorami

Cytat:
2011-12-06 17:49:39, Bielus pisze:
naklejki są bardziej identyfikacją klubowiczów/ członków niż reklamą, to tak jak za oceanem są gangi i znaczą swój teren różnymi kolorami

Gangi a rekrutacja prowadzona jest z najgłośniejszego wystrzału wydechu. Spoko luz juz trybie

No super, fantastycznie auto się ma, jak 1,5 miesiąca stoi nie ruszane.

aaaaaaaaaahahahhaha kuhwa wiedziałem kolekcjoner po co Ci ta naklejka?? jak ją będziesz odklejał uważaj żebyś jej razem z błotnikiem nie oderwał Co Ty chcesz reanimować?? Miałeś ładnego fiata zeszmaciłeś... teraz kolejny pod blokiem gnije pewnie razem ze 126p. I pewnie kasy na OC też nie masz Ogarnij się zostaw sobie max 2 auta razem z dupowozem wynajmij garaż wtedy po 1,5 miesiąca nie trzeba nic reanimować smerfa wyzłomój kup coś sensownego i wtedy opłacisz składeczkę bedziesz profi klubowicz.
P.S
Lubie ten temat bo zawsze mam w nim racje