[OT] Tak się powinno palić gume - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
DamianS!! Tam nie ma zadnego zaworka. Wiem bo znam goscia... poprostu lewa noga na heblu prawa na gazie... i ladny burnoucik sie robi.... Nawet nie musza robic tak jak napisal Race_D. Wystarczy ze wcisnal razem pedaly i juz. V8 rzadzi

Cytat:
2003-10-10 08:47:24, BULLITT pisze:
Do sielpi juz nie pojechalem bo bylem zmeczony....i tez bylem amerykanem w "kowbonskim" kapeluszu

Qrcze, tego nie zarejestrowałem za dobrze, ale coś przez mgłę kojarzę tą facjatę. Może gdybym więcej patrzył po ludziach a nie tylko po samochodach to bym zauważył "kauboyski" kapelusz, a tak pamietam tylko Policeman'ów . Ofcoz na niektórych ludzi też zwracałem uwagę, ale tylko jeśli to były jakieś ładne dziewczyny , dlatego też żałuję bardzo że ominęła mnie "myjnia bikini"
Dla niewtajemniczonych:

Może zrobimy coś podobnego na ogólnopolskim zlocie F&F??

Ja nie chciałbym zeby takie baby dotykały mojego samochodu
Jak na moj gust to tak wyglada ich dzien - sniadanie mc donalds, obiad mc donalds, kolacja mc donalds....w przerwach myja samochody.

Cytat:
2003-10-10 17:36:32, Koniu pisze:
Ja nie chciałbym zeby takie baby dotykały mojego samochodu
Jak na moj gust to tak wyglada ich dzien - sniadanie mc donalds, obiad mc donalds, kolacja mc donalds....w przerwach myja samochody.

Eeee, chodzi mi o sam pomysł, przecie tych i tak się nie sprowadzi. A myślałem że to ja mam wysokie wymagania . Poza tym mogło być gorzej, a jak wiadomo "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem..."

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-10-10 18:53:14 ]

jesli uwazacie ze palenie bymy to nic efektownego to sadze ze nie widzieliscie tego chyba nigdy na zywo. nie mowie o paleniu gumy bmw nawet i Tadka, ale o czyms naprawde poteznym. Jak kolega z klasy na zakonczenie szkoly palil gume swoim Camaro 5,7l V8 (czy jakos tak) to byl naprawde niesamowity efekt, gume mozna bylo zbierac po ttym garsciami, a w asfalcie zotala gleboka dziora. jak ktos chce zobaczyc to os. szkolne 26. kolega stanal za blisko i bu sie byma wtopila w noge
naprawde inaczej jest cos takiego ogladac na kompie a inaczej na zywo

Cytat:
2003-10-10 23:00:20, Rino125p pisze:
jesli uwazacie ze palenie bymy to nic efektownego to sadze ze nie widzieliscie tego chyba nigdy na zywo. nie mowie o paleniu gumy bmw nawet i Tadka, ale o czyms naprawde poteznym. Jak kolega z klasy na zakonczenie szkoly palil gume swoim Camaro 5,7l V8 (czy jakos tak) to byl naprawde niesamowity efekt, gume mozna bylo zbierac po ttym garsciami, a w asfalcie zotala gleboka dziora. jak ktos chce zobaczyc to os. szkolne 26. kolega stanal za blisko i bu sie byma wtopila w noge

Mowisz o Camaro 5.0 na gazniku Levego ? ) (Arka)

Prosta recepta gaz i hamulec jednocześnie i strzał ze sprzęgła. Niestety wykończyłem w ten sposób 3 razy dyfer w moście.

Cytat:
2003-10-12 18:47:44, doncoyote pisze:
Prosta recepta gaz i hamulec jednocześnie i strzał ze sprzęgła. Niestety wykończyłem w ten sposób 3 razy dyfer w moście.

Jak się ma 2.0 to można spokojnie bez "strzałów" - most i tak dostaje po dupie ale nie ma uderzenia, a płynne obciążenie jest na pewno lepsze dla wszystkich elementów

Wiemy, wiemy - tak się musi męczyć biedny 1500 w Twoim Kancie. Seria a potrafi...

ps. Ostatnio w Toruniu to już był very good - dobrze że auto wytrzymało wcześniejszą naukę

Witam, no ładnie ładnie, jak na Df to ładnie, ale jak bym podał stronke gdzie naprawde palą troszke gume to czy to nie była by autoreklama niewiem, tylko tam maja troszke lepsze samochodziki ale i tak nie przebije Df bo on dla mnie bedzie na pierwszym miejscu tak trzymaj kolego(a tak na marginesie to jest www.mpwr.prv.pl jeżdzą tam koledzy z radomia)

pozdro trzymaj tak dalej

Cytat:
2003-10-11 14:29:06, BULLITT pisze:
Cytat:
jesli uwazacie ze palenie bymy to nic efektownego to sadze ze nie widzieliscie tego chyba nigdy na zywo. nie mowie o paleniu gumy bmw nawet i Tadka, ale o czyms naprawde poteznym. Jak kolega z klasy na zakonczenie szkoly palil gume swoim Camaro 5,7l V8 (czy jakos tak) to byl naprawde niesamowity efekt, gume mozna bylo zbierac po ttym garsciami, a w asfalcie zotala gleboka dziora. jak ktos chce zobaczyc to os. szkolne 26. kolega stanal za blisko i bu sie guma wtopila w noge

dokładnie hehe 5,0 bylem blisko, ale czy na pewno jego iroc z ma rowne 5,0? pisząc Levego masz na mysli jego ksywe czy nazwe gaznika?

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2003-10-12 23:32:47 ]

Cytat:
2003-10-12 23:28:18, Rino125p pisze:
Cytat:
2003-10-11 14:29:06, BULLITT pisze:
Cytat:
jesli uwazacie ze palenie bymy to nic efektownego to sadze ze nie widzieliscie tego chyba nigdy na zywo. nie mowie o paleniu gumy bmw nawet i Tadka, ale o czyms naprawde poteznym. Jak kolega z klasy na zakonczenie szkoly palil gume swoim Camaro 5,7l V8 (czy jakos tak) to byl naprawde niesamowity efekt, gume mozna bylo zbierac po ttym garsciami, a w asfalcie zotala gleboka dziora. jak ktos chce zobaczyc to os. szkolne 26. kolega stanal za blisko i bu sie guma wtopila w noge

dokładnie hehe 5,0 bylem blisko, ale czy na pewno jego iroc z ma rowne 5,0? pisząc Levego masz na mysli jego ksywe czy nazwe gaznika?

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2003-10-12 23:32:47 ]

ksywe......a gaznik to nie wiem jaki ma........ja mialem z tym autem do czyenienia jak Levy go jeszcze nie kupil...i nie wiedzial co to klub Fbody Polska ........

Proszę mi w tym temacie nie wymieniać nazwy "Klub F-Body PL" bo to zbyt przyjazny klub nie jest a my takich nie lubimy
Ale poza tym to spox

a co ci zrobili ;p ??

Cytat:
2003-10-13 14:40:35, Race_D pisze:
Proszę mi w tym temacie nie wymieniać nazwy "Klub F-Body PL" bo to zbyt przyjazny klub nie jest a my takich nie lubimy
Ale poza tym to spox

ja tam olewam kluby....ale nie wiem o co Ci chodzi ? tam akurat jest mniej dresow niz gdziekolwiek indziej....

A tak palą gumy wŁadzie

195.70.51.148/duen/filmek/DuEnMovie_GEZA-01_es_Apoca.wmv

195.70.51.148/duen/filmek/DuEnMovie_GEZA-01_Campona.wmv

zsiguli.hu/egyeb/video/peti_fustol.avi

zsiguli.hu/egyeb/video/lbk_rakpart2002_protech.avi

Cytat:
2003-10-13 15:18:38, BULLITT pisze:
ja tam olewam kluby....ale nie wiem o co Ci chodzi ? tam akurat jest mniej dresow niz gdziekolwiek indziej....

Nie ważne, widać akurat trafiłem na takiego wrogo nastawionego odmieńca, szkoda że na tak wysokim "stanowisku"...
Ale nie o tym temat

Konriii, niezłe - te Ładne chyba mają dobre serduszka w sobie .
Szczególnie fajny ten "wypał na dwie Łady" szkoda że nie byli idealnie zgrani. Wypalania to tam zbytnio nie ma wprawdzie bo dymu jak na lekarstwo ale widać że chodziło o slajdy i wyszło bardzo ciekawie. Mam nadzieje że mój będzie podobnie się zachowywał jak skończe wszystko

Cytat:
2003-10-13 16:42:30, Konriii pisze:
A tak palą gumy wŁadzie

195.70.51.148/duen/filmek/DuEnMovie_GEZA-01_es_Apoca.wmv

195.70.51.148/duen/filmek/DuEnMovie_GEZA-01_Campona.wmv

zsiguli.hu/egyeb/video/peti_fustol.avi

zsiguli.hu/egyeb/video/lbk_rakpart2002_protech.avi

powiedz o co chodzi a nie jedziesz txtami w stylu "tajemniczy gosc polsatu".mozesz wyslac na priv

yyyy