Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2004-01-22 12:32:11 ja naszczescie jesxzcze takich przypadkow nie mialem i cale szczescie bo jak bym sie dowiedzial kto to to bym mu chyba zaczol skakac w glanach po glowie dopuki byl by przytomny , a jak juz stracil by przytomnosc to bym go dobil bo po co ma sie meczyc z nasza sluzba zdrowia |
![]() filasty Forumowicz Vectra A GLS - C20NE Kraków | 2004-01-22 13:16:52 Mam wrażenie, że złodzieje nie kradną niczego dla siebie tylko na handel. Dopóki będzie zbyt na "tanie" fanty, dopóty będą kradli.
Poza tym są gówniarze, którzy są wandalami z zamiłowania i rzucają cegłami w szybę dla przyjemności - na tych nie ma rady, chyba że zabić bez sądu. Szczerze współczuję tym z Was, którzy zetknęli sie z takim chamstwem. |
![]() GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-01-23 14:29:59 No nie!!!!!!!
To co sie dzisiaj stalo przeszlo moje wyobrazenie o zlodziejach. Podczas wizyty w jednym z miejscowych hipermarketow zostalem pozbawiony przedniego znaczka - przy okazji zniszczyli mi caly wlot - ja naprawde mam ostatnio pecha.. ![]() ![]() ![]() |
![]() zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2004-01-24 23:48:57 moze nie mnie ale mojego sasiada w tym tygodniu spotkalo cos naprawde przykrego bo jakies buraki podpalily mu garaz w ktorym stal jego opelek
moze duzych strat nie bylo ale sam fakt ze nawet w garazu auto nie moze byc bezpieczne to juz ludzkie pojecie przechodzi i w zwiazku z tym mam prozbe jak macie jakies pierdoly od vectry A 4 drzwiowego sedana z 93 rokutakie jak tylne lampy klape bagaznika na sprzedaz to dajcie mi znac kontakt jest w profilu [ wiadomość edytowana przez: zajac_11 dnia 2004-01-24 23:49:53 ] |
kierowca Vectra B 1.8 Konstancin | 2004-01-26 16:27:53 wspolczucia dla wszystkich, ktorym samochod okradli, w koncu to boli wiecej niz te pare zlotych, bo to Wasze auta ![]() mnie na szczescie jeszcze zadne dziadostwo nie spotkalo, ale na moim pieknym dresiarskim osiedlu wstawiam vectre na parking spoleczny... jakby chcieli zwinac bryke i tak by zwineli, ale przynajmniej nikt gwozdziem nie podrasuje ani lusterka nie zbije |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-01-26 22:45:50 Mój staruszek mial astre clasic. Bardzo ladna aluny, delikatny spojlerek, lakier met. Jakiemuś palantowi chyba się auto nie podobało. za pierwszym razem ktos chcial zdjąć listwy ochronne z dzrzwi w efekcie listw nie zdjąl tylko zostawił poodginane. Potem jakiś ćwok porysował lakier na masce i obu drzwiach od strony pasażera. Na koniec 2 razy urwali staremu lusterka.
Jednym słowem ch...e jakieś. A kołpaki w Corsie. Zarombali mi po 3 miesiącach pod blokiem. Tego dnia miałem jechać do Krakowa, ruszalem o 5,00 rano. Wyprowadzilem brytana na spacer i kołpaki jeszcze były, zaprowadziłem psa na górę wziąlem plecak i już nie było sladu. Pojeździłem troszkę po osiedlu ale na nikogo się nie natknąłem. Może i dobrze bo byłem tak zly że rozjechałbym palanta. Kołpakowym złodziejom i nie tylko kołpakowym mówimy pies was j..... |
![]() kimer OPEL ASTRA Gdynia | 2004-01-26 23:26:06 no a mojej żonie dzisiaj dziabneli radio z auta!! Rozwalili zamek w drzwiach wyrwali zamykany schowek, wyrwali Radio ale imbecyle nie znalazły Panela i go zostawili!! Co za zjeby!!!
No a 26 Grudnia 2002 siedziałem w domku , wiadomo drugi dzien świąt... Kuzyn z Żoną przyjechał... Nagle jebudu i zaczyna wyć mi alarm. Wybiegam z domu patrze stoi merawa 190 i facet pokazuje mi 3 gówniarzy którzy dla zabawy rozbijali lusterka pokolei we wszystkich autach!!! No to z kuzynem i tym facetem ich śigneliśmy... i było ostre wp...dol!! po czym zadzwoniłem na policje! gliniarzom powiedzieliśmy że nie chcieli poczekać na ich przyjazd i była szamotanina. Jak przyszło do spisywania na komendzie to frajerzy zmiękli... i postanowili sie dogadać.!! To im mówie że będzie ich to kosztowało 500PLN a ich ciotka do mnie że na szrocie można dostać za 50! ![]() ![]() |
![]() Sebek2 Forumowicz Opel Senator B Bełchatów | 2004-01-26 23:57:04 |
kierowca Vectra B 1.8 Konstancin | 2004-01-27 10:48:08 kimer - BRAWO !!! ![]() |
![]() Tomek_gdy Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2004-01-27 20:24:33
postaw im ze dwa jabole na miesiac to beda Ci nastepnym razem pilnowali furke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() mrbizon Corsa C Katowice | 2004-01-27 20:53:44 Niedoczekanie że ode mnie choćby złotówkę dostaną. Poprzednio (z 3 latka temu) opędzlowali mi maluszka- wyjęli wszystko co się dało z bagażnika. Za te kołpaki to już się wkurwiłem. A najciekawsze to to, że corsa normalnie na strzeżonym stoji, ale wtedy akurat wpadłem do domu na 20 min więc na parking strzeżony jej nie odwoziłem. Choć przez ostatni miesiąc to u mnie na osiedlu w bardzo wielu autach kołpaki poginęły. Pieprzeni jabolowce... |
![]() kimer OPEL ASTRA Gdynia | 2004-01-27 22:03:02 oj niekoniecznie oni to zrobili choć jest to baaaaardzo prawdopodobne!!!! Ale generalnie kradzieże kołpaków to jakas plaga!! A nowe kosztują około 100 wiec nie ma się co dziwić że kradną!!
jakiś rok temu zginął mi jeden kapsel z alusów!! Patrze a ulice dalej stoi renówka z takimi samymi felgami. Ma 4 kapsle z czego 3 mają znaczek renault a jeden taki jak moje, więc pewniew frajer mi zakosił!! Niestety pewności nie miałem więc jeden byłem w plecy i kosztowało mnie to 60pln ![]() |