MotoNews.pl

Kupie-Sprzedam-Zamienie - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdecydowałem ze zostawiam go sobie, spróbuje troszke zmienić wygląd na wiosne przy okazji może nowy lakierek

Cytat:
2004-03-09 17:59:16, karrol pisze:
Zdecydowałem ze zostawiam go sobie, spróbuje troszke zmienić wygląd na wiosne przy okazji może nowy lakierek

eh....narobiliscie mi tylko smaku....Jakbys sre rozmyslil to wiesz ze szukam spoilerka i nakldaek do przodu do racinga. i chetnie wymienilbym na te rzeczy np drzwi z szybami, tylny most albo inne rzeczy (niekoniecznie drobne).

Karrol: mam jeszce jedna prosbe- nie przerabiaj tych nakladek pod zderzak od supermirafiori. Nakladki sa mocowane nie do samego blotnika tylko do zaczepow z nim zgrzanych- nie idz na latwizne wiercac dziury w nakladkach i mocujac je na blachowkrety, bo naprawde trudno dostac takie nakladeczki i szkoda byloby je zniszczyc. Wiem ze w sumie to nei moja sprawa i zrobisz co zechcesz ale chcialbym zebys wiedzial ze masz cos co trudno dostac i gdybys sie rozmyslil to jestem chetny na te nakladki i spoilerek. BTW- nie daloby sie zrobic kopii w jakims zakladzie produkujacym spoilery?

Hej Kosa , spojlerki odkładm narazie na półke , a jeśli chodzi o kopie to mam gości w Białymstoku który ma firme produkująca takie rzeczy , moge sie założyć ze kopie by zrobił , tylko kwestia za ile

cześć
wiem że to post nie na temat ale pilnie poszukuję kosy (nie odpowiadasz na maile) bo jutro albo pojutrze jadę do szczecina.
także proszę o kontakt.
Lachu9@poczta.onet.pl

kupie pilnie elektryczne szyby do 131. moze ktos mi pomoze?

Pilnie kupię wał do 2.0 DOHC, najlepiej nowy lub nominał do szlifu, najchętniej małopolskie i ościenne...

w ramach wiosennych porzadkow pozbede sie z garazu. silnika 1600 z walkiem w bloku (131 S z 1977 r). czekam na propozycje cenowe lub zamiany. silnik sprawny. 022 815 33 96 jakub

poszukuje pilnie do 131 slupki drzwiowe przednie od strony zawiasow. od podlogi az po dach. 022 815 33 96
moze ktos z was widzial na szrocie samochod z ktorego mozna to wyciac. sztan musi byc super, bo przerdzewiale juz mam.

To już twój drugi post który musiałem przenieść. Zastanów sie zanim zamieścisz jakis post.

[ wiadomość edytowana przez: Insekt dnia 2004-04-16 21:27:00 ]

witam
pilnie chcę sprzedać alufelgi borbet 16'' mam je jeszcze przy samochodzie jak ktoś jest zainteresowany to wysyłać maile prześlę zdjęcia lachu9@poczta.onet.pl
cena to 750 zł

Cytat:
2004-04-16 19:55:22, tolya pisze:
poszukuje pilnie do 131 slupki drzwiowe przednie od strony zawiasow. od podlogi az po dach. 022 815 33 96
moze ktos z was widzial na szrocie samochod z ktorego mozna to wyciac. sztan musi byc super, bo przerdzewiale juz mam.

Stoi jedna mirafiorka na zlomie, ja wycialem sobie z niej wzmocnienie czolowe. Tyle ze satn slupkow miedzy podszybiem a dachem jest sredni (ale tam sa nakladki z blach, ktore do niedawna jescze mozna bylo kupic) Jak jestes zainteresowany to daj znac, nie wiem ile sobie za to policza.

juz mam znajomy w naleczowie mial na podworku dwie 131. jedna kombi i w dodatku diesel, druga cztero drzwiowa wiec nie bylo zal je pociac. blachy nawet byly zdrowe. dziekuje.

Powiadasz Diesel?? A jest może do wzięcia maska z garbem???

Ostatnip robiłem pożądki w garażu i znalazłem pare rzezcy pochodza z 131 2.0 z 1983 roku wszystko sprawne opis na zdjeciu sprzezdam najchętniej to wszystko jednej osobie cena za wszystko z maskami 100 zł GRATIS dołoże jeszce szybe tylna tylko jest ona pomalowana jakomś farbą trzeba by ja doczyścić

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-06-25 14:26:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-06-25 14:35:08 ]

Witam,

Od dzisiaj jestem posiadaczem 131 1,6 OHV z 1978
Poszukuję linki prędkościomierza, może ktoś ma do sprzedania?

Pozdrawiam,
Michał.

JEst duza szansa, ze ja bede mial. Jak juz mowilem, dawaj namiary, skontaktujemy sie Milo ze ktos w Warszawie jeszcze bedzie Jakby co, Bielany/Piaski.

Jak już pisałem w innym wątku, właśnie zakupiłem silnik 2.0.
Trochę elementów mu brakuje:
- pokryw rozrządu,
- wałka pośredniego napędzającego aparat zapłonowy i pompę oleju,
- popychacza pompy paliwa i dystansu,
- kółek rozrządu,
- i chyba gaźnika, bo jak sprawdziłem w sieci, to ten co dostałem [30 32 DMTE] to do silnika 1.3...

Tak, czy inaczej szukam tych brakujących gadżetów.
A gaźniki to mi się marzą DCOE...

Cytat:
2004-07-05 00:57:07, Mixer133 pisze:
Jak już pisałem w innym wątku, właśnie zakupiłem silnik 2.0.
Trochę elementów mu brakuje:
- pokryw rozrządu,
- wałka pośredniego napędzającego aparat zapłonowy i pompę oleju,
- popychacza pompy paliwa i dystansu,
- kółek rozrządu,
- i chyba gaźnika, bo jak sprawdziłem w sieci, to ten co dostałem [30 32 DMTE] to do silnika 1.3...

Tak, czy inaczej szukam tych brakujących gadżetów.
A gaźniki to mi się marzą DCOE...

w 131 nie ma popychacza pompy paliwa- tzn ramie pelniace jego funkcjejest integralna czescia pompy paliwa. Pokrywy rozrzadu tzn pokrywki walkow? znajda sie.

A pompa z 1.6 OHV pasuje do DOHC?

Cytat:
2004-07-06 21:27:49, Mixer133 pisze:
A pompa z 1.6 OHV pasuje do DOHC?

tak, chyba ze Ci bedzie kruciec o kolektor ssacy zawadzal ale powinna pasowac