Tuning wizualny 125p - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A to auto ma być w stylu sportowym czy bardziej "dostojnym"???
Bo jak styl sportowy to proponyje Nike albo Adidasa na tylną szybke nakleić, no i plytke CD na lusterko. Natomiast jeśli bardziej dytyngowany to moze na szybke np. Armaniego i 15 choineczek na lusterko

Cytat:
2004-06-01 17:09:21, Jesion128 pisze:
A to auto ma być w stylu sportowym czy bardziej "dostojnym"???
Bo jak styl sportowy to proponyje Nike albo Adidasa na tylną szybke nakleić, no i plytke CD na lusterko. Natomiast jeśli bardziej dytyngowany to moze na szybke np. Armaniego i 15 choineczek na lusterko

no i jak wiadomo, to jeszcze turbo dopalacz wysuwany spod bagażnika

ja miałem w swoim byłym czerwonym Fiaciku na tylnej klapie spoilerek. Nie była to jednak jakaś wiejska plastikowa półka tylko tylny gumowy spoiler z Borewicza.

Nawet nie jest zly , gdyby tak troszke nad nim popracowac, typu:

zuk-lampy - zamienic na stary model DF x3 po jednej stronie,
tablica na srodek i wydech jak moj przedmowca RACE_D
szyberdach }
tylny spoiler } na smieci
naklejka }

Bedlook }
4 lampy na masce } na smieci
naklejka }
przerobic pług, bo ten jakis niemrawy
lusterka vel Opel Manta/Ascona RS (do czarnych wstawek by pasowaly)

Nio i by moogl byc wtedy moj

Darrek, zycze ci wytrwalosci i wspanialych rezultatow !!

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-06-01 18:41:30, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
(...) zuk-lampy - zamienic na stary model DF x3 po jednej stronie,

A co po drugiej stronie?
Cytat:
tylny spoiler } na smieci

Eee, nie jest zły. Jak dla mnie to nawet lepiej niz na ex-czeczunowozie bo bardziej płasko chyba .

Cytat:
(...)
przerobic pług, bo ten jakis niemrawy

Bo to nie jest pług tylko dokładka poprawiająca stylistycznie i optycznie obniżająca przód (alias spojler ). Normalnie by wyglądał zayebiscie ale przy tych poszerzeniach to go troche brakuje na bokach...

Cytat:
lusterka vel Opel Manta/Ascona RS (do czarnych wstawek by pasowaly)

Oklepane - patrz vievioropick .

Race ty sie czepiasz no....

Oczywiscie ze tylne lampy po drugiej stronie tyz , co do spoilera to jakos do mnie nie przemawia tak jak przedni spoiler , ja bym chyba to inaczej wykombinowal
A co ci sie w lusterkach nie podoba , akurat do tego liftingu by byly idealne, przeciez tu nie chromy

Noto na tyle

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-06-01 20:45:07, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
(...) A co ci sie w lusterkach nie podoba (...)

Tylko to, że już ktoś takie ma w DF'ie .

A ta dokładka pod przednim zderzakiem (lub pod jego brakiem ) to przecież już klasyka!

no i taki duzy fiacik mi sie podoba zadnych chromów ,jest po prostu w nim cos nowego. ja nie jestem za chromowanymi zderzakami bo sa za bardzo oblegane przez własciciele kantów ,spojlery mogą wykazac pomysłowos wlasciciela i stworzyc cos nie powtarzalnego a nie juz popularne chromy takie byki jak ten czerwonyi zielony co pokazał ktos na forum mi sie bardzo podobaja i nie mam do nich zastrzezen generalnie jestem za maluchami i nawet takiego robie zobaczymy efekty i nie krytykujcie za bardzo ludzi oni sa tu o porade a nie o opinie ktura jest zawsze ta sama

wybacz barrys ale kawał chromu na przedzie to jest to!
zresztą wyobraz sobie minę włąsciciela tego czerwonego, wypieszczonego bandziora, kiedy jakaś głupia blondyna podczas poprawiania makijażu (oczywiście w czasie jazdy) wjedzie swoim nowiutkim SC w dupę tego kanta.. najpierw załamka a w chwilę później morderstwo piewrszego stopnia w biały dzień na ulicy..
hehe

jestem przekonany że zamiowanie szanownych klubowiczy do chromu uwzględnia oprócz chęci zachowania auta w orginalnym stanie,takze względy bezpieczeństwa.

Cytat:
2004-06-02 01:43:14, MAGNUM pisze:
(...)
jestem przekonany że zamiowanie szanownych klubowiczy do chromu uwzględnia oprócz chęci zachowania auta w orginalnym stanie,takze względy bezpieczeństwa.

No tak tak, bezpieczęństwo przede wszystkim . Dlatego też już niedługo zamontuje u siebie pasy .

no tak kazdy ma swój gust ja tylko wyrazam swoja opinie

a ja razem z rekinem i yabcokiem widzieliśmy go wczoraj w wawie, dziel. błonie jechał z naprzeciwka więc nie widzialem dokladnie ale wygląda nieźle(robi ładne wrażenie).
a i widziałem tam też innego DF'a taki jakiś metalik niebieski/siwy na szerokich kapciach...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: Azazel_20 dnia 2004-06-02 15:10:23 ]