| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-06-01 17:09:21 A to auto ma być w stylu sportowym czy bardziej "dostojnym"???
Bo jak styl sportowy to proponyje Nike albo Adidasa na tylną szybke nakleić, no i plytke CD na lusterko. Natomiast jeśli bardziej dytyngowany to moze na szybke np. Armaniego i 15 choineczek na lusterko |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2004-06-01 17:39:44 ja miałem w swoim byłym czerwonym Fiaciku na tylnej klapie spoilerek. Nie była to jednak jakaś wiejska plastikowa półka tylko tylny gumowy spoiler z Borewicza.
|
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-06-01 18:41:30 Nawet nie jest zly , gdyby tak troszke nad nim popracowac, typu:
zuk-lampy - zamienic na stary model DF x3 po jednej stronie, tablica na srodek i wydech jak moj przedmowca RACE_D szyberdach } tylny spoiler } na smieci naklejka } Bedlook } 4 lampy na masce } na smieci naklejka } przerobic pług, bo ten jakis niemrawy lusterka vel Opel Manta/Ascona RS (do czarnych wstawek by pasowaly) Nio i by moogl byc wtedy moj Darrek, zycze ci wytrwalosci i wspanialych rezultatow !! POZDRAWIAM |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-01 19:04:13
A co po drugiej stronie?
Eee, nie jest zły. Jak dla mnie to nawet lepiej niz na ex-czeczunowozie bo bardziej płasko chyba
Bo to nie jest pług tylko dokładka poprawiająca stylistycznie i optycznie obniżająca przód (alias spojler
Oklepane - patrz vievioropick |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-06-01 20:45:07 Race ty sie czepiasz no.... Oczywiscie ze tylne lampy po drugiej stronie tyz A co ci sie w lusterkach nie podoba , akurat do tego liftingu by byly idealne, przeciez tu nie chromy Noto na tyle POZDRAWIAM |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-01 20:48:46
Tylko to, że już ktoś takie ma w DF'ie A ta dokładka pod przednim zderzakiem (lub pod jego brakiem |
![]() barrys maluszek , audi b4 c ... szczecin-zelechowo | 2004-06-01 21:22:09 no i taki duzy fiacik mi sie podoba zadnych chromów ,jest po prostu w nim cos nowego. ja nie jestem za chromowanymi zderzakami bo sa za bardzo oblegane przez własciciele kantów ,spojlery mogą wykazac pomysłowos wlasciciela i stworzyc cos nie powtarzalnego a nie juz popularne chromy takie byki jak ten czerwonyi zielony co pokazał ktos na forum mi sie bardzo podobaja i nie mam do nich zastrzezen generalnie jestem za maluchami i nawet takiego robie zobaczymy efekty i nie krytykujcie za bardzo ludzi oni sa tu o porade a nie o opinie ktura jest zawsze ta sama |
MAGNUM 125 Reda | 2004-06-02 01:43:14 wybacz barrys ale kawał chromu na przedzie to jest to!
zresztą wyobraz sobie minę włąsciciela tego czerwonego, wypieszczonego bandziora, kiedy jakaś głupia blondyna podczas poprawiania makijażu (oczywiście w czasie jazdy) wjedzie swoim nowiutkim SC w dupę tego kanta.. najpierw załamka a w chwilę później morderstwo piewrszego stopnia w biały dzień na ulicy.. hehe jestem przekonany że zamiowanie szanownych klubowiczy do chromu uwzględnia oprócz chęci zachowania auta w orginalnym stanie,takze względy bezpieczeństwa. |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-02 02:02:25
No tak tak, bezpieczęństwo przede wszystkim |
![]() barrys maluszek , audi b4 c ... szczecin-zelechowo | 2004-06-02 12:16:49 no tak kazdy ma swój gust ja tylko wyrazam swoja opinie |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2004-06-02 14:30:01 a ja razem z rekinem i yabcokiem widzieliśmy go wczoraj w wawie, dziel. błonie jechał z naprzeciwka więc nie widzialem dokladnie ale wygląda nieźle(robi ładne wrażenie).
a i widziałem tam też innego DF'a taki jakiś metalik niebieski/siwy na szerokich kapciach... ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
Azazel_20 Fiat Kraków | 2004-06-02 15:08:41 [ wiadomość edytowana przez: Azazel_20 dnia 2004-06-02 15:10:23 ] |