MotoNews.pl
4 Co to za wersja nadwozia (polonez)??? (51584/5) - Strona 2

Co to za wersja nadwozia (polonez)??? - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakiś czas tem,u było to na allegro, pozatym widziałem kilka w poldkach które stoją i tylko stoją od dawna i poluje na te spoilerki. niestety sporo jak widze jest popękanych itp. mysle że jakiś złom pomoże, albo zomis? moim zdaniem ten kawałek plastiku naprawde dodaje charakteru poldkowi

Cytat:
2004-06-04 00:50:38, sova pisze:
jakiś czas tem,u było to na allegro, pozatym widziałem kilka w

Pod jakim hasłem? Jak to nazwać?

Cytat:
2004-06-03 21:56:54, Peter83 pisze:
Ja spotkałem na drodze inne wynalazki:
Przód borewicz,tył przejściówka lub tył stary+ kratki i przód przejściówka.

"Borewicze" z okienkiem widuje dosyc czesto a kilka razy widzialem "akwarium" z plastikiem zamiast szybki.

poprostu wpisałem polonez i oglądałem wszystkie ogłoszenia, kosztował ten spoilerek chyba ok 60 zł i był malnięty na biało.

Cytat:
moim zdaniem ten kawałek plastiku naprawde dodaje charakteru poldkowi

to nie plastik tylko kompozyt
chyba włókno szklane z jakąś żywicą

mój ojciec ma takiego poldka (tzn. stary przód i tył z okienkami w słupkach) z początku 90 roku,
a przecież jest wiele dużo wcześniej wyprodukowanych przejściowek.

Napewno orginał -mamy go od 92r.
silnik AB, skrzynia 5

aha jeszcze nalepka normalna 1.5 SLE
klapa bagażnika z przetłoczeniem zamiast gumowego Borewiczowego spojlerka.

Cytat:
jakiś czas tem,u było to na allegro, pozatym widziałem kilka w poldkach które stoją i tylko stoją od dawna i poluje na te spoilerki. niestety sporo jak widze jest popękanych itp. mysle że jakiś złom pomoże, albo zomis? moim zdaniem ten kawałek plastiku naprawde dodaje charakteru poldkowi

Ponieważ one są z laminatu to można połamane i popękane łatwo naprawić i wzmocnić.

a ja mam z przodu pod zdezakiem zalozony gumowy spojlerek z klapy borewicza i jest ok w "autoswiecie" z 4 maja jest fotka

przedni spojelr do przejsciówki 60 zł - firma pod wawką taki robi

Dzisaj idac na piwo (NIE wracajac z piwa) widzalem szerokie Caro z "borewiczowym" plastikiem zamiast tylnej szybki (mialo szeroki tylny slupek tak jak borewicz i plastik). Przygladalem sie mu jakis czas i na pewno to bylo normalne Caro a nie jakas samoroba. Stal na Jana Pawla miedzy Solidarnosci a Pawia po stronie KFC).

... i napewno nie mialo Groków...!!!

Jedyne rozwiązanie to takie że ktos zrobił borewiczowi solidny update. Np przy okazji dzwona ściągnął z żerania nowe aktualizacje i zainstalował w borewiczu...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Wy sie smiejecie, ale tak bylo na prawde !!!

Cytat:
2004-06-17 00:39:00, OLO pisze:
Jedyne rozwiązanie to takie że ktos zrobił borewiczowi solidny update. Np przy okazji dzwona ściągnął z żerania nowe aktualizacje i zainstalował w borewiczu...

po bemowie jeździł kiedys taki plus, jak to okropnie wyglądało na wąskim zawiasie

ale groki mial???

spadlem z krzesla...

nie wiem... Wiem że ja mam bolimogroki

w katowicach czesto widuje borewicza zrobionego na plusa, chyba nawet ma tez zawias szeroki (90%), ale deska jakw borewiczu, bez nawiewów na środku i kwadratowe liczniki. i ma grocliny skubaniec

Zastanawia mnie ten biały,to że akwarium miało rózne noski to juz wiem.Myślałem,że one miały jeszcze deskę z centralnym subwooferem,a tu nie ma.Czyżby FSO montowało jak popadnie,czy mnie się coś miesza

link

Cytat:
2004-07-03 17:17:20, Nabauab pisze:
Zastanawia mnie ten biały,to że akwarium miało rózne noski to juz wiem.Myślałem,że one miały jeszcze deskę z centralnym subwooferem,a tu nie ma.Czyżby FSO montowało jak popadnie,czy mnie się coś miesza

link

Co to jest ten subwoofer ?

Cytat:
2004-07-03 17:52:42, mati_lecha pisze:
Cytat:
2004-07-03 17:17:20, Nabauab pisze:

link

Co to jest ten subwoofer ?

Głośnik na środku deski.