MotoNews.pl
12Palenie gumy polonezem ;-) (53374/5) - Strona 2

Palenie gumy polonezem ;-) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla leniwych

[ wiadomość edytowana przez: -Wilu- dnia 2004-06-20 15:58:52 ]

[ wiadomość edytowana przez: -Wilu- dnia 2004-06-20 16:06:42 ]

co tam dym z rury!!! ale biale lampy ma !!!

Ja cie,ale fajnie!!!Jakby tam jakies dupy były to miałyby mokro...Ale fajnie,ja też tak chcę,jaaaaaaaa niemożliwe,o kurde,motyla noga,ale wypas!!!
Poszczałem się z zachwytu,naprawde super bajerka i w ogóle,no i ten przejazd kolejowy - moje marzenie spalić tam gumę...

Popieram kol. Kaovca w stu procentach .
Palenie gumy na przejezdzie - zajebista zabawa .

Cytat:
2004-06-20 16:56:44, kaovietz pisze:
motyla noga,ale wypas!!!

No jak kolega się wyrażą !!!! Nieładnie...

Cytat:
....no i ten przejazd kolejowy - moje marzenie spalić tam gumę...

A jakby to zrobic lokomotywą ??? Tylko jest problem bo ona nie ma gum..... Ale za to jak by iskry latały - to prawie jak spalić felgę Poldkiem

Cytat:

To i ja się przyłączę:

PS. GDA - gdybyś nie wspomniał że mamy robić takie wypowiedzi to pewnie by nikt nie pamiętał

Cytat:
2004-06-20 17:21:22, Nomad pisze:
Cytat:
2004-06-20 16:56:44, kaovietz pisze:
motyla noga,ale wypas!!!

No jak kolega się wyrażą !!!! Nieładnie...

A co mam mówić, jak mi nogi zmarzły ?
Motyla noga ...

Nie no panowie właścicielowi tego Poldka zależało na tym, żebyś znakami dymnymi ostrzegać nadjeżdżający pociąg o zbliżającym się niebezpieczeństwie znanym wyłącznie właścicielowi. Dlatego był on taki szlachetny i poświęcił swoje opony ostrzegając tym samym maszynistę.

Krucze pióro...

Cytat:
2004-06-20 17:28:01, Maciek_938 pisze:
Nie no panowie właścicielowi tego Poldka zależało na tym, żebyś znakami dymnymi ostrzegać nadjeżdżający pociąg o zbliżającym się niebezpieczeństwie znanym wyłącznie właścicielowi. Dlatego był on taki szlachetny i poświęcił swoje opony ostrzegając tym samym maszynistę.

AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa...........
no chyba że tak
no to teraz zbiorowo:

DZIE-KU-JE-MY i PRZE-PRA-SZA-MY

ciekawe co by zrobil jakby pociag nadjechal,w tym dymie to by chyba nie zauwazyl

a moze on sie zawiesil na tym przejezdzie i nie moze biedaczysko wyjechac,a my sie z niego smiejemy

ojejku, ale swietne foty i jaki pomysl, nie no, mamusiu, kurdelebele!
a masz foty jak nadjechal pociag, bo powinien?

eeee tam, a mi sie wydaje, ze on zwyczajnie ruszal na benzynie + ssanie + spalony olej i takie chmury puszcza z rury )))

Wypasione! U nas na wsi chłopaki tak podrywają laski!
Motyla noga!!

najpierw pala gume, laski sie nawachaja, a potem prosto do stodoly! auto sie sciagnie ciagnikiem po sumie.

Cytat:
2004-06-20 19:08:12, PGN pisze:
najpierw pala gume, laski sie nawachaja, a potem prosto do stodoly! auto sie sciagnie ciagnikiem po sumie.

. . .pewnie ten kawałek betonu na przejeździe to jedyny utwardzony fragment drogi w okolicy . . .

Ja do wczoraj/dzisaj wyznawałem zasadę że nie warto osczędzać auta, ale dziś gdzieś koło 3.00 stwierdziłęm wracając w nocy ze Steszewa do Poznania, ze żadne podpuchy, gadanie innych mnie nie obchodzi, zaczęło mi sie szkoda robić auta i od dziś mam gdzieś takie zabawy albo jakiekolwiek przeciaganie auta na biegach, no moze z wyjątkiem wyprzedzania, ale jak wiadomo tu redukcja musi być.

Tradycyjnie prawe koło daje radę . Ciekawe czy potrafiłby też lewym bardziej przypalić .
Cytat:
2004-06-20 17:31:59, BartekN pisze:
(...)
a moze on sie zawiesil na tym przejezdzie i nie moze biedaczysko wyjechac,a my sie z niego smiejemy

Tez przychylam się do tej teorii .
Jeszcze przez myśl mi przeszło że to jakaś ciota (w sensie strachliwa istota ) i jak zobaczyła pociąg to w panice gaz z hamulcem do dechy wbiła i ot problem! Dobrze, że heble słabe były i sie jakoś biedak z torów zsunał. A dym to był taki że aż kolor z lampów zeszedł .
Ale faktycznie, fotki dobre jak kaczy dziób - teraz chcemy video! .

dopalanie starych opon

ej, co ty z tym słupkiem masz... coupe, coupe!