Nowe foty mojego dfa - czekam na opinie - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sorry, dlugo mnie nie bylo (staram sie o studia )
Kaovietz - wzorowalem sie na Tobie, ale tez jezdzi jeden granatowy MR na gdanskich blachach i tez ma srebrne ramki atrapy.
FELG !!!NIE!!! !!!ZMIENIE!!! na zadne alu.
Kapsle pochodza od forda transita mk1, dlugo nie moglem zdobyc oryginalnych i te juz zostana.
Fura ta nie bedzie rajdowka.
Wnetrze jest pozmieniane dla wygody:
* obrotek byl zbyt daleko na prawo i wstawilem okragle. niestety sa biale tarcze ale to sie zmieni.
* fotele oryginalne byly bardzo zniszczone a dorwalem tanio jakies inne i wstawilem.
* w miejscu obrotka jest brzybko wstawiony zegarek VDO z 1979 roku, pracuje nad nim )).
Auto było fabrycznie zielone L76, kupilem go pomaranczowego juz bez listew i z czarnymi progami . Potem mial dzwona i byl odmalowany.
Od polowy lipca sie biore za wnetrze bo jest zniszczone. Zmienie tez tylny zderzak bo byl pukniety i jest hehe wyklepany.
Chce sie pojawic na jakims zlocie, podpowiedzcie mi co bedzie blisko pomorza
A smar w lozyskach zmieniam
dzieki pozdrawiam

Cytat:
2004-06-28 21:18:37, jacek_s125 pisze:
A smar w lozyskach zmieniam

człowieku to nie było do Ciebie

pomaracze gora!!!!!!

niech zyja cytrusssssssssyyyyyyyy

Autko byłoby naprawde super, gdyby nie te lusterka! Tera, to jest tylko super.

Cytat:
2004-06-28 21:18:37, jacek_s125 pisze:
sorry, dlugo mnie nie bylo (staram sie o studia )
Kaovietz - wzorowalem sie na Tobie, ale tez jezdzi jeden granatowy MR na gdanskich blachach i tez ma srebrne ramki atrapy.
FELG !!!NIE!!! !!!ZMIENIE!!! na zadne alu.
Kapsle pochodza od forda transita mk1, dlugo nie moglem zdobyc oryginalnych i te juz zostana.
Fura ta nie bedzie rajdowka.
(...)

I takiemu "naśladownictwu" mówię satnowcze TAK
Co do felg - popieram,jednak widzę,że masz 4.5",ja szukałem 5",z "łapkami" pod dekle,okrągłymi otworkami i przystosowanych do opon bezdętkowych.Zawsze troszkę szerzej
Pozdro!

panowie 4,5" to na 126 jest za malo a Wy sie tu tym w DFie jaracie... jakies 17x7,5" laczek 205 i wio

a nie jakies tam pitupitu

Eee 17x8 cala włożyłem w swoje przednie błotniki ale to były nowe felgi (jedna 600zł) wiedc bałem sie nawet opuścić auto. 15 to max w kancie,ja jeżdże na 14x6 cala i opony 185x60x14 wygląda to nawet przyjemnie dla oka a i przy okazji poprawia trakcje w aucie bo seryjne opony i felgi to kaszanka-->raz o mało przez takie ......... opony (mały rozmiar) ze Stasiem nie wylądowaliśmy autem na dachu.

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-07-03 15:37:08 ]

Witam ponownie w tym wątku, i jak to się zwykło na tym forum mawiać, prezentuję NOWE FOTY MOJEGO BOBA

Z zewnętrza nie zmienił się dużo, ba, prawie wcale.
I nie planuję tu już wiele zmieniać - będą chromowano-plastikowe listwy na drzwiach, okrągłe halogeny w chromie na przedzie... i może chromowane lusterka i listwy progowe.

Kheheheh trup ze szafy natentychmiast wystąp
Mój furious kredens strikes again

Aha, pamiętajcie też o moim furious filmie z furious upalania . Szydercy mówią, że to film drogi

Ale ześ naupalał na tym filmie Ale fiacina ładna

Auto naprawdę fajne, a film... już go wkleiłem obok Vanishing Point'a i Easy Rider'a. Powiem jeszcze że początek mi osobiście kojazy sie z Zaginioną Autostradą