MotoNews.pl
12A jakby tak połączyć maluszka z sc??? foto (68443/0) - Strona 2

A jakby tak połączyć maluszka z sc??? foto - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...

[ wiadomość edytowana przez: emef dnia 2004-11-01 16:29:10 ]

..czy wy kiedys odpuscicie z tymi dogadywaniami?i nie chodzi mi o komentarze tego fioletka tylko o tego drugiego...

chodzi mi o to ze najlepiej jakby wsyztskojezdzilo na chromach i laciach z bmw.takie macie podejscie.

Ja mam pare fotek tego malacza jeszcze

[ wiadomość edytowana przez: Patryk_malacz dnia 2004-11-01 13:25:42 ]

ale syf ten maluch......wstydzilbym sie takim na ulicy pokazac z takim "wing comanderem" :]

Nie no to skrzydło to już mnie całkiem rozwaliło Czemu ono ma niby służyć... żeby nie odleciał przy 60 km/h ?

teraz juz wiem o co biegalo...jakis czas temu samrkacze z osiedla podniecali sie ze widzieli zajebistego kaszlaka z przezroczysta klapa i mega basem.to na pewno ten boz katowic.a nie czasemod Patryka to jest??

w srodku pewnie koles ma czerwona diode i przelacznik od ursusa.....jak przekracza 400 km/h to to skrzydlo sie wyzej wysuwa jak pantograf :]

super jest niemaco. swietny pomysl z wlotami.

Szaro widze ten polski tuning...

Tak - zderzak z tyłu też ewidentie pod kolor

PS: Mam pytanie. Mama fele 5' i opony 165/65 i sie zastanawiam czy jak walne glebe i negatyw to czy mi nic nie bedzie obcierac?

Cytat:
2004-11-01 14:05:52, AgentCzor pisze:
Tak - zderzak z tyłu też ewidentie pod kolor PS: Mam pytanie. Mama fele 5' i opony 165/65 i sie zastanawiam czy jak walne glebe i negatyw to czy mi nic nie bedzie obcierac?

zalezy od ET felgi jak bedzie za duze to bedzie obcieracz o wahacz, jak za male to o rant blotnika przy glebie.

biedny malan co oni mu zrobili

sorry ale to tez ma byc piekne?

ten riger tjónink mnie rozwalil...

to na pewno maluch Patryka z Katowic..taki...Czerwonawy;]

Cytat:
2004-11-01 15:18:12, Pat_kdb pisze:
to na pewno maluch Patryka z Katowic..taki...Czerwonawy;]

wlasnie....

No ale ma wloty powietrza Abartha.
A te szyby to tak specjalnie czerwone, czy starym burackim sposobem, po prostu jak malowali to coś to im się zapyliły????

on chyba w srodku wlozyl petarde do puszki z czerowna farba - i ma tapicere czerwona i szyby prawdziwy furiat

Jesion ja tez ten tuning widze caraz to bardziej Szaro...jest taka zasada im mniej ktos ma we łbie tym wiecej musi miec na/w aucie :

ostre slowa.

ale z dupy to "czerwone cos"