Jaki model BMW jest najładniejszy? - Strona 2

Ankieta: najładniejszy model BMW
e-21
e-30
e-36
e-46
e-12
e-28
e-34
e-39
e-60
e-23
e-32
e-38
e-65
e-24
e-63
e-31

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sim_one gratuluję gustu! naprawdę, mi tez okropnie podoba się ten model, nawet miałem okazję siedzieć w takim przywiezionym ze szwajcarii. auto to było z 79 roku już troszkę podniszczone, ale i tak wrażenie zrobiło na mnie kolosalne i na kiddy chyba tez troszkę.
pozdrawiam

a ja mimo posiadania e-34 głosowałem na e-38-moje marzenie

Mi najbardziej się podoba M39 (oczywiście MPOWER) .

Uważam że najlepsze jest BMW M1

a my tu o najładniejsze, a nie o najlepsze pytamy

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-11-24 10:48:27 ]

dopiero teraz tu zglądnąłem i widzę wyrazy uznania
Stara pięknie odrestaurowana szósteczka zmiękczy kolana chyba każdego miłośnika BMW, niezależnie jakim modelem jeździ.

Czasem sobie wyobrażam jak taką jadę autostradą i wszyscy mnie mijają myśląc, że mam zadbanego staruszka... i w którymś momencie dodaję gazu a wszystkim szczęki opadają jak im z oczu znikam i zaczyna do nich docierać, co to jest samochód z jaja^H^H^H^Hklasą .
Ehhhhhh

Ja uważam ze e36 jest cudowne

Witam. Ja oddałem głos na e36, ale nie dlatego, że mam ją w posiadaniu odniedawna - tylko przypadła mi do gustu od "pierwszego rzutu okiem".
Ale chyba wyniki mówią same za siebie....
Narka.

Witam wszystkich klubowiczów

Mnie osobiście do gustu najbardziej przypadło E-39

Pozdrawiam
NoRbErT84

[ wiadomość edytowana przez: NoRbErT84 dnia 2004-12-10 13:50:37 ]

pomimo iz mam e-36 coupe to i tak bardziej mi sie podoba e-46 m albo najnowsza piatka ale skad tu kapuchy natrzepac ??

Zdecydowanie najładniejsze jest e-39. To super limuzynka.

Najpiękniejszy to BMW 635CSI!!!!!
Bajka !

dokładniej BMW M635CSi. masz rację bajka. mam prospekt tego modelu, jak zreszta wszystkich starych BMW. to piękne auta.
mara zagłosuj.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2004-12-14 11:11:35 ]

możecie mi zarzucić ze sie nie znam bo nie miałem nigdy żadnej bumetki, ale nie rozumiem dlaczego w rankingu prowadzi e36. Nie moge zrozumieć co w niej ładnego, wygląda strasznie tanio i mało inteligentnie. sorry..

najładniejsze in my opinion:
1. e21
2. 635CSI
3. e30 (coupe oczywiście)

"Mało inteligentnie" powiadasz.
Hmmmm.... myślę że ludzie z tych "mało inteligentnych" "bumetek" będą bardziej inteligentni i wyrozumiali.

Pozdro

mi tez sie E-36 nie podoba, ale tu miało byc o tym co sie komu podoba a nie nie podoba. wiec przywołuje do porzadku. w przeciwnym razie bede kasował posty. poza tym tu miała być tylko ankieta a nie dyskusja, bo jak wiadomo wszystkim o gustach się nie dyskutuje.
pozdrawiam.

Cytat:
2004-12-14 15:31:43, MARCIN_RADOM pisze:
...bo jak wiadomo wszystkim o gustach się nie dyskutuje.

Proste.

740 E38 i 735 lub raczej 750 E32

e-36 32.56% na dzień 16.12.2004r.

BMW e36 TO JEST TO!!!
od 91 roku jest klepany a jego linia jest wciąz nowoczesna. a i nowsze modele nie wiele odbiegają stylem. Sądze ze jeszcze przez wiele lat będzie zachwycał swoim wyglądem.

Cytat:
2004-12-18 08:49:01, max230 pisze:
od 91 roku jest klepany

od 1990 ;]