MotoNews.pl

Mocne - przestroga - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Patrząc na te zdjęcia z sarną przypomniałem sobie jak kolega wjechał w DZIKA .............................. Matizem

a tu gosciu sie chwali ze jechał 150km/h w miescie jak na łuku wpał w słup , co za idiota

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=5648&postdays=0&postorder=asc&start=0

jak dla mnie debil skonczony ten koleś. dzieciak .pisze ze go noc i warunki pogodowe zaskoczyly..pewnie znienacka wyskoczyla noc oraz deszcz i przymrozek..najlepsze, ze mowi iz samochod slaby jak z papieru..na milosc boską jebnął przy 130km/h w latarnie i sie dziwi ze auto rozerwało..ja pitole co za brak mózgu!!

[ wiadomość edytowana przez: Yaryś dnia 2005-09-06 10:31:47 ]

Ja to nie wiem czy się śmiać, czy płakać ale gościu pod kopułą to trochę ma ale co tam raz kozie śmierć

Odstawiam samochód na parking! Jeszcze takiego spotkam na drodze?!

Głupota ludzka nie zna granic. Twardą głowę miał. A tekie fajne auto to było ale jak widać gosciu nic a nic się nie przejął

Dwie osoby zginely w wypadku kolo Lublina , poprostu tragedia klik

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2005-09-17 13:12:24 ]

wiele nie trzeba:wczoraj jechałem 60km/h z górki środek miasta (Płock)
nagle wybiegło stado saren pisk opon zatrzymałem się na styk
2 m dalej i -auto było by do naprawy

Nie dawno był wypadek (nie daleko mnie) gdzie bardzo ucierpiała Toyota. Dostała tak mocno, że silnik znalazł się prawie w przedziale pasażerskim i dodatkowo jeszcze dość mocno w tył. Na dodatek była to taka rolcia jak moja (E8 )

i w ten prosty sposób wykruszają się stare dobre auta

jak wiadmo wypadek wczoraj miała Otylia Jędrzejczak

oto kilka fotek auta po wypadku

Auto którym jechała Chrysler 300C Kombi zamienił sie kupe złomu .

Oto cytat z jednego z for :

"Z nieoficjalnych zródeł wiadomo ze Otylia była świezym kierowcą , miała prawo jazdy niecały rok czasu , predkośc z jaką najprawdopodobniej jechała to 180km/h , przynajmniej tak podobno został zatrzymany prędkościomierz na tej prędkości (świadkowie równiez twierdzą ze musiała jechac z bardzo dużą prędkością ) , wyprzedzała kilka samochodów cięzarowych i teraz czy to nie głupota ?? Czy jeśli jechała z taka predkością i zaczeła wyprzedzać kilka tirów , podkreślam tirów , czyli samochodów które nie sa małe to mądrze robiła ?? , wrazie czego przy mniejszej predkości zawsze jeszcze jest szansa sie schowania pomiedzy ciężarówki ale nie przy tak dużej prędkości , niektórzy nawet na autostradach z taka prędkością nie jezdzą choć mają szybkie auta które niekiedy nawet powyżej 200km/h bez problemu pojadą i w dodatku wiedząc ze nic z przeciwka na nich nie wjedzie . Moim zdaniem powinni wprowadzić prawo jazdy na okres próbny dla młodych kierowców , nie pisze tego z powodu iż nie lubie jej czy co , ale widze tą sprawę w swietle normalnych kierowców , normalnie bysmy powiedzieli ze to wariat jechał a tu jak widze niektóre komentarze to płakac mi sie chce , powidzcie mi czym sie normalny kierowca rózni od kogoś znanego co wypadek spowoduje ???? Trasa ta jest mi dobrze znana , miejsce wypadku równiez , moim zdanie kierowca Chryslera spanikował i wjechał do rowu sunac w nim kilkanascie metrów , czego mozna było uniknąć wjezdzając na nizej połozone pole , i teraz czy to brak wyobrazni a moze brak doświadczenia za kierownicą czy jednak jedno i drugie zwane głupotą ??? , młodym którzy mają porządne fury pieniadze uderzają do głowy a zarazem za tym idzie ich głupota. Mozecie sie ze mną nie zgodzić ale tak jest , na koniec zycze jej zeby jak najszybciej wróciła do zdrowia ."

Ja sie w sumie zgadzam z tą wypowiedzią .

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-10-02 15:24:44 ]

Również się z tym zgadzam i też dobrze znam tą trasę i mimo że mam prawko 6 lat i tyle jeżdżę przejechałem już zdrowo ponad milion km. to nigdy nawet w dzień nie pojechałem tamtędy szybciej jak 120-130 mimo tego że mogłem.
Ona karę za to już dostała i napewno nauczy ją to jeździć tylko szkoda niewinnego chłopaka którego nie ma, przez jej głupotę!!

Pozdrawiam.

Zgadzam sie z toba KAFI w 100%.
Trasy nie znam ale widac ze ciela zdrowo przeciez te auta to kawal stali a tyle zostalo po zderzeniu z ......drzewem.
Nie zdziwilbym bym sie jesli by auta sie zderzyly czolowo (nakladania sil) np. przy predkosci 80km/h (to tak jakby uderzyc wlasnie z predkoscia 180km/h w drzewo)

Swoja droga uwazam ze wszystkie ale to wszystkie drzewa ktore rosna przy drogach wzmozonoego ruchy powinni wyciac i postawic jakies slupki , oznaczenia.
Ile razy sie jedzie droga ktora okalaja gesto z 2 stron same drzewa, wystarczy ze oko ucieknie i juz ...

Czesc,
zerknijcie na TO

Święta prawda

Cytat:
2005-10-06 11:47:18, sugarfree pisze:
Czesc, zerknijcie na TO

Interesujacy artykul, swieta prawda

skoda octawia po zderzeniu z innym pojazdem którym kierował nietrzezwy kierowca

Czy to auto z wypadku Stercia ?

Najwyraźniej tak

>>przeniosłem
teraz sezon na wypadki wiec uwazajcie..