Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-22 13:15:36 No i co z tego...ale panie też lubią jeździć ![]() Jackal - ja płąciłam ok. 9 zł ![]() |
![]() Kafar TOYOTA DRIVER Auris Warszawa | 2004-11-23 10:34:05 W sobotę przy wymianie opon dostałem jako "bonus" 1 l płynu do spryskiwaczy "Pan Samochodzik"-Przetestuję! /na szczęście jest niebieski.../ ![]() |
![]() Kafar TOYOTA DRIVER Auris Warszawa | 2004-11-23 10:35:32 W sobotę przy wymianie opon dostałem jako "bonus" 1 l płynu do spryskiwaczy "Pan Samochodzik"-Przetestuję! /na szczęście jest niebieski.../ ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-23 10:43:51
Kafar a też lubisz ten kolor ?? ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-23 13:17:10
Z pecha Jackala? Punkięty jesteś ![]() |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-11-23 13:47:07 Nie zauwazylas - on zawsze sie cieszy, kiedy cos sie przytrafia wlascicelowi nowego samochodu - jest to potwierdzeniem jego dziwacznych pogladow (jako, jak juz wiemy, propagatora mysli technicznej sprzed 20 lat).
A tak wogole to Ty slonko, punkniety (chyba pukniety) to mozesz mowic do MiskaII, a nie do mnie. |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-23 15:03:46
Nie zauważyłam a mówiąc że się cieszy z czyjegoś nieszczęścia zwiazanego z Toyką to przesadzasz i to grubo - a chwali niezawodność starszych roczników co cię boli i to mocno. Masz schiza albo jakąś manię podejrzliwości ![]() Ja też ciągle się przekonuję, że stare roczniki Toyot są dobre bo nie mam takich "przebojów" jak wy - właściciele dużo nowszych. Przepraszam cię bardzo, że moja się nie psuje ![]()
Perło mówię do ciebie bo nie uważam, że Michu jest puknięty ![]() PS. Sorry, za błąd literowy - mam nadzieję, że mi wybaczysz, na szybko pisałam ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-11-23 16:00:59 Spoko, spoko. Nowy czy nie, kazdemy płyn (sprzed roku) może zamarznąć, albo dyszka się "od-drożnić" ![]() |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-11-23 16:24:31
![]() ![]() ![]() Niezawodnosc? A czego w wiekszosci dotycza posty na tym forum? Moim zdaniem problemom z Toyotami. Ale pewnie sie myle, jak zwykle, albo oczy mam z koralikow. ![]() Ty juz tez stracilas kontakt z rzeczywistoscia... i to dawno temu. Albo jeszcze nie doroslas - wszystko przed Toba.
Jakie przeboje? O co Ci chodzi? Ja akurat nie mialem zadnych. Uzyje rybko Twoich slow: Przepraszam cie˛ bardzo, z˙e moja sie˛ nie psuje. I badz (puknieta) rybko grzeczna, bo ja tez moge cos milutkiego o Tobie napisac ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-23 19:19:59
Masz oczy z koralików na 100% bo Misiek chwali niezawodność swojej Cariny natomiast ja chwalę niezawodność mojej Corolli. A nowsze modele?? Czasem się psują: tu coś stuka, tam coś wysiądzie - ja mam starą i mogę spać spokojnie. A posty na tym forum nie wszystkie dotyczą problemów - może jesteś urodzonym pesymistą ale są tu też ludzie, którzy sobie swoje Toyki chwalą. ![]()
Nie, spoko, cały czas stąpam twardo po ziemi - no chyba że jak pędzę Toyką wtedy odlatuję ze szczęścia ![]() ![]()
Nie masz żadnych to się ciesz ale często negujesz Toyoty jako dobre auta. Choć zdaje mi się, że nie tak dawno marudziłeś coś na temat swojej Toyki - musiałabym poszukać. Ciekawe co takiego możesz o mnie napisać?? ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2004-11-23 19:35:15 ] |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-11-23 21:42:48 Bzdurna dyskusja nie na temat...
Stare Toyoty się psują i nowe Toyoty się psują, jedne więcej a inne mniej - co tu więcej pisać? Wkurzajace sa te wzajemne animozje miedzy Bartkiem i Miskiem... Prywatne dyskusje typu a moje jest lepsze już chyba są w kazdym mozliwym watku... Ja juz sie boje otwierac lodowke... ![]() [ wiadomość edytowana przez: Pigletto dnia 2004-11-23 21:45:58 ] |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-11-24 09:54:40 Rzeczywiscie mam oczy z koralikow - oto pierwsze z brzegu watki techniczne (no ale czego mialyby w koncu dotyczyc?):
Pigletto ma racje - dyskusje te sa absurdalne i bzdurne i nie ma potrzeby meczyc nimi wszystkich (choc okazalo sie, ze maja wielu fanow) Coz - Misiek nie chcial dac mi swojego maila.... Chociaz moze to i lepiej ![]() ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-24 10:10:50
Zdaje mi się, że po to jest podforum Techniczne aby służyło pomocą innym z problemami. Jak juz pisałam są ludzie, którzy nie kupili nówki ale odkupili od kogoś i te auta maja prawo sie psuć - jeśli nie były właściwie użytkowane. Wyrywasz zdania z kontekstu.
Więc po co tu piszesz skoro są bzdurne a do Miska wyslij priva - co to za problem ![]() [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2004-11-24 10:21:28 ] |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-11-24 12:24:31
Chłopak się jeszcze nie nauczył... A ja sobie tak z boku obserwuje, żeby mnie nikt o nic nie posądzał... do bardzo ciekawych wniosków dochodzę. Pozdrawiam. PS Madzia - szkoda wapna. |
![]() Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | 2004-11-24 13:31:35 Klapsa komuś ![]() ![]() |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-11-24 16:19:41
Nie, nie nauczylem sie - ale Ty wiesz wszystko wiec mi pomoz! A tak wogole, to dla Ciebie "prosze Pana" gowniarzu. I nie zapisuj sie do TKP, dobrze? Bo Madzia juz ten blad popelnila... Zegnam bez zalu. |
![]() MarQs TOYOTA DRIVER Yariska Warszawa | 2004-11-24 19:12:57 LOL ![]() ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-25 06:57:55 My też PAPA bez żalu. A Madzia żałuje że jest w TPK - czekam na polarka (nadal) ![]() |
![]() Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | 2004-11-25 13:23:47 jakby by nie bylo chyba się ktoś za bardzo tutaj zagrzał ![]() takie bzdety to na offtopic. jakoś Bartku zastanwiam sie czy oby napewno 72 przy twoim nicku to data urodzenia. ![]() |