ESPERO w Need For Speed 4 (High Stakes) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to jak sie da w 1 a nieda sie w 2 to tniemy w 1 powiedzcie tylko miejsce i czas a stawie sie swoim bolidem w nocy

Cytat:
2004-12-09 22:51:58, cezariusz pisze:
w 1 da sie ciac po necie jak talala

U mnie nie dało się ciąć po necie

bo trzeba bylo miec jeszcze patcha do ONLINE
TU masz jeden
TU drugi
nie pamietam ale chyba trzeba bylo oba wgrac

No ot jak panowie? wgrywamy te pache i gramy w 1 czesc?

Cytat:
2004-12-10 15:21:06, cezariusz pisze:
bo trzeba bylo miec jeszcze patcha do ONLINE TU masz jeden TU drugi nie pamietam ale chyba trzeba bylo oba wgrac

Dzięki bardzo, juz ściągnąłem pliczki. Ale dopiero zaczne się bawić w U1 przez neta, gdy U2 skończe.

Mam pytanie względem Need For Speed Underground 2 - czy wiecie jak wykasowywać samochody ?? Tzn. mam dwa, a chciałbym mieć tylko jeden - jak wykasowac (sprzedać) ten drugi ??

Na tym to pewnie fajnie można poszaleć:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37046473

ps. sorry, za 3 posty pod rząd

No i zaszalałem i przeszedłem Undera 2

ps.no to już 4 post pod rząd, ale ostatni był 14, a dziś 25

Cytat:
Mam pytanie względem Need For Speed Underground 2 - czy wiecie jak wykasowywać samochody ?? Tzn. mam dwa, a chciałbym mieć tylko jeden - jak wykasowac (sprzedać) ten drugi ??

Z tego co sie orientuje to sprzedac sie nie da mozna tylko wymieniac na inne
A teraz ja mam pytanko przelazlem cala gre ztn ostani (chyba ostani) wyscig stym lysym batonem i pokazal mi sie sms z gratulacjami ale: patrze w tabele a tam 71 %
why the fuck is 71%
zadne nowe wyscigi mi sie nie pojawily, a ja nawet nie mam kasy aby sobie subaru stunigowac

Cytat:
2004-12-26 00:38:06, LUK18 pisze:
Z tego co sie orientuje to sprzedac sie nie da mozna tylko wymieniac na inne A teraz ja mam pytanko przelazlem cala gre ztn ostani (chyba ostani) wyscig stym lysym batonem i pokazal mi sie sms z gratulacjami ale: patrze w tabele a tam 71 % why the fuck is 71% zadne nowe wyscigi mi sie nie pojawily, a ja nawet nie mam kasy aby sobie subaru stunigowac

Musisz po mieście troche pojeździć i poznajdujesz dużo ukrytych wyścigów, których na mapie nie ma, a poza tym ścigaj się ze wszystkim z którymi się tylko da i bedziesz miał 100% A ! możesz też kupić SUV'a to dla niego będziesz miał pare misji.

[ wiadomość edytowana przez: NoRbErT84 dnia 2004-12-26 12:09:15 ]

Właśnie 3 raz przeszedłem Undera 2 - znudził mi się właśnie

To co panowie robimy małe zawodu w Undera 1 przez neta ?!

Ja sobie zaraz zainstaluje go i powrzucam patche !

Cholercia, jednak nie zagram wrr... CD2 mam tak zrysowany, że nie CD-ROM nie chce go nawet przeczytać wrrr....

[ wiadomość edytowana przez: NoRbErT84 dnia 2005-01-23 19:14:27 ]