Chcecie zmian na stołkach ??? - Strona 2

Ankieta: Czy nadal mam być Moderatorem... ?
Tak
Nie... Won

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-12-10 12:28:29, cezariusz pisze:
czekaj no ty niech ja cie gdzies trafie to ja ci dam geriavit jeszce ci testosteronu by zabraklo zobaczysz jak cie zloje w NFS to sam bedziesz bral geriavit [ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-12-10 12:29:58 ]

ROTFL

Ale pomysł z kimś trzecim był całkiem całkiem. Proponuję kogoś "statecznego" dla zrównoważenia tych dwóch Zwyroli Cezariusz??

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-12-10 12:44:59 ]

Cezariusz.

Dawno proponowałem

Cytat:
2004-12-10 12:42:55, Walus pisze:
Ale pomysł z kimś trzecim był całkiem całkiem. Proponuję kogoś "statecznego" dla zrównoważenia tych dwóch Zwyroli Cezariusz??

To może jeszcze jedna ankieta w której każdy będzie mógł oddać swój głos na konkretnego kandydata.
No i może nie zamykać ankiety przez tydzień, Hm... a może dwa?

A ja mam taka propozycje niech JACO i CEZARIUSZ napisza co chaz robic dla klubu tzn to chca ulepszyc na stronce i jakie zmiany wprowadzic. Normalna kampania wyborcza a potem strzeli sie ankiete i oddamy po swoim glosie na danego kandydata. Moze tak byc?

To mnie już nikt niezauważa... aaaa... boicie się aktywnej opozycji. I złomiaka umyłem - cały czas myślałem, że mam trójkolorowy - poniżej listew biały, powyżej popielaty, a na dachu czarny.

Cytat:
2004-12-10 12:57:53, piotr-ek pisze:
To mnie już nikt niezauważa... aaaa... boicie się aktywnej opozycji. I złomiaka umyłem - cały czas myślałem, że mam trójkolorowy - poniżej listew biały, powyżej popielaty, a na dachu czarny.

Jak to?
Przecie jesteś na liście moich kandydatów.

Piotr-ek na prezydenta!!!
Możesz startować, może będzie lepiej. (Tylko komu?)

Czy mi sie zdaje czy piotrek sie zmienia? umyl samochod ijakis taki milszy jest? w sumie jak nasi politycy gdy dochodzi do wyborow

Cytat:
2004-12-10 12:57:53, piotr-ek pisze:
... boicie się aktywnej opozycji...

Mój Ty Juszczenko

Cytat:
2004-12-10 13:03:58, Bartek1112 pisze:
jakis taki milszy jest? w sumie jak nasi politycy gdy dochodzi do wyborow

Hmmm... pracowało się Tu i Ówdzie

Jestem za tym, żeby -JACO- został mod.

Jeżeli -JACO- nie zechciałby zostać Modem to ja wysuwam kandydature Łukasza G.

[ wiadomość edytowana przez: NoRbErT84 dnia 2004-12-10 13:43:50 ]

i ja tez

Myśle że JACO był by najlepszym kandydatem na moderatora forum... dlaczego:
1. 25 lat (wiek w sam raz, nie za stary, nie za młody)
2. Bardzo aktywny na forum (nie wiem jak on to robi, pomimo że pracuje, ma żonę i dziecko, to non-stop go tu widzę)
3. Chłopak spokojny i opanowany (nigdy jeszcze nie widziałem aby na forum udało się komuś wyprowadzić go z równowagi, zawsze uśmiechnięty, nigdy nie przeklina itp..)

Tylko chwilka, chwilka...
Co ze stroną klubową? Bo forum a strona klubowa, to dwie odmienne sprawy?
Czy pozostałe osoby których kandydatury zostały tu zgłoszone, potrafiły by aktualizować i ulepszać stronę klubową? Czy mają na ten temat jakieś pojęcie?

Mają - bladoróżowe - efekty znajdziecie TUTAJ i TUTAJ - niestety właściciel strony ją trochę już skopał

Cytat:
2004-12-10 13:58:22, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Tylko chwilka, chwilka... Co ze stroną klubową? Bo forum a strona klubowa, to dwie odmienne sprawy? Czy pozostałe osoby których kandydatury zostały tu zgłoszone, potrafiły by aktualizować i ulepszać stronę klubową? Czy mają na ten temat jakieś pojęcie?

Dlatego własnie swoją kandydaturę potraktowałem tak jak potraktowałem - niestety moje kontakty z kompem ograniczają się do prostej obsługi podstawowych programów pakietu windows i office, a poza tym naprawdę nie bardzo mam na to czas.....

Cytat:
Dlatego własnie swoją kandydaturę potraktowałem tak jak potraktowałem

No własnie...
Bo administrowanie strony klubowej (w przeciwieństwie do administrowania forum) wymaga dwa razy więcej czasu i trzy razy więcej umiejętności...

Mysle ze Jacus dal by rade i wiedzial by co mial by zrobic. Zreszta on ma dojcie do specow komputerowcow z tvn wiec niebylo by problemu poradzic sobie z tym

Myślę, że jest tu pewne rozwiązanie.

Ćwikus nie ma czasu na regularne zaglądanie na forum, więc na moderatora forum się nie nadaje.
Zna za to świetnie HTML'a, więc mógłby zostać administratorem strony (jej aktualizacja nie wymaga ciągłej obecności na forum).

Cytat:
2004-12-10 14:11:06, ŁUKASZ_GAJER pisze:
No własnie... Bo administrowanie strony klubowej (w przeciwieństwie do administrowania forum) wymaga dwa razy więcej czasu i trzy razy więcej umiejętności...

Moment, moment...
Ale czy nie można wybrać kogoś dodatkowego do administrowania forum, osoby która jest stateczna i poważna i tu obstawiam kogoś po 30. I tu widzę Cezariusza, lub Walus'a, bo podobają mi się jego wypowiedzi.
A do administrowania stroną klkubową wybrać kogoś kto często bywa na zlotach i lubi bawić się w HTMLu, PHP, Jawa itp, itd...
I właśnie tu widzę Ciebie Łukaszu.

Cytat:
2004-12-10 14:16:24, -JACO- pisze:
Zna za to świetnie HTML'a, więc mógłby zostać administratorem strony (jej aktualizacja nie wymaga ciągłej obecności na forum).

Aleś mnie JACO rozśmieszył. I będziesz miał tak jak teraz - aktualizację co pół roku z dokładnością do roku.