Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2004-12-10 15:50:22 |
![]() stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2004-12-10 15:50:25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-10 15:50:29 OWZ z szacunkiem i bez obrazy bo nie o to tu chodzi...ale pomysl jedzie taki koles na ten wyscig 1.4 mili tym Audi po co?? PRZYSZPANOWAC. No ale juz sie wypowiedzialem. RESPECT |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2004-12-10 15:51:48
na prawde juz ostatni moj post tutaj. a moze chce sie poscigac po prostu? acha i jazda na 1/4 mili wcale nie jest taka ptosta jak Ci sie wydaje.... |
ulik87 900tka Nałęczów | 2004-12-10 15:52:19 a ja to widze inaczej...nie chce podpasc...ale raz juz se zbuntowalem i nie zaluje!!! po prostu jak koles wjebal w fure [za zarobione przez siebie peniazki] duuuzo kaski...no to nie pojedzie chyba z tym na kjs nie[bo jak ty wylecisz z drogi malarem albo zaliczysz slup to naprawisz furke za cene zderzaka do merola]??!!...wiec jak chce pokazac samochod i sprawdzic moc to jedzie na 1/4 mili...bo w sumie co daloby mu te 300 KM na kjsie skoro tam liczy sie umiejetnosc jarzmienia fury w zakretach...zreszta 300 konnego byka chyba troudniej opanowac nic 40 konnego malarka =D...ciekawe czy jak w byscie mieli w ch...kasy to czy kupilibyscie sobie 126? a potem z nowym merolem wybrali sie na kjs?...po prostu nikomu nie ublizajac 1/4 mili jest dla kasiastych...a kjski itp. sa dla kochajacych jazde z niezbyt duzym budzetem...kazdemu jednak nalezy sie szacunek i wg mnie porownanie do malpy jest bardzo nie na miejscu...ciekaw jestem gdyby tobie dali ta supre 600KM i kazali scignac sie z corvettką to czy dalbys rade... ![]() ![]() |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-12-10 15:54:43 Oj tam... Kazdy lubi to co lubi a jak nie lubi to nie polubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-10 15:55:04 okej mysle ze tez juz wiecej nic niedodaje...kazdy mysli swoje;p |
![]() 2Rotor F&F Wolny Słuchacz :) Rotary wannabe... Toruń | 2004-12-10 15:56:24
To fajnie ze mnie uświadomiłeś że w rajdach można popełniać błędy a w jeździe po prostej nie, dziękuję wybawco ![]() |
![]() KaJaWRC Toruń | 2004-12-10 16:03:45 To sie zadyma zrobila ![]() |
![]() Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-12-10 16:05:20 hehe to forum jest i ludzie sie wypowiadaja.....zawsze jest czego sie dowiedziec;p np o sobie;] |
![]() ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-12-10 16:05:29 ta dyskusja do niczego nie prowadzi..
jezeli juz porownujesz budzety miszczostf polski w jezdzie na wprost (tudziez dla nie umiejacych skrecac) to porownaj to z budzetem RSMP a nie KJSow ![]() w sumie to trzeba chlopakom z mistrzostw powiedziec ze jak leca takim lancerem po lesie i sie porysuje albo poobija tudziez urwa zawias to w sumie bezsensu bo przy jezdzie na wporst po dragstripie (ktorych w polsce i tak nie ma) nic im sie nie stanie.. zajebisty topik zobaczymy co jeszcze ludzie wymysla ![]() |
![]() CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2004-12-10 16:06:37 Miałem nic niepisać no ale nie moge.
1/4 mili wymaga takich samych umijetnisci jak kjs'y/rajdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo dla tego Pana ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: carvmachine dnia 2004-12-10 16:07:30 ] |
![]() Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2004-12-10 17:17:39 to ja tylko wtrace dwa grosze.zanim ten temat zablokuje.najlepiej opisal to kiedys gosc na necie ktory mial prywatna strone o wyscigach na 1/4 mili:"zawsze marzylem o tym zeby sie scigac,ale nigdy nie umialem jezdzic porzadnie.i nagle trafila do nas moda na wyscigi rownolegle.to bylo dla mnie zbawienie".mysle ze to kwituje wszystko.a juz kropke pod tym zdaniem postawil colin mcrae,ktorego cytat zna co drugi rajdowiec:"proste sa dla szybkiech samochodow,a zakrety dla szybkich kierowcow".poza tym zanalizujcie skad sie wziela moda na te wyscigi:ze stanów.bo amerykanie przez 100 lat nie umieli zrobic auta ktore potrafi sie sprawnie poruszac w zakretach.to byly wyscigi dla ich musclecarow,ktore tylko na wprost umialy jezdzic bo do zakrecania sie nie nadawaly.a moje zdanie jest takie:jak ktos sobie chce sprawdzic moc,to jedzie na hamownie.a jak chce sie sprawdzic jako kierowca to startuje w supersprincie.jak chce sobie udowodnic ze jest lepszy niz skrzynia biegów automatyczna to jedzie na pas startowy.pozdrawiam i koniec tematu |