| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 19:02:35
to od czego masz korbę wywinduj się do góry na siedzeniu, tylko uważaj bo możesz się poczuć jak wolnylogin i odczuć ciasnote. |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 19:35:35
wolczan co to znaczy pozycja niechlujna, hmm no proszę wolczan i tak oto wymyśliłeś kolejną pozycję. Proszę opisz tą pozycje chciałbym spróbować ze swoją dziewczyną nowe pozycje dość mam tej klasyki seksualnej. |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-01-10 19:44:58 JA mam normalna stope 43 i w cc czesto wciskało mi sie dwa pedały na raz.
Jednak pamietajcie, że cc nie ma konsoli środkowej i można sobie rozłożyć kolana na boki znacznie bardziej niż w espero. Stąd wrażenie większej swobody w cc pod tym względem. Trzeba też pamiętać, że w CC ciasnota wymusza jazdę z rozkraczonymi nogami - troche tym cackiem jeździłem, niezły przecinak |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 19:49:00
Robert S racja w CC musisz nogi rozkroczyć bo fotela do tyłu nie przesuniesz, a w esperaku nie ma potrzeby rozkraku gdyż fotel można spokojnie do tyłu dalej przesunąć I do czego doszliśmy wolnylogin: W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! [ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-10 19:52:54 ] |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 20:29:03 Moja nowa sygnaturka: W ESPERAKU NIE MA POTRZEBY ROZKRAKU!!! co wy na to?
Ale mnie ten temat rozbawił [ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-10 20:30:33 ] |
werkid Espero 1,8 CD + LPG Thorn | 2005-01-10 20:55:05
ja cały czas jeżdżę w glanach i ani razu nie udało mi się wcisnąć dwóch pedałów |
Marespero Deawoo Espero 1.5 DOHC Kraków | 2005-01-10 21:16:06
werkid w Espero nie naciśniesz dwóch pedałów [ wiadomość edytowana przez: Marespero dnia 2005-01-10 21:19:07 ] |
maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-01-10 21:55:21
A założymy się .... |
werkid Espero 1,8 CD + LPG Thorn | 2005-01-10 21:58:42 daję stówę, że wcisnę |
wolczan Toyota Avensis T22FL ... JELENIA GÓRA | 2005-01-10 22:04:04
MARESPERO chcialbym ci pogratulowac orginalnego poczucia humoru... |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2005-01-10 23:20:34 Marespero....wyloozuj
ja rowniez jestem zdania ze espero to duze auto, ale nie przesadzajmy z ta iloscia miejsca, z reszta kazdy lubi inna pozycje za kierownica i kazdy ma inne odczucia co do tego samego auta i nie rozumiem ze tak zes sie tak zestresował chłopie |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-01-10 23:34:12 Ja jakis specjalnie duzy nie jestem - 179cm i jako kierowca nie narzekam na ilosc miejsca, chciaz przyznac musze, ze na poczatku przeszkadzala mi konsola, a wlasciwie mojej prawej nodze. Nie wiem tez jak sprawa wygladalaby gdybym nie mial wysiedzianego lewego boku fotela. W kazdym badz razie jako kierowca nie narzekam. Natomiast kiedy musze jechac na fotelu pasazera strasznie mnie wkurza konsola, bo bardziej zachodzi na fotel niz z lewej strony i caly czas nie moge usiasc wygodnie... |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-01-10 23:35:49 Witam.
Mam 192 cm wzrostu i 46 nr buta. Czasem nacisnę dwa pedały na raz ale komu to przeszkadza? Natomiast jadę w rozkroku i opieram nogę o środkową konsole, a o co mam opierać. W Esperalu siedzi się jak w wannie Kobar |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-01-10 23:50:59 gdzie tam wam malo miejsca jest. Moja dziewczyna jak wsiada to mowi ojejlku jak tu tuzo miejsca jest" z przodu a z tylu to juz wogole. Dla mnie gitara jest |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-01-11 01:37:23 nie rozumiem tego tematu z jednego prostego powodu..jak mozna pytac czy w espero jest ciasno czy nie?? przeciez to kazdy sam ocenia..kon jaki jest kazdy widzi..wsiadasz do samochodu i szukasz sobie wygodnej pozycji jesli nie mozesz znalezc to widac samochod nie dla ciebie..moim zdaniem faktycznie nawyki z cc powoduja ze mozesz czuc sie nieswoja na poczatku ale gwarantuje ze po kilku godzinach jazdy kiedy juz zapomnisz o cc to zlego slowa na ilosc miejsca nie powiesz idz i kupuj...hehe pojawi sie pewnie od razu mnostwo nowych topicow w stylu "podswietlenie przelacznikow" albo "wolno dzialajace szyby co robic??"..tylko poczytaj najpierw archiwum jakby co |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-01-11 07:27:13 Dużo osób próbuje porównać tu Espero z CC. No może nie tyle porównać te modele (bo raczej to jest trudne) ale wrażenia. Moim poprzednim samochodem również było CC. Ale na całe szczęście był to model z silnikiem 903. Więc teraz kilka moich refleksji. Espero chciałem kupić, bo mi się podobało, w grę wchodziła również Xantia, ale ta cena. Jak pierwszy raz wsiadłem do Esperacza, to trochu zgłupiałem. Oczywiście jeździłem wcześniej większymi samochodami (Partner, Eskort, Astra, Siena, Punto itp.) Ale w Espero siedzi się bardzo nisko i wszechstronnie (cokolwiek to znaczy). Prawdę powiedziawszy to nie wiedziałem, co zrobić z nogami, Ale dla tego, że nie miałem, o co oprzeć lewej nogi i w końcu mogłem je wyprostować. Teraz jak wsiadam do CC (jest jeszcze taki wynalazek u nas w firmie) to mam klaustrofobie i wrażenie, jak bym siedział na taborecie. A i jeszcze informacja dla tych którzy twierdzą, że CC to nie jest samochód. Panowie! Proponuję pojeździć CC900 lub CC1100, na centrum miasta to jest idealne autko. Pamiętam, jak kupiłem moją Esperynkę w Wawie, mój brat wracał moim CC903 (41KM) i na krótkich odcinkach po mieście mieszał mnie jak tylko chciał, ale na trasie to ja byłem górą. Więc pamiętajmy każde autko jest piękne i najlepsze dla swojego właściciela, a i każde ma swoją duszę, więc co za tym idzie każde jest inne. Pozdrawiam Zakochany w swoim Esperaczku Kisztan |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-01-11 07:55:14 Eeeee tam, bajki co niektórzy opowiadają. Ja mam 2m wzrostu (rano, bo potem się kurczę Zgodze się co do jednego-zdarza się że wcisnę dwa pedały jednocześnie, ale jest to sporadyczne, kwestia wyczucia i oczywiście obuwia (noszę 46). Nogi mi się nie męczą jak jeżdżę, myślę oczywiście o normalnej jeździe a nie w korkach. Bardzo odpowiada mi wyprofilowanie po lewej stronie gdzie spokojnie trzymam swoją lewą goleń. Mam 1,5 bez regulacji wysokości kierownicy. |
wolnylogin Espandryl Kraków | 2005-01-11 13:02:51
Taki wlasnie mam zamiar kupic. Bylem w komisie i przymierzylem sie do 1.8 z regulacja kierownicy, wiec to nie do konca to samo, ale innego nie bylo. Po opuszczeniu siedzenia jest lepiej niz poprzednio. Nada zupelnie inaczej niz w CC, ale da sie siedziec, reszta to pewnie kwestia przyzwyczajenia. q |
Pawol Nubira 1.6 SX kombi ... Wrocław | 2005-01-11 13:35:09 TO moze jakiś klub dryblasów... JA mam 193 i siedzi się spoko |