MotoNews.pl

PLAGIAT !!!! - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A co sadzicie o wrzuceniu samega zdjecia tego fuckera na forum OKP ?? Moze ktos pozna ta morde. Bo adres strony moze nic nie mowic nawet tym ktorzy wiedza kto to jest.

Jest tylko jedno ale... nie ma 100% pewnosci, ze zdjecie przedstawia "naszego mutanta"...

Faktycznie koleś sobie w kule poleciał.... Poza tym albo robił tą stronę w godzinę, albo jest beznadziejny w te klocki...
Ale zżynanie od Urg'a i ze strony OKP to mu wychodzi
No nic..... na głupotę nie ma lekarstwa.....
Splamił się wśród członków OKP i według mnie można ich o tym incydencie powiadomić, a jakże

Dramar ma rację! Nie wiadomo, czy koleś na zdjęciu to autor strony. Nie popadajmy w skrajności!

Myślę, że lepiej pgadać z dobrym hackerem, żeby zobaczył od strony serwera kto za tym stoi i ewentualnie zdjął mu ze strony własność URG'a, albo dopisał info o tym, że treść jest zerżnięta ze strony LOB (z linkiem - będzie reklama) bez zgody autora. Niestety nie znam nikogo takiego...

podejmuję działania w tej kwestii, zaczynam szukać odpowiedniego człowieka..... dam znać czy coś będą w stanie zrobić

Pozdrawiam

..a więc dwie sprawy...ci, których ja znam nie są w stanie nic zrobić ...stronka jest na onecie(podczas otwierania strony pojawia się napis na pasku explorera poczta onet), możemy ewentualnie wysłać maila do administratorów prv z informacja o zaistniałej sytuacji "kradzieży" - powinni zareagować...

sprawa II to zdjęcie rozwalonej Omki pochodzi z jego strony....??? czy jest tak szybki.....??? nie dajmy mu satysfakcji....i nie dotykajmy "jego" rzeczy - to moja propozycj

przemyślcie.... a może urg jako admin prv - ki powinien napisać do adminków z onetu....??

Muszę sprostować, strona jest umieszczona na serwerze pnet.pl a nie onet.pl.

[root@Proxy root]# nslookup poczta.pnet.pl

Server: 212.244.24.30
Address: 212.244.24.30#53

Non-authoritative answer:
Name: poczta.pnet.pl
Address: 213.241.51.60 - onet ma inny zakres IP.

Użytkownik ma ID errorr. A właścicielem domeny, a jak się domyślam również serwera na którym stoi jest:

Wynik poszukiwań

Domena:
pnet.pl

Dysponent domeny:
POLTRONIC.PL SP. Z O.O.

Adres:
UL.SW. WINCENTEGO 9 50-252 WROCLAW

Data rejestracji:
1999-03-09

Serwer nazw:
ns.poltronic.net [213.241.51.13]

Serwer nazw:
ns1.poltronic.net [213.241.51.34]

Zgodnie z tym co wypisał w źródle indexu nazywa się Karol Robak:

meta name=author content="karol robak"

Jeśli ktoś się domyśla miejscowości w której gość może mieszkać, to wystarzczy zajrzeć na http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp i tajemniczy frajer przestaje być tajemniczy.

PS. We Wrocławiu znalazłem tylko jednego !

*** Gomall ***

[ wiadomość edytowana przez: Gomall dnia 2003-02-04 13:10:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: Gomall dnia 2003-02-04 13:11:43 ]

MAM GNOJA!

KAROL ROBAK
STALOWA WOLA
OKP #66 OD 5.03.2002

omega 2.0 z '90

i najlepsze na koniec - myślisz koleś że jesteś niewidzialny?
numer rejestracyjny: RST L299 , nie ma zmiłuj

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !
>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

No to dawaj chujka na blat...

chyle czoła Panowie ....to co teraz list gończy....???

btw, tak troche z innej beczki osłabił mnie gnojek licznikiem na swojej stronie ni mniej ni wiecej tylko 18800 buahaaaaaaaaaaaaaaaa!
a wpisałeś przedtem 18700 ?
niektórzy to mają kompleksy, ciekawe czy omegę sprawił sobie bo ma małego w gaciach ?

a tak z jeszcze innej beczułki: jutro z rańca macie na stronie LOB miły dla oka prezencik - opowieści spod palmy czyli Chevrolet Omega z Brazylii, obiecanki cacanki ale w końcu się zebrałem. W poczekalni czeka już krótki materiał o Omedze B Caravan, tradycyjna setka nowych zdjęć z netu + foto maine familien und maine omega and zaczynam szukać czegoś o Senatorze kombi - Robert mnie zmobilizował

starosłowiańskim CANIBALIZAR OMEGA DE LUXO ESTILO !!!

To kiedy rusza rybryka " Nasze furki" ?? Bo ja dzisiaj odbieram swoja Bestyjke od kosmetyczki

Zdjecia wysle Ci mailem.

w menu na stronie LOB taka pozycja juz istnieje. przeniosę poprzednie zdjecia + to co przyslecie

i jeszcze końcówka do wszystkim znanego gnojka, jak ktoś moze podzwonic za darmo i sprawdzić typu - "Dzień dobry czy zastałem Karola - to znamy numer gnoja: oto lista:Agata Robak

1. al. Jana Pawła II
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
powiat: stalowowolski
tel: (15) 844-11-38

Andrzej Robak

2. ul. Wojska Polskiego
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 842-51-25

Bogusław Robak

3. ul. Stefana Czarnieckiego
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 843-24-49

Genowefa Robak

4. ul. Gen. Leopolda Okulickiego
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 844-42-21

Józef Robak

5. al. Jana Pawła II
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 842-58-51

Marian Robak

6. ul. Ks. Jerzego Popiełuszki
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 842-39-70

Zdzisław Robak

7. ul. Wojska Polskiego
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 844-12-66

Zofia Robak

8. ul. Gen. Leopolda Okulickiego
Stalowa Wola,
woj. podkarpackie
tel: (15) 842-99-94

pzdr

debil usunął linka z głównej strony ale i tak zostawił go głebiej. niektórzy to maja najebane eh, żizn takaja