MotoNews.pl

Pompa - reczny hydrauliczny [maluch] - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cena... coś koło 50peelenof bodajże...

Pompa do skody 65 zł wiem bo barek zamawiał wczoraj...
Aktualnie brak na składzie trzeba czekać....

W zależności od tego w jaki sposób zrobisz dzwignie do ręcznego musisz zrobić tez coś w rodzaju ogranicznika, tak aby w czasie mocniejszego chamowania tak jak juz było pisane tłoczek nie mógł zostać wypchnięty z pompy, bo samo zabezpieczenie nie daje rady

Cytat:
2005-02-26 22:43:40, Szymek-Max pisze:
W zależności od tego w jaki sposób zrobisz dzwignie do ręcznego musisz zrobić tez coś w rodzaju ogranicznika, tak aby w czasie mocniejszego chamowania tak jak juz było pisane tłoczek nie mógł zostać wypchnięty z pompy, bo samo zabezpieczenie nie daje rady

przepraszam za OT ale masz więcej fotek tej swojej białej rakiety z profilu bo ona jest po prostu......no po prostu jest mega piękna

dzięki za odpowiedzi ale to co mi powiedzieliście to i tak juz wiedziałem. Chodzi mi dokładnie w którą strone sie puszcza obieg w pompie, czy może jest to obojętne? tzn. puszczam przewód od normalnej pompy i nie wiem w którą dziure w pompie od ręcznego go wpinam.

jaka to jest dokładnie pompa z skody ?? z jakiej i z czego ??? Pozdro

Cytat:
2005-02-26 22:55:47, owz pisze:
przepraszam za OT ale masz więcej fotek tej swojej białej rakiety z profilu bo ona jest po prostu......no po prostu jest mega piękna

a wiesz o tym że istnieją ludzie którzy jej nie lubią

Cytat:
2005-02-25 23:02:17, qrdesz pisze:
ja mam inne pytanie co do hydraulicznego. Jak sie w to podpiąć? w którą stronę puścic obieg przez pompe? o to mi chodzi dzięki

Cytat:
2005-02-25 23:34:27, eLMo126 pisze:
Przewod idacy od pompy hamulcowej "glownej" wpinasz jakby zamiast zbiorniczka plynu przy pompie od recznego, a wyjscie do trojnika z tylu

Niejano napisalem czy kolega przegapil?

tym co jej nie lubią to sie dziwie bo szymon max władował w ten sprzęt kupe kasy i czasu a efekt jest super. miałem przyjemność ogladać to z bliska. normalnie 126p "p" jak poezja

Cytat:
2005-02-28 16:34:24, bizer1 pisze:
tym co jej nie lubią to sie dziwie bo szymon max władował w ten sprzęt kupe kasy i czasu a efekt jest super. miałem przyjemność ogladać to z bliska. normalnie 126p "p" jak poezja

dla tych którzy jeszcze chcą się troche pozachwycać nad Białym maluszkiem polecam post MALUSZEK, ktory specjalnie dla was odświeżyłam
Maluszek, rzeczywiście jest śliczny, wiem ile i czego władował Szymek i ja mam tą przyyjemność poruszać się nim od czasu do czasu i stwierdzam że go nie lubie tak jak on mnie nie lubi

podejrzewam ze w okresie prac nad kaszlem więcej czasu poświęcał maluchowi niż tobie i za to go nie lubisz rozumiem to chociaż kobietą nie jestem

Cytat:
2005-02-28 17:16:51, bizer1 pisze:
podejrzewam ze w okresie prac nad kaszlem więcej czasu poświęcał maluchowi niż tobie i za to go nie lubisz rozumiem to chociaż kobietą nie jestem

nieee,niestety pudło, nie lubie go i już powodów mam co najmniej 4 zdecydowanie wole zielonego kaszelka