Sklep Polena:) - www.autolada.prv.pl - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
POLEN całkiem pozytywne rozwiązanie ze sklepem.Mam tylko pytanie czy do2104 znalazłbyś coś na tylną klapę i jak drogie by to było.

Ciesze sie ,ze Polen zdecydował sie na otwarcie "klubowego" sklepiku (choc sam sklep w Bytomiu zna juz wielu z nas). Mam nadzieję,że wszyscy będą zadowoleni i będziemy korzystac z jego usług
No i ta oferta dodatków tuningowych- pieknie
Pozdrówki i życzę sukcesów
Paweł

Polen podaj przyblizone cenny elementow tuningowych.

Na tej stronie brakuje jednak podstawowej oferty cenowej. Oraz informacji zwiazanych z zakupem wysylkowym. Jak mozna realizowac sprzedaz przez internet lub telefon i ile to by kosztowalo wtedy. Pewnie Polen niedlugo poda nam te informacje.

I pozdrawiam,
Przemek

Uzupelnilem oferte tuningowa do samary, lady 2101-2107 i nivy.gorzej jest z 110 ale cos moze sie pojawi w przyszlosci.
zapraszam wszystkich www.autolada.prv.pl
jezeli chodzi o ceny to bede was informowal o nich przez telefon lub internet, dlatego ze dla klubowiczow sa nizsze ceny a strona jak by nie bylo jest ogolno dostepna.
dla mieszkajacych w dalszych czesciach polski wysylam poczta za pobraniem.
pozrowienia

ale Polen jesteś okrutny!
Przedstawiasz Swoją ofertę w środku sezonu urlopowego..
..I jak ja mam żonie powiedzieć, że chcę pojechać do Ciebie po np. kierownicę, zamiast z nią na wakacje do Wiednia...
- Przeciez spałbym w Ładzie do Bożego Narodzenia!!!

Hej, Polen!
Nie masz części do starszych Ład, konkretnie 2106?
Pozdr.R
bo miałbym małe zapotrzebowanie...

Witam wszystkich. Polen napisalem do Ciebie ostatnio wiadomosc z prosba o ceny kiklu drobiazgow, nie wiem czy to do Ciebi enie dotarlo, czy nie bardzo masz czas na odpisanie? Jezeli wiesz o co chodzi to prosze odpisz, a jak nie dostales tej wiadomosci to daj znac to Ci jeszcze raz napisze o co konkretnie mi chodzilo.

Pozdrowienia z wakacji - Kid

No wlasnie. ...
Brak cen przy podanym asortymencie sprzedazy w znacznym stopniu ogranicza atrakcyjnosc tej oferty. Polen? Dodaj jeszcze ceny i bedzie git. . ... Bo inaczej, to musimy pytac mail-owo albo dzwonic . Ile kosztuje u Ciebie ten przedni prosty grill do Nivy ... ?

I pozdrawiam,
Przemek

mam maly problem z cenami bo dostawca nie podal mi jeszcze konkretnych cen, tylko przyblizone,ale do 20:00 postaram sie juz podac konkrety.
na forum podam ceny dla klubowiczow,a na stronie nie bede ich podawał.
jezeli chodzi o przedaz wysylkowa to Piotr z Krakowa dal dobry pomysl, a mianowicie ze podam konto na ktore bedziecie mogli wysylac pieniadze a ja po otrzymaniu bede wysylal. do ceny bedzie dodany koszt przesylki. powinno to wyjsc taniej niz za pobraniem przez poczte. tylko ze musicie mi za ufac.

PUM czesci do 2106 mam a co konkretnie potrzebujesz?

KID napisz jeszcze raz o co ci chodzilo bo chyba nie doszlo.

oto niektore ceny, w przyszlym tygodniu powinny byc juz wszystkie:

ŁADA NIVA

1. Atrapa przednia - 220zl
2. Rama przednia rozkładana
3. Rama przednia fabryczna (zachodząca lekko na boki)
4. Rama przednia dolna
5. Rama tylna na koło zapasowe
6. Rama tylna + hak
7. Progi ozdobne - rury – 570zl
8. Kierownica "nowego typu" – 200zl
9. Nakładka wewnętrzna progu – ozdobna – 40zl
10. Wlot powietrza boczny (srebrny i czarny)
11. Wlot maski - 70
12. Nakładka ozdobna lampy tylnej
13. Osłona ozdobna błotnika połączona spojlerem progowym
14. Nakładka na próg
15. Nakładka nadkola wąska kpl. – 190zl
16. Nakładka nadkola szeroka kpl – 205zl
17. Felga aluminiowa – 550zl
18. Opona terenowa "205" – 330zl
19. Spojler na dach z lampą STOP - 200

ŁADA SAMARA

1. Atrapa między światła 21093 – 70zl
2. Atrapa zachodząca na reflektory – 21093 – 145zl
3. Atrapa z noskiem zachodząca na reflektory – 2108 – 160zl
4. Klosze na przednie kierunkowskazy – 13zl
5. Podkładka pod klamkę – przód i tył szt. – 10zl
6. Kierownica – 160zl
7. Korbka do podnoszenia szyby metalowa – 10zl
8. Osłona ozdobna błotnika połączona spojlerem progowym 220zl
8. Rama przednia metalowa – 350zl
9. Owiewka pokrywy bagażnika – 18zl
10. Kieszeń boczna drzwi przednich
11. Nakładka zamka tylnej klapy
12. Gałka skrzyni biegów – 40zl
13 . Nakładka między lampy 40zl
14. Listwy ozdobne drzwiowe (czerwone i srebrbne) – 75zl
15. Nakładka na próg
16. Spojler z lampą STOP (sedan)
17. Spojler z lampa STOP(3- 5-drzwioy) – 210zl

ŁADA 2101 - 2107

1. Kierownica – 160zl
2. Korbka do podnoszenia szyby metalowa -10zl
3. Nakładka między lampy
4. Nawiew na maskę (2 szt.) - 22zl
5. Nakładka nadkola 4 szt. – 190zl
6. Kieszeń boczna drzwi przednich L/P – 85zl
7. Spojler z lampą STOP – 150zl

przy nie ktorych rzeczach moze uda sie jeszcze cos sposcic.

Cześć Polen - sorki za zamet ztymi białymi kloszami ale udało mi sie dorwać je w Krakowie. Niedługo mam nadzieję wpaść do Twojego sklepiku.
Pozdrawiam
Paweł
Panowie - mysle, że mozecie zaufac naszemu klubowemu koledze i włascicielowi pierwszego"klubowego"sklepu internetowego. Piotrus miał dobry pomysł ztym kontem , bo wiem co znaczy odbierac dziesiątki przekazów po dwadzieścia złotych co drugi dzień(za koszulki)Listonosz juz sie ode mnie na ulicy odwraca))
Paweł

Witam ponownie!
Polen dzieki za umieszczenie cen na forum, to znacznie ulatwi sprawe. Nie jest tak zle jak sie spodziewalem, myslalem ze te czesci "tuningowe" beda duzo drozsze, moze po wakacjach na cos sie zdecyduje. Co do tego o czym do Ciebie pisalem to wiekszosc juz wiem, jeszcze mnie interesowaly te kieszenie na drzwi ale to spokojnie poczekam az bedziesz znam ceny. Licze ze wtedy to uzupelnisz tez na forum, tak bedzie najprosciej.
Pozdrawiam wszystkich goraco z goracej Francji
PS Niestety moja LADnA nie mogla tu ze mna przyjechac bo musialem tu szybko dotrzec, ale moze w przyszlym roku ja tu zabiore

Hej, Polen!
Dzięki. Ja potrzebuję głównie elementy zawieszenia i parę pierdół. Mam wszystko na dyskietce, ale zapomniałem. Wyślę Ci na priva, ale poczekam do soboty, bo mechanik mi powie, co wymieniać, a co nie...
A jeśli istnieją metalowe korbki do opuszczania szyb w drzwiach, to biorę na pewno komplet, bo niedawno w Wągrowcu pewna raszpla mi urwała w drzwiach z przodu i się bardzo wk...m bo mi to przeszkadza.
R

ja myślę że na korbki metalowe wielu się skusi

faktycznie, te plastikowe to juz mi sie chyba dwie urwaly.
Jasiu

Witam Polen to znowu ja
Dowiedzialem sie ze masz w sklepie rowniez elementy tapicerki do samary i podobno calkiem niedrogo???
Chodzi mi konkretnie o deske rozdzielcza oslone tunelu razem z kanalem doprpwadzajacym powetrze na tyl, kratki nawiewu do deski i kanaly doprowadzajace powietrze do tych kratek. Jezeli masz cos z tego u siebie to napisz prosze w jakiej cenie moglbym to kupic. Dla lepszej orientacji mozesz zobaczyc zdjecie jak to mniej wiecej teraz wyglada Tapicerka Samara Jak na razie mam zalozona nowa wykladzine na podloge, a reszta jak na zdjeciu.
Pozdrawiam i licze na udane interesy

KID postaram sie do poniedzialku poinformowac cie o cenach.

Podaje wam dodatkowo moj numer komorkowy 606167525 i domowy (32)2562260 poniewaz jezeli chodzi o czesci tuningowe to jestem bardziej zorientowany od mojego taty.Na numer sklepu lub komorke taty zamieszczonymi na stronie dzwoncie raczej w sprawach normalnych czesci zamiennych ale jezeli chcecie to dzwoncie tez w sprawach tuningu.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH URLOPOWICZOW - ja niestety nie mam czasu

Hej Polen, dzieki za info, bede spokojnie czekal do poniedzialku na wiesci od Ciebie, zreszta to i tak nie ma pospiechu bo ja bede w Polsce dopiero za jakies 2 tyg i dopiero wtedy sie bede mogl za to zabrac.
Pozdrawiam z wakacji - Kid

wysylam moje dane i numer konta:
Daniel Poleński
ul. Powstańców 36/2
40-038 Katowice
numer konta: 12401330-02004299-2700-211112-001
BANK PEKAO S.A. ODDZIAL I W KATOWICACH. Logo żubr
wplacajac w jakims oddziale tego bako wplata bez prowizji.
przeslanie takich rzeczy jak korbki lub klosze kosztuje dodatkowo 5zl.

KID- nowa kompletna deka rozdzielcz koszytuje az 590zl
oslona tunelu 65zl a kanaly doprowadzajace powietrze na tyl 30zl