| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-05-10 00:51:51
a niby dlaczego uwazasz ze jestem dumny?? zapodalem fotke bo sie zalamalem jak ja zobaczylem... i jak ludzie maja z dziecmi chodzic na mecze jak tak wyglada kibicowanie?? |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-10 01:01:08
trzeba edukować młodzież...jak w szkole zajęć o wychowaniu w rodzinie nie ma |
Wilu | 2005-05-10 16:57:02 myślicie, że to może być manifestacja sprzeciwu wobec skostniałych norm obyczajowych, krępujących dzisiejszą młodzież |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-05-11 09:13:58 Najlepsze, że to są ludzie, dla których nie liczy się klub, tylko mają prosty pretekst żeby komuś ożenić kose, albo siekiera siekiera mu zrobić, lub poprostu sklepać!!!
To jest najbardziej chore!!! Gdyby nie Wisła, Cracovia i inne kluby, to moglibyśmy dostawać za Kuzaja czy Hołka!!! Poprostu ci ludzie zawsze będą tak robić, obojętne czy za klub, czy za coś innego równie bezsensownego!!! Ich powinno się zamknąć i tych, którzy rokują jakieś nadzieje LECZYĆ!!! |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-11 09:22:22 "Cracovia: Wiara, wychowanie, opatrzność i... przekleństwa
Mam nadzieję, że w ogólnym rozrachunku znajdziemy się na 3. miejscu, a jeżeli skończymy na 4., to z Bożą opatrznością, bo któraś drużyna przed nami wywalczy Puchar Polski i zagramy w europejskich pucharach – mówił Krzysztof Przytuła po derbach Krakowa. Jeszcze w pierwszej połowie, gdy sfaulowany przez innego pasiaka młody wiślak Jakub Błaszczykowski wpadł na Przytułę, ten zareagował pełnym miłosierdzia sformułowaniem: „Ty, k…, frajerze j…”. Parę tygodni temu, gdy Marcin Bojarski strzelił gola Legii, uklęknął przy linii bocznej, przeżegnał się, po czym zaprezentował podkoszulek z napisem „Ojcze Święty, dziękuję za wszystko”. – Jestem „Medalikiem” z Częstochowy, tak nas nazywają w Polsce, i jestem człowiekiem religijnym. Tak zostałem wychowany. A moje życie utwierdziło mnie w wierze. Odczuwam, że opatrzność mi pomaga w różnych sytuacjach życiowych. Wiele było takich wydarzeń w moim życiu, kiedy odczułem, że nade mną czuwa Bóg. Nie wierzę w przypadek, wierzę w boską opiekę – mówił później napastnik Cracovii. W miniony piątek chyba rzeczywiście opatrzność nad nim czuwała, bo za odkopnięcie piłki i okrzyk „k…, w piz...” od sędziego Gilewskiego otrzymał tylko żółtą kartkę. Gdy w ostatnich minutach zapytał sędziego asystenta: „k… mać, no co?”, nie ujrzał już nic. Gdzie tu jednak wychowanie, o wierze, papieskich naukach i szacunku bliźniego nie wspominając? Więcej - w "Trybunie"" taa...tylko Kibice |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-11 10:08:49 Po prostu to jest cała Cracovia od kibiców, po pilkarzy i prezesów. Najdziwniejsze jest to że Ci ostatni dają przyzwolenie na takie zachowanie - patrz zachowanie spikera podczas derbowego meczu Wisła Cracovia. Nie pamietam sytuacji takiej zeby spiker podjuszczał kibiców do wzajemnej nienawiści.
Nie będe wspominał o oprawie... |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-05-11 10:18:45 Hmm...A co ma mówienie słów uznanych za niecenzuralne, do wiary w Boga??? Przecież w tym co wkleiłeś Koniu, nie ma nic w stylu, że koleś najpierw mówi, że on to taki wierzący i takie tam, a potem zaczyna jechać po "Najwyższym".
Używa tylko niezbyt kulturalnch słów. Więc nie wiem o co cho...ale przecież Koniu od pewnego czasu lubi robić małe zamieszanka na forum ![]() ![]()
Pooozdro |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-11 15:51:42 Jakby nie wydawał przyzwolenia to nic na meczu by się nie działo..począwszy od odprawy...po spikera etc. ( No spikera to napewno już nie będzie bo PZPN go zapewne zawiesi ale to juz nie dzieło samego prezesa Cracovii. )
Co do kibiców to dobrze wiesz o jakich kibiców chodzi...i niestety w Cracovii ich jest najwięcej...przynajmniej tych czynnych
|
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2005-05-11 16:02:58 od oprawy to się odczep wiesz co oprawa była super szkoda że tej prawdziwej nie widziałeś a to że spalili szaliki to nie kibice a tak zwani bojówkarze, prezes Cracovii kazał ochroie interweniować i je ściągnąć wiec niewiem czy nic nie robił , 16 sprawców dzieki najlepszemu w polsce monitoringowi trafiło pod sąd...(teraz to prawo trzeba zmienic ale to nie w rekach prezesów ) a huliganie byli i będą tylko chodzi o to aby ich z klubu wyeliminować! fakt faktem Cracovia ma ich najwiecej bo to najstarszy klub w Polsce EOT co miało być powiedziane zostało powiedziane reszta w rękach ludzi od prawa......pozdrawiam |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-11 16:06:22
Jakoś po drugiej stronie błoni pseudokibiców nie ma :] |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2005-05-11 16:40:21 Jak to nie!??? spadłem na cycki to powiedz mi kto mnie gonił z siekierami w szalikch Wisły zaraz jak po meczu wracałem do domku ?? duchy czy jak
EDIT no może fakt to pewnie byli prawdziwi kibice
[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2005-05-11 16:41:26 ] |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-05-11 17:15:33 Pomijając to co napisałeś Koniu wcześniej....
Nieeeee!!! Wisła nie ma wcaaaale pseudokiboli!!! A cały Nowy Kleparz i mieszkający tam (niestety moi znajomi) kibole latający z tasakami, siekierami, nożami i pałami i nawalający "żydów", to są porządni kibice, którzy na meczach śpiewają miłe piosenki i drużynie swojej i przeciwnej, a po meczu idą na przyjacielskie piwko z kibicami Cracovii.... Ja rozumiem Koniu, że jesteś najmądrzejszy, a prawie wszyscy inni są debilami, ale zastanów się czasem co piszesz... |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-05-11 17:43:42 No dobra Koniu, tutaj mogę się z Tobą zgodzić, bo faktycznie wiślacy dali sobie trochę spokój a KS dalej szaleje...
Ale mimo wszystko...za to odpowiedzialni są nie kibice, tylko pseudokibice, czyli chuligani!!! Znam mnóstwo normalnych kibiców CRC i mnóstwo normalnych kibiców Wisły i naprawdę żadni nie zachowują się w ten sposób... Więc nie należy łączyć samego klubu z tym burdelem... |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2005-05-11 20:04:46 Dokładnie wielu moich kumpli i znajomych jest za wisłą po przegranej pogratulowałem im, chodzimy razem na piwo i jakos sie nie zabijamy wiec chyba da sie |
KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2005-05-11 20:22:02 i dlatego nie trawie piłki nożnej... pojebany sport |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2005-05-11 22:02:16
oj widze ze 80% ludzi co tutaj pisało to zna ten problem albo własnie z takich zdjec....albo z TVN-u i cudownego programu "pod napieciem"
Nie popieram takch akcji jak te na zdjeciu (chodz musze powiedziec ze koles zajeb** wyskoczył)
Ogólnie do wszytkich co bronia policji.Jak ktos z was ma znajomego pałkarza co obstawia mecze niech sie spyta czy nie lubi sie troche ponapierd**-gwarantuje ze 70% powie ze tak.Wieszosc z nich tylko czeka jak jest jakis mecz miedzy druzynami co maja ze soba kosy...Sam sie tym rajcuja Proponuje wejsc na forum policujne i poczytac ich posty(chodz nie wiem czy juz nie poblokowali tego).Jak pisza "w sobote gra ta druzna z ta....,juz nie moge doczekac sie bo bedzie goraco"
po drugie nie róbcie z tego tematu "klimatów krakowskich"...i ktora druzyn ajest lepsza wisełka czy cracovia
[ wiadomość edytowana przez: Buczek21 dnia 2005-05-11 22:07:51 ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-05-20 17:59:28 Zapraszam do lektury http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=8563 |