MotoNews.pl

Co powiecie na TO!!!! ( Szayo-Kant ) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fajne fiaciorro, gdybym mial warunki sam chetnie bym cos takiego zbudowal tylko chyba naped bym wzial z garbusa

a jak narazie robie takie cos

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-05-21 12:59:28 ]

Cytat:
2005-05-21 11:42:19, Krzychus pisze:
Mój kolega też ma takie cóś. Silniczek 1300 z fiata skrzynia 4. Na tył zarzucił bliźniaki. Szkoda tylko,że silniczek padł po dużo frajdy jest z jazdy tym pojazdem

Ale fotki możesz pokazać .

Cytat:
No jugol najlepszy bo mocny

tu bym sie kłucił ostatnio wymieniłem jugola na polski bo jugol nie podołał, polski most narazie nie jęczy

Postaram się. Wybiorę się do niego gdzieś na dniach to cykne pare fotek.

Jak wstawić tutaj pare zdjęć??bo mam pare fotek i chciałbym tutaj je zamiścić.

Najlepiej >> TAK <<

dajcie mi adres to prześlę zdjęcia bo ja mam modemik i nie zabardzo chce mi się zakładć galerie do których i tak nie będe miał czasu zaglądć

pojazdm spox..... nie wnikam co z jakiego samochodu pochodzi ale wyglada spoko......... gratuluje uporu w pracy i koncoe=wego efektu........ pozdro from Lublin

Cytat:
2005-06-01 21:17:35, Krzychus pisze:
dajcie mi adres to prześlę zdjęcia bo ja mam modemik i nie zabardzo chce mi się zakładć galerie do których i tak nie będe miał czasu zaglądć

Tam się wkleja po jednym zdjęciu od razu na stronie głównej, nie tworzy się żadnych galerii, wszystkie foty osobno lądują. >> KLIK <<.
Ale jak już tak bardzo nie chce Ci sie ich tam ładować to ja moge to zrobić ostatecznie w przypływie dobrej woli . Jakby co rzucaj wsio na race_d(maupa)fiat-furious.pl

a ma ktos jakies konspekty, opisy, wymiary takiej ramy?

rzeczywiście, wlot powietrza w szajo-kancie rulezi
a jeśłi chodzi o te resory to chłopaki się nie chcą przyznać że po pijaku składali i nie z tej strony przykręcili, napewno

a kto napisał że Jugole są słabe? ja mam kanta z 90` i cieszę się ze ktos w nim Jugola załozył (nie pytajcie nie jak to się stało-bo nie wiem) a tak pozatym-polski most nie chałasuje? wex no lepiej pokrywę odkręc i zobacz czy tam trocin nie masz... poważnie mówię.