| |
| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2005-05-19 15:07:17 Motyw z nickiem jest super odrazu można byłoby rozpoznawac klubowicza i nie pytac pozniej na forum "kogo dzisiaj widziałem"
A i na zloty by sie przydało,przemyślcie !!! |
Dicer A3 & Voyager B-stok | 2005-05-19 15:22:50
Tiaaa... jak by sie kazdy SOKOLE OKO nazywal to moze i by tak bylo |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-05-19 15:33:57
No wiesz Sergiusz, jak się z kimś mijam to raczej nie jestem w stanie rozpoznać co ma napisane na ramce |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-05-19 18:22:56
bo się ktoś kiedyś machnął... ale w kolejnej turze było już poprawione |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-05-19 19:13:30
Dobrze kolega prawi... |
Armani01 | 2005-05-19 21:08:13 Panowie a wiecie że te ramki są tylko do tablic BIAŁYCH .... (o ile się nie mylę ..???.... mam nadzieje że się mylę )
Jeśli są dostępne do czarnych blach to ja też reflektuję ... wersia 11 (fajnie by było z nickiem) |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-05-19 21:17:22 Ja tez bym chial z nickiem wersje przyjme taka jaka wybierzecie |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-05-19 21:47:32
Też jestem tego zdania
albo inaczej.....zostawmy samo PL...będzie nabardziej czytelne |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-05-19 22:55:30
ty wez mnie nie stresuj to biale maja inny rozmiar niz czarne??
ja mam z tylu tablice w ramce..jeszcze salonowej sprzed 8 lat i na oko wyglada identycznie..hmm
ja chce ramkeee ![]() |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-05-19 23:48:20
Tak mi sie wydaje. Jak wkladalem biale blachy w oryginalne ramki po czarnych tablicach, to byl luz i nie dzialaly te zapinki na dole, bo tablica by wypadla. Kupilem nowe ramki i jest idealnie. Rozumiem wiec, ze troszke roznia sie rozmiarem |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-20 08:32:13 www.espero.of.pl
musi byc jakis jednoznaczny wyznacznik, ktory w te pare sekund jak sie bedziecie przed kims turlac pokaze jadacemu za Wami ze to strona a nie jakas pokropkowana ksywa, haslo czy inna pierdola. pomysl z nickami uwazam za wiesniacki, moze od razu wyrobimy sobie tabliczki jak TIRowcy... nicka to ja mam na koszulce klubowej ![]() |
jcichonj Espero 1.8 CD Gdańsk | 2005-05-20 10:03:59 różnica polega na tym że ja bym chciał miec na tablicy nazwę klubu, a nie adres klubu. Adres faktycznie lepiej dać z www. bo wiadomo wtedy że to jest adres. Natomiast klub jako taki nazwy specjalnie chyba innej nie ma, espero.of.pl bardziej mi sie kojarzy faktycznie z jakąś nazwą niż z adresem i z tego jestem zadowolony
I cóż, panie i panowie, wyniki głosowania pokazują,że nie jestem osamotniony ![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-05-20 10:26:56 Im bardziej przyglądam się tym ramką i dyskusji na ten temat,
to coraz bardziej mam chęć zmienić moje zdanie i zagłosować nie na poz. 11. ale na poz. 5. A dlaczego? Bo poz. 5. ma w sobie i nazwę klubu i adres strony. A kapucha? No cóż - nikt nie jest doskonały
No, ale i przecież za kapuche można wstawić NICK
Tylko mam tutaj pytanie do "Człowieka od ramek" Czy da sie to technicznie rozwiązać żeby na każdej ramce był inny NICK? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-05-20 11:03:25
I tu się Bracie Klubowy MYLISZ !.....espero.of.pl to tylko adres z neta!................. jest ŁADNA I KONKRETNA NAZWA KLUBU, tylko że niektórzy Klubowicze (może z racji posiadania takich a nie innych naklejek ?? ) upierają się przy starej , "wirtualnej" .....ale jak będę twardo faworyzował i walczył o :
POLSKI KLUB ESPERO dlatego np. 9 byłby super rozwiązaniem tylko z inną kapustą |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-05-20 11:44:30
Boguś, a na jaki pojazd założysz sobie te ramki?
Przecie Esperaka już nima.
Oczywiście pytam tylko z grzeczności. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-05-20 16:19:53
Pytasz tylko z grzeczności czy tylko by mi zrobić przykrość ??
Fakt, nieodżałowanego Esperaka ni ma ...ale POLSKI KLUB ESPERO jest !! ...i póki nie zostanę z niego wyrugowany założę na pojazd (też na szczęście spod znaku kapusty), którym obecnie jeżdżę ! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-20 16:59:53 z ciekawosci - czym to sie teraz bujasz ? i czy sa plany przyszlosciowe na jakiegos esperaka ?
ramki pokazuja przynaleznosc klubowa a nie to jakim sie autem jezdzi - to jest dla mnie oczywiste! a Ty przeciez jestes w pelni zasluzonym klubowiczem...
mysle ze nie ma technicznej opcji zeby kazdy mial inny nick. To by wymagalo tworzenia wielu szablonow, bo z szablonu zapewne ramki beda robione. ja jestem za wersja INTERNETOWY KLUB ESPERO (dzis nakleilem naklejke ) - tj sama nazwa klubu. adres internetowy mam juz na blendzie i to chyba lepiej widac... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-05-20 17:22:22
nooooo...L-ką się bujam przecie
plany są...niestety aktualny stan domowych finansów uniemożliwia realizację czegokowiek
Beatka cały czas suszy mi głowę o Esperaka...jeśli tylko jakimś cudem wyjdziemy na prostą to na 199% pojawi się takowy u nas!
|
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-05-20 19:15:14 Ja rowniez uwazam, ze wazniejsza bylaby nazwa Klubu niz adres. Jakos nazwa lepiej wyglada niz goly adres espero.of.pl (swoja droga bez www IMO jest lepiej ).
Nazwa klubu - kapucha - adres, ta wersja jest moim zdaniem 1. nieestetyczna, 2. nieczytelna
Dalej - nie glosowalem na zadna opcje z powodu wymienionego wyzej jak i takiego, ze nie ma wersji Internetowy Klub Espero. Taka mam naklejke na blendzie i nie walne sobie nizej Polski klub Espero (a i tak mam watpliwosci, czy potrzebne mi z tylu tyle napisow ).
Moze daloby sie z gosciem dogadac zeby byly ramki z Internetowym i Polskim Klubem Espero. Gdybysmy zebrali te 25sz to czy bylby to taki wielki problem, zeby zmienic napis, przeciez dla nich to i tak chwila. |