RAMKI DO TABLIC REJESTRACYJNYCH - Strona 2

Ankieta: RAMKI DO TABLIC REJESTRACYJNYCH
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Motyw z nickiem jest super odrazu można byłoby rozpoznawac klubowicza i nie pytac pozniej na forum "kogo dzisiaj widziałem"
A i na zloty by sie przydało,przemyślcie !!!

Cytat:
2005-05-19 15:07:17, Sergiusz- pisze:
Motyw z nickiem jest super odrazu można byłoby rozpoznawac klubowicza i nie pytac pozniej na forum "kogo dzisiaj widziałem"

Tiaaa... jak by sie kazdy SOKOLE OKO nazywal to moze i by tak bylo

Cytat:
2005-05-19 15:07:17, Sergiusz- pisze:
Motyw z nickiem jest super odrazu można byłoby rozpoznawac klubowicza i nie pytac pozniej na forum "kogo dzisiaj widziałem" A i na zloty by sie przydało,przemyślcie !!!

No wiesz Sergiusz, jak się z kimś mijam to raczej nie jestem w stanie rozpoznać co ma napisane na ramce

Cytat:
2005-05-18 11:37:02, jcichonj pisze:
Jednak po zastanowieniu jestem za 11, bez tego całego www. Zbędne literki tylko psują czytelność, zainsteresowani i tak wiedza o co chodzi.

www psuje czytelnosc?? to moze idzmy na calosc i zostawmy tylko of.pl przeciez kazdy debil od razu bedzie wiedzial ze to chodzi o espero.of.pl a nie np polonez.of.pl albo pomidor.of.pl moim zdaniem http albo www powinno byc

Cytat:
2005-05-18 00:40:27, qbaj pisze:
ja na 12...haha ale ta ramka mnie rozwala..dlaczego jest htpp a nie http??

bo się ktoś kiedyś machnął... ale w kolejnej turze było już poprawione

Cytat:
2005-05-19 15:46:16, qbaj pisze:
www psuje czytelnosc?? to moze idzmy na calosc i zostawmy tylko of.pl przeciez kazdy debil od razu bedzie wiedzial ze to chodzi o espero.of.pl a nie np polonez.of.pl albo pomidor.of.pl moim zdaniem http albo www powinno byc

Dobrze kolega prawi...

Panowie a wiecie że te ramki są tylko do tablic BIAŁYCH .... (o ile się nie mylę ..???.... mam nadzieje że się mylę )

Jeśli są dostępne do czarnych blach to ja też reflektuję ... wersia 11 (fajnie by było z nickiem)

Ja tez bym chial z nickiem wersje przyjme taka jaka wybierzecie

Cytat:
2005-05-19 19:13:30, Navi pisze:
Dobrze kolega prawi...

Też jestem tego zdania

albo inaczej.....zostawmy samo PL...będzie nabardziej czytelne

Cytat:
2005-05-19 21:08:13, Armani01 pisze:
Panowie a wiecie że te ramki są tylko do tablic BIAŁYCH .... (o ile się nie mylę ..???.... mam nadzieje że się mylę ) Jeśli są dostępne do czarnych blach to ja też reflektuję ... wersia 11 (fajnie by było z nickiem)

ty wez mnie nie stresuj to biale maja inny rozmiar niz czarne??

ja mam z tylu tablice w ramce..jeszcze salonowej sprzed 8 lat i na oko wyglada identycznie..hmm

ja chce ramkeee

Cytat:
2005-05-19 22:55:30, qbaj pisze:
ty wez mnie nie stresuj to biale maja inny rozmiar niz czarne??

Tak mi sie wydaje. Jak wkladalem biale blachy w oryginalne ramki po czarnych tablicach, to byl luz i nie dzialaly te zapinki na dole, bo tablica by wypadla. Kupilem nowe ramki i jest idealnie. Rozumiem wiec, ze troszke roznia sie rozmiarem

www.espero.of.pl

musi byc jakis jednoznaczny wyznacznik, ktory w te pare sekund jak sie bedziecie przed kims turlac pokaze jadacemu za Wami ze to strona a nie jakas pokropkowana ksywa, haslo czy inna pierdola.

pomysl z nickami uwazam za wiesniacki, moze od razu wyrobimy sobie tabliczki jak TIRowcy... nicka to ja mam na koszulce klubowej

różnica polega na tym że ja bym chciał miec na tablicy nazwę klubu, a nie adres klubu. Adres faktycznie lepiej dać z www. bo wiadomo wtedy że to jest adres. Natomiast klub jako taki nazwy specjalnie chyba innej nie ma, espero.of.pl bardziej mi sie kojarzy faktycznie z jakąś nazwą niż z adresem i z tego jestem zadowolony
I cóż, panie i panowie, wyniki głosowania pokazują,że nie jestem osamotniony

Im bardziej przyglądam się tym ramką i dyskusji na ten temat,
to coraz bardziej mam chęć zmienić moje zdanie i zagłosować
nie na poz. 11. ale na poz. 5.

A dlaczego?
Bo poz. 5. ma w sobie i nazwę klubu i adres strony.
A kapucha? No cóż - nikt nie jest doskonały
No, ale i przecież za kapuche można wstawić NICK

Tylko mam tutaj pytanie do "Człowieka od ramek"
Czy da sie to technicznie rozwiązać żeby na każdej ramce był inny NICK?

Cytat:
2005-05-20 10:03:59, jcichonj pisze:
ja bym chciał miec na tablicy nazwę klubu, a nie adres klubu.................................... Natomiast klub jako taki nazwy specjalnie chyba innej nie ma...."

I tu się Bracie Klubowy MYLISZ !.....espero.of.pl to tylko adres z neta!................. jest ŁADNA I KONKRETNA NAZWA KLUBU, tylko że niektórzy Klubowicze (może z racji posiadania takich a nie innych naklejek ?? ) upierają się przy starej , "wirtualnej" .....ale jak będę twardo faworyzował i walczył o :
POLSKI KLUB ESPERO

dlatego np. 9 byłby super rozwiązaniem tylko z inną kapustą

Cytat:
2005-05-20 11:03:25, bogdan1 pisze:
będę twardo faworyzował i walczył o : POLSKI KLUB ESPERO dlatego np. 9 byłby super rozwiązaniem tylko z inną kapustą

Boguś, a na jaki pojazd założysz sobie te ramki?
Przecie Esperaka już nima.

Oczywiście pytam tylko z grzeczności.

Cytat:
2005-05-20 11:44:30, kisztan pisze:
Boguś, a na jaki pojazd założysz sobie te ramki? Przecie Esperaka już nima. Oczywiście pytam tylko z grzeczności.

Pytasz tylko z grzeczności czy tylko by mi zrobić przykrość ??

Fakt, nieodżałowanego Esperaka ni ma ...ale POLSKI KLUB ESPERO jest !! ...i póki nie zostanę z niego wyrugowany założę na pojazd (też na szczęście spod znaku kapusty), którym obecnie jeżdżę !

z ciekawosci - czym to sie teraz bujasz ? i czy sa plany przyszlosciowe na jakiegos esperaka ?

ramki pokazuja przynaleznosc klubowa a nie to jakim sie autem jezdzi - to jest dla mnie oczywiste! a Ty przeciez jestes w pelni zasluzonym klubowiczem...

mysle ze nie ma technicznej opcji zeby kazdy mial inny nick. To by wymagalo tworzenia wielu szablonow, bo z szablonu zapewne ramki beda robione.

ja jestem za wersja INTERNETOWY KLUB ESPERO (dzis nakleilem naklejke ) - tj sama nazwa klubu. adres internetowy mam juz na blendzie i to chyba lepiej widac...

Cytat:
2005-05-20 16:59:53, Cwikus pisze:
.."z ciekawosci - czym to sie teraz bujasz ? i czy sa plany przyszlosciowe na jakiegos esperaka ?.."

nooooo...L-ką się bujam przecie
plany są...niestety aktualny stan domowych finansów uniemożliwia realizację czegokowiek
Beatka cały czas suszy mi głowę o Esperaka...jeśli tylko jakimś cudem wyjdziemy na prostą to na 199% pojawi się takowy u nas!

Ja rowniez uwazam, ze wazniejsza bylaby nazwa Klubu niz adres. Jakos nazwa lepiej wyglada niz goly adres espero.of.pl (swoja droga bez www IMO jest lepiej ).

Nazwa klubu - kapucha - adres, ta wersja jest moim zdaniem 1. nieestetyczna, 2. nieczytelna

Dalej - nie glosowalem na zadna opcje z powodu wymienionego wyzej jak i takiego, ze nie ma wersji Internetowy Klub Espero. Taka mam naklejke na blendzie i nie walne sobie nizej Polski klub Espero (a i tak mam watpliwosci, czy potrzebne mi z tylu tyle napisow ).

Moze daloby sie z gosciem dogadac zeby byly ramki z Internetowym i Polskim Klubem Espero. Gdybysmy zebrali te 25sz to czy bylby to taki wielki problem, zeby zmienic napis, przeciez dla nich to i tak chwila.