Włocławek 29 maja "Mistrz kierownicy" - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no bardzo ciekawe trasy byly ogolnie nie spodziewalem sie ze jak na pierwszy KJS tym samochodem moge az tak namieszac w generalce, wniosek taki ze trzeba cwiczyc i to nie tyle jezdzenie a komunikacje z pilotem. Bylo fajnie sympatyczna atmosfera nawet nikt kosy nie dostal miedzy zebra chcialem pogratulowac nodajspokoj debiutu i podziekowac mojemu pilotowi jak na pierwszy raz to sie calkiem spisal

zrób mu loda a nie takie obiecanki macanki podziękowania

toki to juz bylo

A to siwex był pilotem??

Cytat:
2005-05-29 21:58:04, bizer_trikolor pisze:
18 czerwiec 22 grudziądzki rajd samochodowy- III runda kjs MOB

W soboty pracuję... :/

A jeśli chodzi o gratulacje, to odbijam piłeczkę Evil

Patrząc obiektywnym okiem, to konkurenci chyba nie byli zbyt zaawansowani technicznie, przynajmniej w mojej klasie... Nie ma się więc co tak cieszyć, trzeba ciąć iskry i krzesać metal! Potrzebny mi ktoś kogo będę gonił, a nie uciekał.

Prośba to maluchowców: przyjedźcie za miesiąc do Włocławka, cooo?

jak zrobie skrzynie wersja prototyp z burana to moze wpadne. dzis oplacilem OC za parcha, moze siem uda ale nie obiecuje

cool_gacek byl pilotem jakby kto pytal a Zoltar Ciebie to nie wpuszcza to nie ma takiego czegos jak fiat 126p 1.2 taki samochod nie istnieje, w katalogi se spojrz

Zoltara to tylko na siłownie i tak juz wpuszczają

Gratulejszyn dla wszystkich co jechali i dojechali .

Cytat:
2005-05-28 17:35:29, cool_gacek pisze:
(...) ps. Evil padaka startuje ciekawe czy to tajemnica ??

Evil ma Madafake, Padake ma Zoltar

Cytat:
2005-05-30 21:35:30, ZoLt4R pisze:
jak zrobie skrzynie wersja prototyp z burana to moze wpadne. dzis oplacilem OC za parcha, moze siem uda ale nie obiecuje

Jak skrzynia wytrzyma to chyba trza będzie czwarty stopień do pudła dospawać co by inni mieli o co walczyć .

Cytat:
2005-05-30 21:09:35, nodajspokoj pisze:
W soboty pracuję... :/ A jeśli chodzi o gratulacje, to odbijam piłeczkę Evil *** Patrząc obiektywnym okiem, to konkurenci chyba nie byli zbyt zaawansowani technicznie, przynajmniej w mojej klasie... Nie ma się więc co tak cieszyć, trzeba ciąć iskry i krzesać metal! Potrzebny mi ktoś kogo będę gonił, a nie uciekał. Prośba to maluchowców: przyjedźcie za miesiąc do Włocławka, cooo?

zobaczym jak bedzie z kasą
moze sie wqybierzemy torunską ekipa zobaczyć co to tam krzywe rydle dają, jak zoltek zrobi skrzynie ,ja sie upaoram z silnikiem a dakatsu sie nauczy ogarniac nowy sprzęt to zobaczym

jakby nie patrzec to 3 mauluchy wiecej

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-05-30 23:49:21 ]