MotoNews.pl

Jaki zapach macie w samochodzie ? - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a moj zapach w samochodzie to "swiezosc klimatyzacji"

Cytat:
2005-06-04 18:07:49, Cwikus pisze:
a moj zapach w samochodzie to "swiezosc klimatyzacji"

u mnie niestety zaczyna sie to samo - porazka

Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2005-06-04 09:28:03, SlawekH pisze:
Tu się częściowo zgodzę, chociaż jeszcze lepszy efekt daje zapomniane mięso zostawione na kilka dni w samochodzie w słoneczne lato na nieocienionym parkingu. Hardcorowcom polecam to jako zaprawę do programu "Nieustraszeni" Pozdrawiam SH

--------------------------------------------------------------------------------

Dla hardkorowców polecam rybe pod siedzeniem kierowcy, niech tam polży ze 2 tygodnie
Nieustraszonych wygrywacie po tym w cuglach

mi stykło jak mój ojciec zapomniał o wiaderku zkiszona kapusta w bagazniku w srodku lata na jakjies dwa dni wtedy to było
hyihihihihihhi

odnośnie zapachów - nie używam żadnego, lubbie naturalny zapach czystego wnetrza samochodu (skóry)

natomiast do szybkiej jazdy skłania mnie...spokojna muzyka
Fajny rock + równa dorga + słoneczna pogoda = szybka jazda
muzyczka to Dire Straits, Queen

a po mieście stojąc w korkach - ostry rock coś ala System Of A Down

Od dłuższego czasu kapie mi olej na rurę wydechową... Piotrek_owi by się spodobalo....
Nawet zielone jabłuszko nie pomaga...

[QUOTE] natomiast do szybkiej jazdy skłania mnie...spokojna muzyka
[/QUOT]
juz wam powiem jaka muzyka sklania tomka do szybkiej jazdy. muzyka z filmu night rider albo airwolf(film o tym smiglowcu) powaznie sam mi pokazywal w iłkach co go kreci

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-07 18:18:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-07 18:18:43 ]

Cytat:
2005-06-07 18:17:09, Bartek1112 pisze:
[QUOTE] natomiast do szybkiej jazdy skłania mnie...spokojna muzyka [/QUOT] juz wam powiem jaka muzyka sklania tomka do szybkiej jazdy. muzyka z filmu night rider albo airwolf(film o tym smiglowcu) powaznie sam mi pokazywal w iłkach co go kreci [ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-07 18:18:02 ] [ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-06-07 18:18:43 ]

to było tylko na jednej płycie, taka filmowa, wiecej tam było muzyki z Rocky-ego
Dire Straits też Ci pokazywałem.....stwierdziłeś ze to "jakieś kantry"

Cytat:
2005-06-07 20:55:33, Tomek-Mydlowski pisze:
... Dire Straits też Ci pokazywałem.....stwierdziłeś ze to "jakieś kantry"

Musik podobny jak w moim przypadku
Dobrze, że nie powiedziałem Bartkowi w Iłkach, że w moim autku można też natrafić na utwory F. Sinatry feat. Bono, bo bym zapewne zarobił w beret

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-06-07 21:18:49, SpeedR pisze:
Musik podobny jak w moim przypadku Dobrze, że nie powiedziałem Bartkowi w Iłkach, że w moim autku można też natrafić na utwory F. Sinatry feat. Bono, bo bym zapewne zarobił w beret Pozdrawiam - SpeedR

Juz wiem jaki temat omijac na zlotach - Music

A co do zapachów to u mnie teraz jest "choinka" z alpejską swierzoscią (dostałem gratis do zakupów w polmozbycie).

a u Bartusia co leci
pewnie tylko umcy umcy umcy az szyby wypadaja
Dire stratis queen ok
w korkach tylko rammstein

u bartusia leci tak :
polski dance
techno
i hip hop

w takiej kolejnosci slucham muzyki hehehe

Cytat:
2005-06-07 22:15:41, Bartek1112 pisze:
u bartusia leci tak : polski dance ...

Bartek co to jest polski dance

sciagnij sobie piosenke "hej dobry DJ to zobaczysz" a zreszta puszcze ci u nie w samochodzie. to jest podobne do disco polo

Cytat:
2005-06-07 22:26:20, Bartek1112 pisze:
... to jest podobne do disco polo

Bartek, a ja tak Cię lubiłem

a to czemu to polska muzyka jest. Zapomnialem ze wszyscy za moda zachodnia ida. To co sluchacie po angielsku w radiu to jest to samo tylko ze po polsku. niewidze nic w tym zlego ani wiesniackiego

Bartuś jest zacna Polska muzyka:

Sistars, Ania Dąbrowska, T Love, Hey, Chylińska i wiele innych

eee tam to dobre dla bab

Cytat:
2005-06-07 22:38:58, Bartek1112 pisze:
eee tam to dobre dla bab

Nie powiedziałem że tego slucham, chciałem tylko Ci pokazać że Polacy też potrafia robić muzykę i niekoniecznie musi to być discopolo...

tez slucham radia i i takiej polskiej muzyki jak napisales. Norbert moze sie wypowiedziec jaka muzyka u mnie leci bo moze mi niewierzycie

Cytat:
2005-06-07 22:43:58, Bartek1112 pisze:
... Norbert moze sie wypowiedziec jaka muzyka u mnie leci bo moze mi niewierzycie

Jesteście w zmowie, Herbatniki jedne

Norbiemu też nie wierzymy

Pozdrawiam - SpeedR