MotoNews.pl

ZAPROSZENIE na zlot Lada Baráti Kör !!! - Strona 11

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ale ponieważ widzę że Paweł jeszcze nie śpi to nie będę czekał

Jadę i proszę o domek (jak będe mieć autko to jade swoim a jak nie to skorzystam z uprzejmości Dobrego i pojade z nim).

Czesć
Jutro Zoli obiecał odpisac w sprawie szczegółów dotyczacych domków tzn. czy są to domko z pojedynczymi pokojami czy każdy domek jest oddzierlny dla jednego wynajmującego. Panowie - mysłę,ze wszystko naprawdę będzie OK )
Paweł

No właśnie nie martwcie się na zapas bo nie ma czym
Węgry pod względem turystyki były zawsze bardziej cywilizowane niż nasz piękny kraj

no no myślę że jakoś to będzie i się będziemy dobrze bawić no i nie będę musiał spać koło nieznajomego

Wiesz Dobry - jak sie impreza dobrze rozkręci to cholera wie gdzie kto będzie spał
Aha jeszcze jedno- myslę,że lepiej jednak bybyło gdybysd miał miejsce w domku bo wstęp na teren kempingu jest mozliwy tyllko do godz 22.00. Ale myslę że naprawdę będziesz zadowolony - zresztą impreza jest dobrowolna - Ja znam samą miejscowść do której jedziemy , ale jest tam chyba kilka kempingów ) i naprawdę nie jestem Wam w stanie opisac wyglądu pokoików w domkach ani nawet samych domków . Myslę,że Zoli równiez nie , bo załatwiał wszystko przez telefon. Jutro będziecie wiedzieć co i jak.
Paweł

to czekam z niecierpliwością na wieści od Zoliego i mam nadzieję że będą pomyślne a co do kempingu i godz 22.00 to zawsze można przez płot

no to fajno a ja jade jednak z moja ćóra 10 letnia mysle ze bardzo jej nie zdeprawuje co czy moze lepiej nie ryzykować? ale wiadomo jak bedzi eimpreza dobra to nie wiadomo kto z kim i gdzie bedzie spał i czy wogule bedziemy spac

Zartowałem z tym spaniem
na poprzednim zlocie w tamtym roku było naprawdę dużo dzieci , a sam zlot był naprawdę bardzo spokojny.Więc, tak juz zresztą chyba pisałem - spokojnie możesz jechac z dzieckiem:
Paweł

PAnowie wybierający się na węgry - może na wiadomościach prywatnych albo na czacie zastanowimy sie nad "niespodziankami " dla kolegów LBK????Mysle o jakich s drobnych upominkach(w płynie) w ramach rewizyty. ALbo umówmy sie na czacik np. jutro wieczorem gdzieś tak koło 22.00 OKI??
Myslę ,że nam wypada cos mieć z soba
Paweł

mysle ze faktycznie powinnismy cos miec ale chyba mozemy jakos to przedyskutowac i ok jutro ok 22 na czacie ja postaram sie byc

Hello

good news for DOBRY, please:

a 2-bed apartman is booked for you and wife.

Zoli

still news for DOBRY:

room is 6500 Forints per day.
it is located on the main street (Route 33), house number 53, opposite of big yellow building: Suzuki Salon. Tel +3630 4362338, but we will take you there and arrange everything!

Zoli

Cytat:
PAnowie wybierający się na węgry - może na wiadomościach prywatnych albo na czacie zastanowimy sie nad "niespodziankami " dla kolegów LBK????Mysle o jakich s drobnych upominkach(w płynie) w ramach rewizyty. . ....

No nie chce "mieszac" w temacie, ale z litra na glowe "pobratymca" z Wegier oraz innych ludow poludniowych, to trzeba zawsze wziasc ... Oni, czyli Ci Ludkowie Poludniowi, to generalnie slabi sa w tym chempionacie ... , plukaja gardlo czerwonym dojrzalym, a przeciez my, to od tego zaczynamy ... . No i te "paciorki" z Polski tez by sie przydaly. Dodatkowo krysztalowe "piecdziesiatki" w prezencie i beda zadowoleni.

I pozdrawiam i zycze Wam udanej zabawy przed i po ...,
Przemek

no szczescie ze niemoga duzo bo jak by mogli wiecej to by natałek na jednego mało by było

mielismy poczatowac ale mi czat nie otwiera sie moze na tlenie lub gg moj nr 4243193 albo tlen moj nick wito1@tlen.pl[addsig]

Zoli - thank You very much . I think - this is good information for Dobry))
Dobry - masz zarezerwowany pokój dwuosobowy za 6500forintów za noc. Znajduje sie ngłownej ulicy(droga 33) dom numer 53 (naprzeciw dużego żołtego budynku , w którym znajduje sie salon SUzuki(poniżej masz telefon więc mozesz tam zadzwonic i ewentualnie dowiedzieć się co i jak.
Przemek)) Nadmienię tylko,ze Zoli dosc dobrze juz rozumie nasze wypociny na forum ale wiem również ,że ma duze poczucie humoru... A wracając do upominków - możliwości nasi przyjeciele maja wcale nie gorsze od naszych więc lepiej ostrożnie z komentarzami bo możemy sie przeliczyć i odpaść w przedbiegach czego przykład mielismy juzw Sulejowie- tylko Stefan "zaspał" na zawody))

Cytat:
2003-07-28 22:57:47, pawel_krakow pisze:
[...]
lepiej ostrożnie z komentarzami bo możemy sie przeliczyć i odpaść w przedbiegach czego przykład mielismy juzw Sulejowie- tylko Stefan "zaspał" na zawody))

O nie... jeszcze wątróbka mi nie odżyła po ostatnim weselu...

Ktoś tu pisał o zabraniu CB Radio... Chyba Dobry. (nie chce mi się grzebać ) Jak dobrze pójdzie to jutro stanę się posiadaczem takowego i zabiorę w trasę. Do wyjazdu powinienem go zdążyć zarejestrować.
Pozdro.

co do CB to w takim razie szukam anteny na auto bo swoją pożyczyłem koledze który jest teraz w wojsku

Dobry, jeżeli nie wyszykuje auta na zlot (a na to wygląda) to mogę wziąć swoją antene z auta na czas zlotu, a jak by co to ja papiery na radio mam więc kontroli się nie boimy a w taką trasę bez radyjka to trochę głupio, ja jeżdże z CB od 4 lat.