MotoNews.pl

Płocki mistrz kierownicy :) 1.04.2007 - Strona 11

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
PS. hrhrhr [ wiadomość edytowana przez: nds dnia 2007-04-06 09:16:58 ]

...hehe nawet w artykule napisali ze ja z fusem z Gdanska przyjechalismy.Pewno mylilo wam sie bo rejstracja GD, a tylko dlatego ze fuso je leń i niechce mu sie przerejstrowac malaka...
No i fuso chrapie

Pozdroooo

a tyle rzay powtarzalem ze nie gdansk to i tak swoje

a ja wcale nie chrapie

cypher wyjalem ta sonde na rozgrzanym silniku teraz czekam na info ze sklepu kiedy mam jechac po nowa firmy bosal wiec chyba nie ostatni kibel
wogole jak mierzylismy jeszcze raz ta sonde to oscylowala miedzy 0,9 a prawie 3V wiec troszke masakrycznie no i cala byla w sadzy

wrzuc nowa sie okaze
p.s. pozdrawiam kolegów z Gdanska
p.s. 2 zaprzaszamy za niedlugo na kolejna edycje

heh jak dobrze pojdzie to bedziemy CCS-em troche porzezniczyc

i wezcie w koncu przestancie z tym gdanskiem

Cytat:
2007-04-06 09:01:50, evilone pisze:
Kasia jest dla mnie niczym.... niczym kolezanka co sie odwazyla dosiasc swapika i robic nim trzode na miescie bo marchwiami strzelala z rury na dwojce

męska blachara

nie martw się, Fuso, że mylą Gdańsk w którym (nie)mieszkasz z Gdynią lepsze to wysłuchiwanie że Twoje miasto leży niedaleko Bydgoszczy (jak Trń np)

heh cos wim o tym mam znajomego na uczelni ktory jest z toronto i caly czas jedzie po bydzi

bo kazdy w polsce wie ze bydgoszcz to glowny osrodek kultury w kujawsko pomorskim i wszytko lezy kolo bydgoszczy

a najgorsze z tego z bydzią to Rejs

buahahahhahah bydgoszcz i kultury

Cytat:
2007-04-06 17:21:44, evilone pisze:
buahahahhahah bydgoszcz i kultury

No bo jak sie nauczyli słomę z butów wyciągać to myślą, że już sa kulturalni

Cytat:
2007-04-06 17:54:26, jose pisze:
No bo jak sie nauczyli słomę z butów wyciągać to myślą, że już sa kulturalni

jechalismy kiedyś do bydzi wieczorem mgła była troche i już przed mostem ktos zapytał:
gdzie my jesteśmy?? co to za bagna?

a ja krótko.. bydgoszcz
bizer

Cytat:
2007-04-06 15:54:22, spruchberyl pisze:
bo kazdy w polsce wie ze bydgoszcz to glowny osrodek kultury w kujawsko pomorskim i wszytko lezy kolo bydgoszczy

pewnie zaraz napiszesz, że nawet Toronto co ??

Nie ukrywajmy, Bydgoszcz jest ohydnym, zaniedbanym miastem, bez klimatu i w ogóle... ale ... :*

Evilku gdybym wiedziała, że to to o trzy nie słyszało to bym się jeszcze raz głeboko zastanowiła, ale i tak jechała
nie chce być przyczyną rozwodu, także usuwam się w cień poczekam do następnego razu kiedy Głosiątka grzecznie do domu pojadą...

swoją drogą to mam troszq zdjęć po cenzurze, komu komu?? uszczęśliwiłoby mnie gdyby to wsio ktoś przejął i gdzieś wstawił

no i lambada zamontowana

juz spaliny nie smierdza sama benzyna ani nie leci sadza z wydechu
natomiast okazalo sie ze mam do wymiany silnik krokowy bo czasem glupieje i sie zacina

ale ogolnie jest lepiej niz bylo tzn nie bede musial trzymac gazu po zatrzymaniu zeby nie zgasl

pozdro i dzieki cypher za fachowa porade telefoniczna

nie dederwuj sie fusiaczku i tak swapniemy to padlo niedlugo

no tak ale potem chyba swapne jeszcze jedno padlo

co to kutwa jakas moda na swapowanie padeł ...
siedzcie cicho bo w moim padle sie buda robi ...moze przy okazji swapowanie ---> żartuje Fusiątku

Pozdrooo

Bez zbędnych i nieuzasadnionych czułości proszę, bo poszczuję was Rambuniem a on naprawdę potrafi zabijać bez powodu

a jak się coś nie podoba to możemy wymyslić inne konfiguracje dotyczące stosunków damsko-męskich ale to już nie będzie przyjemne, chociażby ze względu na to że panów w tym gronie jest więcej a wybór odbywałby się na zasadzie (nie)losowań bez powtórzeń

Cytat:
2007-04-06 19:02:49, KASIACZEK pisze:
nie chce być przyczyną rozwodu, także usuwam się w cień poczekam do następnego razu kiedy Głosiątka grzecznie do domu pojadą...

sie odezwała małpa jedna

ps: sniezynek ma 1,2,3,4 i wsteczny
bizer

KTOŚ tu o rambuniu mówił
Ja jestem gotowy

weź teraz wymasuj takiemu plecy