MotoNews.pl

Polecane warsztaty montujące instalacje LPG - Strona 11

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Paula28. Primo: nie krzycz, secundo to po 2 latach ten gostek (willy?) chyba już nie pracuje, albo się naumiał , jak myślisz?

A ja polecam Gazowników z Radomiu
ul Królowej Marysienki czy jakos tak
na wjezdzie do radomia nalezy zawrócic na tym duzym rondzie i za stacja bezynowa w prawo
ew tel wysle na prv
Chłopaki robili tam mi i moim znajomym autka i rewela
525, Espero 2.0, Matiz, Uno 1.1,
Polecam

witam jestem tu nowy ale chialbym zagazowac moja taczke GOLF3 1,8 AUTOMAT panowie gdzie najlepiej zamontowac instalacje w woj lubuskim mieszkam kolo zielonej gory poradzcie cos zebym puzniej nieganial za gazownikami z sikiera pozdrawiam

Widze, ze w sprawie Trojmiasta cisza a potrzebuje tylko lepszego zakladu, w ktorym mi powiedza, ze obsluguja Polonezy i ktory pracuje powiedzmy do 17 (chociaz zebym mogl auto odstawic na caly nastepny dzien). Jakies propozycje?

Witam,

Poszukuję speca od gazu na terenie Warszawy lub okolic (zachód-południe). Jest jedno ale - obsługa Landi i Landi Renzo.

Możecie coś polecić???

witam szukam na terenie warszawy jakiegos zakladu gdzie dobrze zaloza instalacje 2 generacji do espero 1,5 pilnie prosze o odpowiedz...

Zakłąd w Warszawie który polecam:

http://katalog.pf.pl/Warszawa/MCC-Gas-S-C-F7188046G0B8185-m19.html

Zęby zjedli na gazie, do tego wysoka kultura obsługi i konkurencyjne ceny. Najlepiej pytać o Pana Marka Cieślaka.

[ wiadomość edytowana przez: Gustaw6666 dnia 2007-03-10 04:20:04 ]

Witam!
A w Jeleniej Górze lub okolicy polecacie jakiś dobry warsztat?
Pozdroowka!

Ja polecam w Warszawie zaklad znajdujacy sie za promenada chodzi o ENERGY GAZ POLSKA wszytko szybko ladnie bez problemow i ejst z kim pogadac polecam ;]

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2007-03-19 15:21:26 ]

Witam.
też słyszałem dobre słowo o energy gaz polska chociaż jestem ze śląska.

Polecam w Krakowie Elmot Auto Gaz ul. Prądnicka 36 Kraków , ceny mozna negocjować, robia sprawnie, daja gwarancje i nie cisna klientowi tego co najtańsze, www.elmot.auto.plElmot

A co powiecie na firmę "AGAZ" z ulicy Gnieźnieńskiej we Wrocławiu?
Warto dać im auto do zagazowania czy lepiej omijać ich dużym łukiem?
Macie jakieś doświadczenia?

Witam chce wlozyc instalacje do Civic 1,4 '97 czy ktos moze polecic jakis zaklad w Gliwicach lub Częstochowie?

Zagazowalem swoje V8 w zakladzie przy ulicy Bierunskiej, Pszczyna.
Bardzo mila obsluga, ruch jak w piekarni. Przejechalem 2000km i wszystko gra. Instalacja prosta, ale skuteczna, ogromny 106 ltr zewnetrzny zbiornik. Zaklad polecam.

Witam. Zdecydowanie polecam warsztat Państwa Mroczkowskich ul. Obrońców Staliningradu w Opolu. Instalowałem tam gaz już w 3 samochodach. Pracujący tam ludzie to najwyższa "gazowa" półka.

Polecam Alse z Siedlec.Bije konkurencję cenami i fachowością.
Zapłaciłem za gaz Stag 300 z red zavoli i butlą w kole 1800.silnik 2,0 8v ( c20ne)
Instalacja sekwencyjna!!!
POLECAM!!!

Witam.
chętnie zobaczymy zdjęcie tej sekwencji i rachunek.

Cytat:
2007-05-10 17:05:33, adamus0 pisze:
Polecam Alse z Siedlec.Bije konkurencję cenami i fachowością. Zapłaciłem za gaz Stag 300 z red zavoli i butlą w kole 1800.silnik 2,0 8v ( c20ne) Instalacja sekwencyjna!!! POLECAM!!!

Cytat:
2006-07-07 13:32:58, kaziu50 pisze:
Polecam AUTOGAZ ul Beskidzka 7-KRAKÓW tel.12 4255304.Miła i szybka obsługa nie szukająca za wszelką cene kasy i bez zdzierstwa.Usunięto mi usterke nie przełączania się na lpg przy gorącym silniku za jedyne słowo dziękuje.Na dodatek na okres próbny zamontowano register w miejsce krokowego na czas poszukania programu Romano,a którego w Krakowie nikt nie posiada.Jak widać nie wszedzie patrzą na klienta tylko poprzez wypchaną kieszeń.

Ja także potwierdzam tą dobrą opinie. Jestem bardzo zadowolony z naprawy i podejścia do mnie jako klienta. Faktycznie nie traktuja klienta jako "łosia" do oskubania z kasy.

Cytat:
2007-05-10 18:09:45, croma1 pisze:
Witam. chętnie zobaczymy zdjęcie tej sekwencji i rachunek.

Witam
Link do dyskusji o montażu tej instalki oraz zdjęcia.
Zresztą za tydzień ja też tam montuje to sie sprawdzi.

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=183848&c=0&f=17&start=20&sess_id=a730bccd9c45dc7ed21ba37b654da17a
http://moto.allegro.pl/item189980606_stag_300_4cylindry_z_montazem.html

Jaki polecacie warsztat w Poznaniu lub okolicach?