MotoNews.pl

Życie bywa wredne ... - Strona 11

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od niedzieli próbuje sie dowiedziec kiedy jest Jego pogrzeb......bezskutecznie....jestem przybity, nic do mnei nie dociera....żenada dosłownie nie mam słów

trzymaj sie Czaruś...jestesmy z Toba

Ps dziekuje Wszystkim za ciepłe słowa, musialem sie wygadac

Cytat:
2004-08-22 12:35:45, Petersen pisze:

ja tez mam doła, z powodu bardziej błachego ale jednak...wlasnie sie rozstalem z dziewczyna (niektorzy pamietaja ja z Borek), byla dla mnie wszystkim ale ja chyba dla niej niczym

1. To wcale nie błahy powód - miałem to samo i też okropnie się czuję. Stwierdziła, że inny jest dla niej ważniejszy Ja dla niej nic już nie znaczę, a najgorsze jest to, że, pomimo, że jest z innym, nawet jeśli powiedziałaby tylko słowo - wróciłbym do niej bez zastanowienia...

2. Czarek - 3maj się.

3. Wakacje te też miałem do d... Nigdzie nie byłem - cała kasa na studia poszła . Jedyny pozytyw to to, że od wczoraj mam pracę - ale zaczynam od 1 września, więc ubędzie mi miesiąc wakacji... Ech...

Trzymajcie się
zitam

kurde, co za beksy !
"Buuu... dziewczyna mnie rzuciła" - chłopy - ożenicie się i zobaczycie po jakiś 10 latach jak piękny jest stan kawalerski
"Wilczysko się ożeniło, łeb opuściło, ogon podkuliło"
Weźcie się w garść !

Piętnastki... Piętnastki... a wiecie jak fajnie jest bez dziewczyny!? Całonocne imprezy, nikt Ci nie wypomina, że się uchlałeś i na Maryśkę za często patrzyłeś, nikt się nie czepia, że kaca leczysz piwskiem, nikt nie truje dupy, żeby wyjść na spacer, nikt nie każe ci złożyć łóżko, ani wyrzucić śmieci... Egh... widocznie nie wiecie jeszcze co dobre!

Cytat:
2004-08-25 02:44:57, zitam pisze:

1. To wcale nie błahy powód - miałem to samo i też okropnie się czuję. Stwierdziła, że inny jest dla niej ważniejszy Ja dla niej nic już nie znaczę, a najgorsze jest to, że, pomimo, że jest z innym, nawet jeśli powiedziałaby tylko słowo - wróciłbym do niej bez zastanowienia...

A co byście zrobili, gdybyście usłyszeli to samo, tylko po 6 latach małżenstwa i dziewięciu bycia razem, tak jak ja ? Cieszcie się chłopy, że stało się wcześniej i że nie straciliście tyle cennego życia dla niewłaściwej d....y.

Cytat:
2004-08-25 09:01:39, Walus pisze:
A co byście zrobili, gdybyście usłyszeli to samo, tylko po 6 latach małżenstwa i dziewięciu bycia razem, tak jak ja ?

WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY!
Bym zakrzyknął!

Cytat:
2004-08-25 09:06:03, piotr-ek pisze:

WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY!
Bym zakrzyknął!

I tak właśnie trzymać (tyle, że to zawsze przychodzi dopiero po jakimś czasie)

Cytat:
2004-08-25 09:01:39, Walus pisze:
A co byście zrobili, gdybyście usłyszeli to samo, tylko po 6 latach małżenstwa i dziewięciu bycia razem, tak jak ja ? Cieszcie się chłopy, że stało się wcześniej i że nie straciliście tyle cennego życia dla niewłaściwej d....y.

No fakt... to ja już nic nie mówię - w takim świetle sprawy to rzeczywiście cieszyć się mi tylko pozostaje

PS Przykto mi, że Wam nie wyszo

Jak to mawiał Waluś z Pyzdrą
,,Z babą żle ale bez baby jeszcze gorzej"
ot i cała prawda!

Cytat:
2004-08-25 12:15:59, AdamZuk pisze:
ot i cała prawda!

ŚWIĘTA PRAWDA ADAMIE!!!!

ledwo znalazłem ten wątek...

Wnosze o przerobienie mego statusu klubowego z tdi maniaka na klubowego nieudacznika czy idiote....

Dzis nie zaliczylem drugiej z trzech poprawek, jutro ostatnia, ktorej pewnie i tak nie zalicze bo mimo tego ze sie ucze to nic nie zostaje mi w mojej pojeban...głowie, takich debili jak ja nie powini w ogole wpuszczac na uczelnie a po szkoledawac łopate do reki i pokazac co kopac! Juz wiecie ze dziewczyna mnie zostawila, nie moge o tym, o niej zapomniec i skupic sie nad niczym.Z praca tez dno!

Chyba niedlugo bedziecie mogli mnie odwiedzic na przysiedze wojskowej bo najprawdopodobniej zakoncze swoja kariere naukowa na 1 roku studiow!

Tak zle nie bylo chyba nigdy, wszystko na raz sie zawalilo, oddalem w piz du samochod zeby przypadkiem zamyslony sie nie rozpierdolic.

Petersen. Przesadzasz. Szkoła nie bar nie trzeba do niej chodzić, dziewczyn multum chodzi po ulicach, a wojsko - biorą to jeszcze???
Podsumowując - Twoje problemy, to małe problemy. Spójrz na życie takiego dziada jak ja. Szef podwyżkę obiecał w przyszłym roku, nowi pracownicy zarabiają więcej ode mnie na okresie próbnym o 30%, do roboty wstaję o 4:34, na koncie minus 9 tys zł., pasowałoby kupić parę rzeczy za circa 3-4 tys zł.
Na szczęście dzieci zdrowe, auto zdrowe, żona dostanie odszkodowanie za wypadek w pracy Ale to ciągle małoooooo!

Cytat:
2004-09-10 16:49:23, Petersen pisze:
ledwo znalazłem ten wątek...

Wnosze o przerobienie mego statusu klubowego z tdi maniaka na klubowego nieudacznika czy idiote....

To nie tak, natłok problemów rzeczywiście potrafi dobić, ale wszystko z czasem mija nawet zła passa, a ja jestem na to najlepszym przykładem
Nie jesteś tak naprawdę sam, masz nas, Twoich przyjaciół, dla których jesteś tak samo ważny bez względu na to czy Ci się coś udaje czy też nie. Życie bywa naprawdę wredne i jak się coś sypie to już tak maksymalnie i wszysto razem, ale bywa też przewrotne i gdy myslisz że wszystko już stracone, kolejnego dnia wszystko wraca do normy, albo nawet jest lepiej niż było
Jesteśmy tutaj zawsze gdybyś nas potrzebował i nie ubliżaj sobie wyzwiskami, bo jeśli ubliżasz sobie to i nam, bo przyjaciele trzymają się razem

Cytat:
2004-09-10 18:46:40, Caroline pisze:
To nie tak, natłok problemów rzeczywiście potrafi dobić, ale wszystko z czasem mija nawet zła passa, a ja jestem na to najlepszym przykładem

Chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę... bo ile można czekać na prezesowską pensję, auto prosto z salonu, dom z basenem itp. itd... Już wiem... do usranej śmierci.

Cytat:
2004-09-10 18:46:40, Caroline pisze:
Nie jesteś tak naprawdę sam, masz nas, Twoich przyjaciół, dla których jesteś tak samo ważny bez względu na to czy Ci się coś udaje czy też nie.

Cytat:
2004-09-10 19:07:05, piotr-ek pisze:
Chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę... bo ile można czekać na prezesowską pensję, auto prosto z salonu, dom z basenem itp. itd... Już wiem... do usranej śmierci.

Tiaa, tego się mogłam spodziewać hehe, ale cóż, ja nie mam taaakich wymagań od życia, wystarczy mi spokojne życie przy mężczyźnie którego kocham i który kocha mnie, dla mnie to największe bogactwo

kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa,
to jest BOGACTWO!

PS. Zaprzedam duszę diabłu.

Petersen - cóż mogę więcej dodać skoro wszytko powiedziała Caroline Reszte dołożył Piotr-ek...
Mądre słowa i weź je kurde przemyśl Życie jest cholernie wredne, ale czasem są takie chwile, że poczujesz się jak na haju I wszystko przestnie się liczyć! Wierzę, że już w życiu miałeś mnóstwo takich chwil i dla nich i przyszłych takich warto jest żyć!
Popatrz ile tu w tym wątku było wpisów i co? no i ludziom się poukładało! Daleko nie szukajmy: DJ Kochany codziennie wpisywał, że jest do dupy i jeszcze głebiej, ale pewnego dnia pojawiło się "Słoneczko" i reszta przestała się liczyć! I wpisów już nie ma
OBIECUJĘ CI, ŻE BĘDZIE DOBRZE! UWIERZ W TO!!!!

Cytat:
2004-09-10 22:28:33, plump pisze:
OBIECUJĘ CI, ŻE BĘDZIE DOBRZE! UWIERZ W TO!!!!

Bierzesz coś Plump?