Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-08-23 16:53:00 Od niedzieli próbuje sie dowiedziec kiedy jest Jego pogrzeb......bezskutecznie....jestem przybity, nic do mnei nie dociera....żenada dosłownie nie mam słów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2004-08-25 02:11:17 trzymaj sie Czaruś...jestesmy z Toba
Ps dziekuje Wszystkim za ciepłe słowa, musialem sie wygadac |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2004-08-25 08:33:15 kurde, co za beksy !
"Buuu... dziewczyna mnie rzuciła" - chłopy - ożenicie się i zobaczycie po jakiś 10 latach jak piękny jest stan kawalerski ![]() "Wilczysko się ożeniło, łeb opuściło, ogon podkuliło" ![]() Weźcie się w garść ! |
piotr-ek | 2004-08-25 08:53:43 Piętnastki... Piętnastki... a wiecie jak fajnie jest bez dziewczyny!? Całonocne imprezy, nikt Ci nie wypomina, że się uchlałeś i na Maryśkę za często patrzyłeś, nikt się nie czepia, że kaca leczysz piwskiem, nikt nie truje dupy, żeby wyjść na spacer, nikt nie każe ci złożyć łóżko, ani wyrzucić śmieci... Egh... widocznie nie wiecie jeszcze co dobre! |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-08-25 09:01:39
A co byście zrobili, gdybyście usłyszeli to samo, tylko po 6 latach małżenstwa i dziewięciu bycia razem, tak jak ja ? Cieszcie się chłopy, że stało się wcześniej i że nie straciliście tyle cennego życia dla niewłaściwej d....y. |
piotr-ek | 2004-08-25 09:06:03
WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! WOLNY! Bym zakrzyknął! |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-08-25 09:10:39
![]() ![]() |
![]() zitam ESPERO 1,5 GLX (+ LPG) Nowa Ruda | 2004-08-25 11:25:12
No fakt... to ja już nic nie mówię - w takim świetle sprawy to rzeczywiście cieszyć się mi tylko pozostaje ![]() PS Przykto mi, że Wam nie wyszo ![]() |
AdamZuk NissanAlmera Białystok | 2004-08-25 12:15:59 Jak to mawiał Waluś z Pyzdrą
,,Z babą żle ale bez baby jeszcze gorzej" ot i cała prawda! |
piotr-ek | 2004-08-25 12:21:35
ŚWIĘTA PRAWDA ADAMIE!!!! |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2004-09-10 16:49:23 ledwo znalazłem ten wątek...
Wnosze o przerobienie mego statusu klubowego z tdi maniaka na klubowego nieudacznika czy idiote.... Dzis nie zaliczylem drugiej z trzech poprawek, jutro ostatnia, ktorej pewnie i tak nie zalicze bo mimo tego ze sie ucze to nic nie zostaje mi w mojej pojeban...głowie, takich debili jak ja nie powini w ogole wpuszczac na uczelnie a po szkoledawac łopate do reki i pokazac co kopac! Juz wiecie ze dziewczyna mnie zostawila, nie moge o tym, o niej zapomniec i skupic sie nad niczym.Z praca tez dno! Chyba niedlugo bedziecie mogli mnie odwiedzic na przysiedze wojskowej bo najprawdopodobniej zakoncze swoja kariere naukowa na 1 roku studiow! Tak zle nie bylo chyba nigdy, wszystko na raz sie zawalilo, oddalem w piz du samochod zeby przypadkiem zamyslony sie nie rozpierdolic. |
piotr-ek | 2004-09-10 17:17:13 Petersen. Przesadzasz. Szkoła nie bar nie trzeba do niej chodzić, dziewczyn multum chodzi po ulicach, a wojsko - biorą to jeszcze???
Podsumowując - Twoje problemy, to małe problemy. Spójrz na życie takiego dziada jak ja. Szef podwyżkę obiecał w przyszłym roku, nowi pracownicy zarabiają więcej ode mnie na okresie próbnym o 30%, do roboty wstaję o 4:34, na koncie minus 9 tys zł., pasowałoby kupić parę rzeczy za circa 3-4 tys zł. Na szczęście dzieci zdrowe, auto zdrowe, żona dostanie odszkodowanie za wypadek w pracy ![]() |
![]() Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-09-10 18:46:40
To nie tak, natłok problemów rzeczywiście potrafi dobić, ale wszystko z czasem mija nawet zła passa, a ja jestem na to najlepszym przykładem ![]() Nie jesteś tak naprawdę sam, masz nas, Twoich przyjaciół, dla których jesteś tak samo ważny bez względu na to czy Ci się coś udaje czy też nie. Życie bywa naprawdę wredne i jak się coś sypie to już tak maksymalnie i wszysto razem, ale bywa też przewrotne i gdy myslisz że wszystko już stracone, kolejnego dnia wszystko wraca do normy, albo nawet jest lepiej niż było ![]() Jesteśmy tutaj zawsze gdybyś nas potrzebował i nie ubliżaj sobie wyzwiskami, bo jeśli ubliżasz sobie to i nam, bo przyjaciele trzymają się razem ![]() |
piotr-ek | 2004-09-10 19:07:05
Chyba wyjątkiem potwierdzającym regułę... bo ile można czekać na prezesowską pensję, auto prosto z salonu, dom z basenem itp. itd... Już wiem... do usranej śmierci. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-09-10 19:16:55
![]() ![]() |
![]() Caroline Ford Mondeo Łódź | 2004-09-10 21:21:53
Tiaa, tego się mogłam spodziewać hehe, ale cóż, ja nie mam taaakich wymagań od życia, wystarczy mi spokojne życie przy mężczyźnie którego kocham i który kocha mnie, dla mnie to największe bogactwo ![]() |
piotr-ek | 2004-09-10 21:23:08 kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa,
to jest BOGACTWO! ![]() ![]() PS. Zaprzedam duszę diabłu. |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-09-10 22:28:33 Petersen - cóż mogę więcej dodać skoro wszytko powiedziała Caroline ![]() Mądre słowa i weź je kurde przemyśl ![]() ![]() ![]() Popatrz ile tu w tym wątku było wpisów i co? no i ludziom się poukładało! Daleko nie szukajmy: DJ Kochany codziennie wpisywał, że jest do dupy i jeszcze głebiej, ale pewnego dnia pojawiło się "Słoneczko" ![]() ![]() OBIECUJĘ CI, ŻE BĘDZIE DOBRZE! UWIERZ W TO!!!! |
piotr-ek | 2004-09-13 07:01:25
Bierzesz coś Plump? |