MotoNews.pl

LUBELSKIE ----------------- SPOTKANIA OKP - Strona 101

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Marek, Jarek, Adaśko? jak tam?

Kudłaty i zvierzak - którym autem jedziemy? nie sądzę, żebyśmy chcieli się składać na paliwo do vectry skoro mamy 2 auta z gazem?

O której wyjazd? o 8 z Lublina? czyli (do zvierzaka) o 7:40 ze świdnika?

EDIT: jeśli ktoś z Was nie chce brać auta bo chce się napić piwka to informuję, że ja jestem do wtorku na antybiotykach więc bezalkoholowo się bawię a co za tym idzie mogę być kierowcą (jeśli się nie boicie dać auta w moje ręce)

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2007-10-04 23:13:11 ]

kobiety i samochodu się nie pożycza a ja za kierowcę mogę robić i samochód wezme, a co do ilości osób to przy trzech możemy jechać moim .

edyta dodała bo zapomniała

tak o 7:40 pasi.

jak jedziemy moim to weźcie sobie jakąś muze bo inaczej was skaże na moją

[ wiadomość edytowana przez: zvierzak dnia 2007-10-04 23:30:29 ]

scoodie a myślałem że zobaczę twoją VIKI, a tu lipa , zawsze chciałem się przejechać jako kierowca nie prowadząc

Cytat:
O której wyjazd? o 8 z Lublina?

Pasuje, tylko czy dacie rade mnie zabrac z pod domu (ul. dziewanny).

Cytat:
2007-10-05 10:16:57, -kudlaty- pisze:
Pasuje, tylko czy dacie rade mnie zabrac z pod domu (ul. dziewanny).

damy rade jak nie będziemy mogli trafić to się zdzwonimy.

scoodie o 7.40 podjeżdżam pod ciebie

Cytat:
2007-10-04 23:49:12, potryk pisze:
scoodie a myślałem że zobaczę twoją VIKI, a tu lipa , zawsze chciałem się przejechać jako kierowca nie prowadząc

no niestety, taniej nam spalać gaz niż PB95

zvierzak - do zobaczenia z rańca

pzdr

niestety nie mogłem pojechac do Wawy

tutaj filmiki z Reksiem Bartka: http://pl.youtube.com/user/Rekord1971

zvierzak i kudłaty - dzięki Panowie za extra wypad ja bawiłem się rewelacyjnie, myślę, że Wy wcale nie gorzej.

reszta z Was może tylko chlipać w poduszkę i zbierać się na kolejny zlot, który będzie w Chmielnie. Szczegóły już niedługo.

pzdr

jakby to powiedzieć hmmm, BYŁO ZAJEBIŚCIE

Panowie to kiedy jeździmy w Lublinie

Cytat:

jakby to powiedzieć hmmm, BYŁO ZAJEBIŚCIE

Nooo...
Tor kartingowy w lublinie jest na ul. Wronskiej, ten na elizowce podobno zlikwidowany.

byłem tam przed pół godziny obczaić sytuację. Rozmiarami do pięt nie dorasta temu w blueCity i nie ma pomiaru czasu. Gokarty to 200ccm 6,5km. Opłaty 15zł/10min jazdy. Można zarezerwować np na godzinę i daje to 90pln za 1 gokart lub przy 3 gokartach 70/szt (210/3szt/1h) i może na tym jeździć dowolna ilość osób w czasie tej godziny.

Czyli np jedzie nas sześciu, bierzemy 3 gokarty na godzinę i każdy płaci 35zł. Pomiar czasu niestety trzeba sobie samemu robić lub wymyślić inny sposób rywalizacji. Ewentualnie jeździć just4fun.

Mam do nich nr telefonu i czynne jest czasami nawet do 22 więc nie ma problemu żeby np pojechać tam na 21

pzdr

ciesze sie ze wam sie podobalo
mam dwie info... pracuje na Orlenie na spoldzielczosci jako placowy... ;P
a druga to rejestruje tigi.... bedzie kolejny opel w lubelskim ;P

a tak swoja droga przydalaby sie jakas naklejeczka i moze ramki na tablice... jakby ktos mial to prosze o kontakt

[ wiadomość edytowana przez: bartek_LbN dnia 2007-10-10 15:06:03 ]

Kupilem przedni zderzak do auta,
senio znowu bedzie ladny

witam!
z gokartami to bardzo dobry pomysł. Jestem za i piszę się na wypad jak będzie organizowany, jakiś taki większy! proszę o wiadomość na priv.
pozdrawiam

nie wiem czy prędko w Lublinie będzie większy wypad gokartowy, ale taki regionalny to kto wie, zebrać 6 osób w Lublinie t nie jest duży problem (taką mam nadzieję).

pzdr

myślę że raz na miesiąc to u mnie powinno wypalić i najlepiej piątek lub sobota. Wkońcu trzeba trenować aby pobić za rok mistrza OKP na torze w Blue City scoodiego (nie pochwalił się a wygrał)

Na sobotę dokonałem rezerwacji w Piwiarni Wareckiej dla 8-9 osób. Bez waszego pytania ale w innym wypadku już by miejsc nie było Jak większość pewnie wie o 20.30 jest mecz Polska - Kazachstan na stadionie Legii "Wszystkie bilety przygotowane na to spotkanie zostały sprzedane. Stadion będzie pełny". Szykuje się grad bramek, więc widowisko godne obejrzenia. Liczę, że miejsca na przeciw plazmy też sie zapełnią. 4 osoby już zapowiedziały przyjście z motolublin.pl . Piwko w cenie studenckiej - po 4 zł w metrze lub też 9,50 w 1 litrowym wielkim kuflu Duży lokal, jeśli ktoś był ten wie że bardzo fajny pub na mecze piłkarskie.

Dlatego zaoszczędzcie z 20 zł i jest na 5 piw. Piszcie w tym temacie. Ustawka ok 20.20 pod Galerią lub juz w lokalu.

krecik u mnie nie wyda bo sam w świdniku zareerwowałem 2 stołuy i flache w barze

no a ja jestem ustawiony jako kierowca dla przyjaciela, który śmiga na wesele więc pewnie popatrzę w domu albo o suchym pysku gdzieś w Świdniku

PS. A co do Blue City i gokartów to fakt, whisky otworzyłem dziś (nagroda za 1 miejsce) i pierwszą szklaneczkę mam za sobą . Oprócz tego, że wygrałem w sobotę to do tego pobiłem dotychczasowy rekord klubowy (z czego bardzo się cieszę ) ustanowiony przez sebanka (16.450s) jakiś czas temu. Teraz do pobicia jest mój czas (16.360s). Tak więc do maszyn panowie i ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć.

pzdr

chlopaki jakby ktorys mial to potrzebuje zimowki do tigi o rozmiarze 185/55/15 interesuja mnie oponki uzywane pozdrawiam